BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 460
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 750
Тая тъпа оФца тя имала т*пки да си купи цигари за 10 бона.. ми има щото знае , че няма да спечели тези пари и не и пука. Тя си го каза , че парите са чужди и иска да ги изхарчи. Баси тъпото парче е, отвратителна. А Котов като знае , че ина висок шанс това да бъдат неговите пари се опитва максимално да ги запази.

# 751
Давид не си ли купи яйца?
Не се ли отказа? Помня, че се чудеше в изповедалнята и накрая каза “Не ми е комфортно”. Но може и да бъркам.

# 752
Тая тъпа оФца тя имала т*пки да си купи цигари за 10 бона.. ми има щото знае , че няма да спечели тези пари и не и пука. Тя си го каза , че парите са чужди и иска да ги изхарчи. Баси тъпото парче е, отвратителна. А Котов като знае , че ина висок шанс това да бъдат неговите пари се опитва максимално да ги запази.
Прави голямо впечатление, че точно тези, които знаят, че имат точно нулев шанс за спечелване, харчат с пълни шепи и не им пука.

# 753
Аз все си мисля, че Михаела има някаква тайна мисия. Ако успее да ги накара да изхарчат еди-колко-си, ще им върнат пълния размер на наградата, например. Дори тя не може да е толкова проста, че да харчи по този безобразен начин чужди пари.

# 754
И аз не съм сигурен, но и да не се е отказал, яйцата бяха 100 лева. Пак е въпрос на принцип, но в сравнение с 1 цигара за 5 стотака е направо китка-цвете. А пък онази с топките над рамената беше готова да духне 10 бона за кутия фасове. Само като си представя, че ще я гледам минимум и довечера и ми се отщява. И ако не я сиктирдосат, утре вечер може и да пропусна.

# 755
  • София
Харчещите си мислят, че това също е експеримент, ББ няма да отнеме никакви пари от наградния фонд и ще бъде изплатена цялата сума. Просто иска да им види акъла..където го няма..

Котов сигурно ще излезе с контрапредложение на ББ, за да си изплати дълга, да им пуснат топлата вода, да им върнат храната и завивките. Ще предложи някоя оферта, той не може да търпи такива работи..

# 756
Котов сигурно ще излезе с контрапредложение на ББ, за да си изплати дълга, да им пуснат топлата вода, да им върнат храната и завивките. Ще предложи някоя оферта, той не може да търпи такива работи..
Нямаше нужда да се стига дотам. Можеше да каже, че това му е принцип и ако ставаше въпрос за индивидуална награда или наказание, никога нямаше да приеме. Но понеже в случая цялата група ще го отнесе, е съгласен. Щеше да лепне една мазна целувка по бузата на Лена, после отива да жабури с Листерин. 😁 И готово. Пак щеше да излезе добричкият. Не успя да го отиграе, защото егото му не позволява да си признае, че е реагирал прекалено остро в ситуацията Сияна / Каспър.

# 757
Аз все си мисля, че Михаела има някаква тайна мисия. Ако успее да ги накара да изхарчат еди-колко-си, ще им върнат пълния размер на наградата, например. Дори тя не може да е толкова проста, че да харчи по този безобразен начин чужди пари.
А не може да е толкова проста...хич... Ако имаше тайна мисия, щяха да я покажат на зрителите.

# 758
Ако имаше мисия, това щеше да ни бъде показано, когато Михаела беше в изповедалнята в събота и ББ я попита дали иска да влезе. Няма мисия, просто е много куха хралупа.

# 759
Прави голямо впечатление, че точно тези, които знаят, че имат точно нулев шанс за спечелване, харчат с пълни шепи и не им пука.
Михаела и Лена. А Давид и Котов не искат да харчат, с изключение на парите за целувката

# 760
Не само, Сияна също харчи.

# 761
Верно е много тъпа, имла то. пки ми да с чужди пари всеки знае... Кво го бъркало котов да я почерпи 10 бона за цигари
Ми от къф зор?

# 762
За да сме честни, само ние тука не сме харчили от тия пари Grinning

# 763
Постъпката с целувката я разбирам и донякъде мога да я оправдая, но това с гласуването беше пълна глупост от страна на Котов. Точно той трябваше да е човекът, който е наясно, че ББ няма да изгони някой заради вот на съквартирантите, а само с вот на зрителите. Така че трябваше да гласува както направи Лена - без желание, без аргументи, но да даде някакъв глас.

# 764
Нямаше топки Вальо да гласува за някой. Не е като Михаела, която ей сега може да потроши 10, 000 за една кутия цигари. Ама, ха!

Общи условия

Активация на акаунт