BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 531
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 990
Забравих да спомена, че Стефан каза (не помня дали беше в подкаста или при Гала), че в къщата всички си мислили, че финалното класиране ще е следното:

1. Давид
2. Котов
3/4. Стоянов и Сияна (не уточни кой на кое място)
5. Стефан
6. Елена
7. Михаела

Не са много далеч от истината…

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 13:01 от Lilly_85

# 991
Пуснали са промото в ИГ… Елена и Михаела ще се скарат.

# 992
Ето това чакам откато е влязла Михаела.

# 993
СафитУ и Стефан в "На кафе"

Най-интересното е, че още живее в някакъв балон и си мисли, че е бил един от фаворитите и ще добута до финал. С Иван са си говорели да стигнат заедно до финала. Той си мисли, че зрителите едва ли не го харесват, а репортерката дори не му и каза, че на два пъти е бил на косъм да отпадне, с 1% разлика от последния. Даже в началото на всеки лайв е ПОСЛЕДЕН, когато е номиниран. По някакви много щастливи обстоятелства, той се спаси, поне на 2 пъти.

# 994
Пуснали са промото в ИГ… Елена и Михаела ще се скарат.
Бляк… Карат ги да ядат насекоми и други гадости. Най-неприятната за гледане мисия.

# 995
Дайте линк, моля!

# 996
Сигурна съм, че къщата на ББ може да изкара неподозирани качества/емоции/поведение у всекиго, но един тип хора ще се стегнат и ще се опитат да не си позволяват да излязат от релси, а други просто ще се пуснат по течението.

Въпреки ревовете, изливането на емоции и лош избор на другарче, е ясно че Стефан е готин човек, то се видя, че се поотпусна, когато излезе Иван.

Както бях писала, той можеше да е готин персонаж, виждам ги двамата с Котов да си говорят за разни интересни неща (може и да са, ама да не е показано), просто не излезе от черупката си, влезе поизплашен и си остана такъв.

На Михаела и да й опонира някой, няма смисъл, на няма да разбере казаното и веднага ще го обърна на скандал, ще изопачи всичко, ще започне да обижда. Такъв й е натюрела, като не може да се обоснове или я чукнеш по слабо място/кажеш й истина, която не й харесва и отваря устата.
В крайна сметка на се излага, останалите са вече достатъчно изцедени, че наистина е безсмислено да се занимават с нея и да й падат на нивото.

Котов показа, че е човек, трудно е да пазиш такова поведение непрекъснато, особено като си бил поставен в ситуация без правилен ход. Каквото и да беше направил, пак ББ щеше да измисли нещо гадно.

# 997
Ето линк: https://www.instagram.com/p/DQ_nLIIjPpE/

И на мен ми е странно това "пуснали са промо" и не даваме линк. Не е ли най-лесно да се копира тук линка (от ИГ, ФБ, ЮТ, ТТ...), така да е удобно за всички, кликваме на линка и гледаме. А не всеки по отделно да рови и да търси. Винаги като видя нещо, някакво видео, което коментирам, давам линк.

# 998
Много е зле предаването тази есен, много слаб подбор на участници, изключително безинтересни и безлични персонажи и ситуации. Изключително елементарни характери. Котов вероятно се чуди какво прави сред тях.

# 999
Ето линк: https://www.instagram.com/p/DQ_nLIIjPpE/

И на мен ми е странно това "пуснали са промо" и не даваме линк. Не е ли най-лесно да се копира тук линка (от ИГ, ФБ, ЮТ, ТТ...), така да е удобно за всички, кликваме на линка и гледаме. А не всеки по отделно да рови и да търси. Винаги като видя нещо, някакво видео, което коментирам, давам линк.

Всеки път пускам линка с промото от ФБ тук. Сега видях, че са го пуснали в ИГ, но не знаех колко от вас имат профил там.

# 1 000
  • Варна
На Михаела и да й опонира някой, няма смисъл, на няма да разбере казаното и веднага ще го обърна на скандал, ще изопачи всичко, ще започне да обижда. Такъв й е натюрела, като не може да се обоснове или я чукнеш по слабо място/кажеш й истина, която не й харесва и отваря устата.
В крайна сметка на се излага, останалите са вече достатъчно изцедени, че наистина е безсмислено да се занимават с нея и да й падат на нивото.
Не съм за насилието, но Елена ме зарадва като каза вчера за Михаела: "Ше я оскубА таА.."Joy

# 1 001
Можеше да не вкарат никой от отпадналите. Михаела беше напълно ненужна. Лена беше отпаднала с много нисък вот, но ей я на, цял месец избута и беше в предаването до последната седмица. Така че със същия успех да бяха вкарали Мина или Мути.

# 1 002
  • София
Не мога да го гледам, защото нямам ИГ, но се радвам, щом някой се е опълчил на овцата..

Джанис, не могат да вкарват отпаднали по зрителски вот участници..няма логика. Овцата излезе по собствено желание и затова я върнаха..

# 1 003
Да, но държаха цял сезон Лена, която отпадта от зрителски вот. Следователно вкарването на инфантилната Михаела беше абсолютно ненужно.

# 1 004
Да, но държаха цял сезон Лена, която отпадта от зрителски вот. Следователно вкарването на инфантилната Михаела беше абсолютно ненужно.
По принцип да, но ако бяха изкарали и Лена, сега щяха да са в съвсем лоша позиция… Минус трима играчи. Което значи, че или трябва да дърпат шалтера по-рано (и да връщат маса пари на рекламодателите) или една седмица да гледаме как 5 човека седят на диванчетата и си говорят.

Общи условия

Активация на акаунт