BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 259
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 1 275
  • SF
Според мен се опитват да оправдаят неадекватния вот за Михаела.
Най-вероятно някакви сеирджии, или хора, на които им е много скучно, или грешен вот, или анти-Сияна хора, или любители на конспиративните теории - довечера ще излезе Михаела, и я подкрепят, за да проверят дали онова с гласуването е истинско. Или някакъв план на Биг Брадър да държи Михаела вътре. На мене не ми харесва, че тя е в играта, но...
Трябваше да си тръгне, когато си беше пожелала и да не се връща. Но я върнаха и вече това е необратимо.

# 1 276
Не са последователите на Михаела, а са сеирджиите и хейтърите. Като се дразниш на Котов и Миха го плюе, гласуваш за нея. Като се дразниш на Сияна и Михаела я "изобличава", гласуваш за нея. Силно се надявам агитката на Стоянов да е по-силна от нейната и да си ходи - няма да я изтърпя в събота.

# 1 277
  • София
А ББ как е успял да разбере историята на Сияна, че да я извади пред зрителите? Паранормалният уред ли е използвал??
ББ също е насилник...насилил я е да си каже всички тайни, пък тя се е дърпала..мхмм

# 1 278
Стига бе, хора, моля ви. Кой нормален човек ще тръгне да си измисля история за сексуално насилие, точно заради такова поведение и отношение доказани насилници не могат да бъдат подведени към отговорност, все е жертвата виновна. Сияна с толкова недомлъвки каза, половината не бяха думи, а кимане на въпроси, изобщо не е искала да се изтъква с такива неща.
Един добър психолог - а в ББ работят с набор от много такива, може да разбере, че един човек има травма дори и без той да казва. Дори самият факт, че ти идва човек с лична карта Силвия, но държи да го наричат Сияна, е повод за разпитване и стигане до информация.

# 1 279
Не вярвам, че хората не са разбрали, че вотът е положителен. В това предаване вече няма отрицателен вот, хората не може да не са разбрали, че гласуват ЗА ПОБЕДИТЕЛ...

# 1 280
"Хората не са разбрали, че вотът е положителен" абе хора вие сериозни ли сте!? Вече втора година се гласува, а преди това последния сезон кога беше? Публиката основно е друга в сравнение със старите сезони. А точно на финалната седмица за кой път се казва, че вотът е за победител. Cope-вате яко.
Така е, но и diziler има право до някаква степен. В СМ половината коментари така са написани - нелогични, с грешки, само името им е изписано правилно… Едва се чете. Това са хора, които все са неразбрали нещо. В този смисъл няма да се учудя, ако го гласуват грешно. НО чак пък 3% да са се объркали? Не мисля. Не мисля, че и продукцията би рискувала баш нея да бута. За мен Мишето си купува гласове.

# 1 281
Трудно ни е да приемем, че някой харесва Михаела и гласува за нея, но явно има... Затова всеки търси някаква негова логика и се опитва да си обясни това чудо Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 282
Между другото, сега попаднах на този пост… И отдолу валят коментари, че да, ще гласуваме за Овцата, да я махнат…

# 1 283
  • SF
А ББ как е успял да разбере историята на Сияна, че да я извади пред зрителите? Паранормалният уред ли е използвал??
ББ също е насилник...насилил я е да си каже всички тайни, пък тя се е дърпала..мхмм
По този начин и с такива прийоми няма да водя диалог с тебе. Опитваш със сарказъм, но не го владееш и става нещо като детска заяжданка.
За болднатото: да, така действат психолозите. Добре се ориентираш.
Участниците минават кастинг. Имат и разговори с психолози през цялото време. Умеят да вадят "нещо" от тях. На база извадени/неизвадени неща ги селектират.
Както е разбрал историите на всички подбрани  за евентуално участие, така и нейната. Имало е и кандидати, за които не е разбрал достатъчно и са останали извън вратите на Къщата.
Може и да се е дърпала и да е била трудна за разговор. Може и да е разказала на драго сърце. Ние с тебе не сме били там и само може да си фантазираме. Да си дрънкаме на ниво Михаела. Това ли искаш да показваме тук?
Да ти обобщя: и ти, и аз, и който и да се яви на кастинг, ще бъде подбиран от екип психолози и дълго ще умуват ще се впишем ли в концепцията или сме само някаква притурка, готова за гонене от зрителите. Много не залагат на такива, да знаеш. Който си трае и е неразличим от тълпата, не влиза или стои дълбоко в резервите.
На сила никого не вкарват, но много му помагат да се разгърне и да влезе в Къщата, ако има потенциал и се вписва в общата идея за сезона.
А как и защо Биг Брадър извади тази история, историята на Ебру, историята на Стефани, питай Биг Брадър. Сияна, Давид, Стоянов, Котов, аз не искаме повече да я празнодрънкаме.
А и ти нямаш никакви аргументи, така че по-добре и ти не се напъвай да си правиш вятър с пръстите по клавиатурата.
Биг Брадър не е насилник. Никога, никога, никога, никога не бях чувала такива предположения, освен сега в твоя пост.
Това "никога, никога" е закачка с друг човек от темата. Simple Smile Ако не го разбираш, да не се пулиш.

# 1 284
  • София
Историята на Давид, обаче остана скрита от големите психолози... Той как успя да не сподели, неговата драма с ББ, а директно със зрителите, провокиран от нейната история.
Не можем да знаем, дали нейната история е истинска или лъжлива,,но факта, че иска да се разчуе е показателен, че търси съчувствие. Който иска ще й даде, аз не мога..

# 1 285
  • SF
Недей тогава, че ще изглеждаш фалшива.
Ти имаш ли някакво предпочитание дали участник сам, провокиран, сам, но непровокиран или сам Биг Брадър разказа историята?
Ако ситуацията беше като тази на Давид, леле-мале, не мога да си представя хейта ви!!! Simple Smile Биг Брадър ни разказва какво е станало с Давид, който определено не е ЗА разгласяването, а Сияна, провокирана от него, шушу-мушу я споделя на двора постфактум. Simple Smile
Аз не мога да се сетя какво би станало.  Ако някой може да ми помогне да си представя картинката, ще му благодаря! Simple Smile

# 1 286
  • София
до колкото си спомням Сияна е била непълнолетна когато се е случило това, а Давид е бил пълнолетен. Обаче кой с какъв акъл би измислял такава история да бъде вечно свързвана с името му. А и веднага се започна с victim blaming към Сияна... може би и за това до сега не го е споделяла. ОФцата какви доказателства иска всъщност?

# 1 287
За мен вота за Михаела , не е вот за нея. Това е вот срещу "любимците " Колкото и да не ви се вярва има хора , които ги ненавиждат и са щастливи от това, че Михаела ги трови (Президентски , прошушни ми на ушенце, дали не си сред тях , бъди честен Kissing Heart Stuck Out Tongue Winking Eye )
Колкото до хлебарката за Котов , не смятам, че е защото ББ го мрази. Дава му много по-сложни задачи , защото само той има капацитет да покаже интересна реакция. За останалите знаем какво биха сторили (въпреки, че и Сияна можеше да я схруска, или Елена....) По този въпрос, нищо чудно до 3-4 години, мадагаскарската хлебарка, да се превърне в "супер храна". Да я дават за мерак , далак , косопад , либидо и отслабване ...и ще струва камара пари . Опашки ще се вият. Пък аз като знам какво има в съвременните, луканки, салами и продукти..по скоро ще съм една от тези на опашката Joy

# 1 288
  • Bayern
Понеже съм от тези, които категорично не вярват на историята на Сияна, давам пример на какво са способни хората за пари

И признавам си на ромски сълзи не вярвам!!! Ако пък историята е истинска , не беше времето и мястото да я сподели за първи път

# 1 289
Не е въпросът дали е измислена - може и да не е. Въпросът е, че Сияна я използва в нейна полза. Дори фенките ѝ в “На кафе” не отричат, че е странно, че каза баш на Биг Брадър и то баш в момента, в който беше най-черната в къщата.

А за това дали тя има навика да послъгва, ще използвам един неин цитат: “Децата бяха жестоки с мен - до пети клас ми се подиграваха, защото бях дебела… Но вярвам в историята за грозното пате”.

Сияна във втори клас:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 14:31 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт