BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 240
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 1 305
  • София
elix aз пък не съм съгласна... Това да не оставиш и минута някой да се съвземе защото е споделил нещо, привлече гнева на Калин и останалите към Сияна с това че сподели веднага и не каза нищо на останалите и остави да ескалират нещата с дни. Това че не го каза пред всички в къщата не променя факта че го каза пред нас, така че даже неговото споделяне смятам за неуместно. Можеше да изчака малко и да остави Сияна да се съвземе. Апропо не харесвам Сияна, глуповатичка ми е, кукличка, с различни приоритети от мен даже и на тази възраст. Давид ми е забавен, на моменти странен, отнема му много време да заеме позиция и да защити някой.

# 1 306
Мисля, че Давид беше подвластен на емоциите, а и в такива моменти по-скоро това, което направи Давид, помогна на Сияна. Един вид й каза "не си сама".
Това, което направи Калин е една долна интрига, за която нито Сияна, нито Давид имаха вина. Човекът си реши, че е шефче на Давид и в един момент се оказа, че Златната кокошка прекарва времето си със Сияна и освен това й е споделил нещо, което на него не е.

# 1 307
Ако живеехме в един друг свят, такива неща нямаше като убийства, тормоз, насилие нямаше да съществуват, но реалността е друга.

Сияна веднага се затвори, издигна стената като ББ я разпитваше в изповедалнята, със сигурност й стана болно, че я връщат към този момент.

Друг е въпросът защо го е споделила с психолози на риалити шоу, което е ясно, че може да го разкрие или да го използва под някаква форма за образа ти.

Грозно е Михаела да коментира, най-малкото защото точно жертвите на подобни деяния сами се считат за виновни като цяло и си срамуват да го споделят, от където и идва трудността навреме да се съберат доказателства.

Като се замислим всеки може да си говори и измисля, помня че в един от сезоните на американския Сървайвър имаше един култов персонаж Ръсел, който си беше влязъл с цяла подготвена история, с която да предизвика съчетание, докато си оплита кошницата и му се получи брилянтно, топ злодей.

Така че, ББ е игра и всеки я играе както сметне за добре, къде морално приемливо, къде противоречиво, къде ревливо, къде с крясъци и агресия.

Според мен Сияна може да е подразнила част от зрителите с едни кахърни физиономии, които имаше и повтаряне на едни и същи фрази.

# 1 308
А не се съмнявам в историята на Сияна, както и в тази на Давид. И двете деяния срещу тях са ми еднакво гнусни и жестоки. Преминали са през това по свой начин, най-вероятно още преминават. Нямам нужда от доказателства, просто се доверявам.  Но това не ме кара да искам Сияна за победител, нито ми е станала любимка. Давид ми хареса от началото , сега го харесвам още повече.
    Ако и двамата лъжат, лъжат себе си.

# 1 309
Гледахте ли промото? В Къщата влиза някакъв мъж,който очевидно е известен, но Давид няма идея кой е.

# 1 310
Нищо не разбрах от това промо. Дано само днес няма "объркване". Утре няма да издържа да гледам Овца.

# 1 311
Ако и днес не си тръгне, ще бъде мъка! Интересното е да видим довечера дали действително това ще бъде наградата или ще им върне 100те бона.
Моята теория е, че ще даде плик в изповедалнята, на който пише, че ако са похарчили някаква сума, ще им бъде върната цялата, а ако не са - остава тази.

# 1 312
  • София
Не разбрах кой е мъжа от промото. И защо Давид беше с костюм.

# 1 313
  • София
Принудихте ме да си сваля ИГ, аз не исках, ама го свалих..Laughing
Тоя фб нищо не показва, а трябва да съм в крак с новостите.. Някой певец е сигурно..я Криско, я някой чалгар..

# 1 314
  • София
Нищо не разбрах от това промо.. Михаела и да се кефи, че отива на финал - нищо няма да спечели. Просто ако беше останала през тези 4 седмици, щеше пак да бъде изгонена и да се поразбутат нещата малко. Със сигурност щеше да прояви агресия или поведение, което е супер недостойно.

Нямам идея какво ни готвят, дано само да е без скандали...
А не се съмнявам в историята на Сияна, както и в тази на Давид. И двете деяния срещу тях са ми еднакво гнусни и жестоки. Преминали са през това по свой начин, най-вероятно още преминават. Нямам нужда от доказателства, просто се доверявам.  Но това не ме кара да искам Сияна за победител, нито ми е станала любимка. Давид ми хареса от началото , сега го харесвам още повече.
    Ако и двамата лъжат, лъжат себе си.
Абсолютно съм съгласна. В тийн годините ми.. ми се случи два пъти да бъда преследвана. Казвам Ви, беше ужасно изживяване.

Първият път се прибирах отнякъде и един мъж с кола караше по мен - викаше да се кача, казах му, че няма как да стане и да ме остави намира. Правеше кръгчета и идваше, постоянно ми говореше как трябва да се кача в колата му. Отказвах, нямаше хора около мен.. извадих си телефона и почнах да говоря на висок глас и да повтарям "да, тате, виждам те" .. този слушаше, караше по мен и накрая се отказа.

Вторият път ме преследваше един друг с качулка, питах го какво иска.. дали иска пари или нещо друго, че нямам и да ме остави. Накрая видях хора, втурнах се към тях и ги помолих просто да не се отделят от мен.

Не мога, не желая да си представя през какво са преминали, това е повече от ужасно, всеки носи травми, важното е да се споделят, да преминаваме през тях и да продължим напред.

Сияна е млада, хубава, не е просто момиче. Съгласна съм с Елена, че трябва да се замислим и ние какви сме били на нейните години. И аз тогава излизах повече, забавлявах се, мислех си, че светът ми принадлежи и трябва да се нагажда по мен.. с времето се промених - промених среда и всичко.

# 1 315
Принудихте ме да си сваля ИГ, аз не исках, ама го свалих..Laughing
Тоя фб нищо не показва, а трябва да съм в крак с новостите.. Някой певец е сигурно..я Криско, я някой чалгар..
Във Фейсбук се вижда гърба на човека, но не ми е познат на мен лично.

# 1 316
Сигурно и Иван връщат Joy
Като ще е е гарга, да е рошава Trollface

# 1 317
  • София
То предвид, че е заснет епизода и вече даденият човек е и изгонен, тя как може да твърди, че реално ще има място в събота на финала? То така с дни закъснение - малко тъпо, ама иначе няма да имат време и да монтират какво да ни излъжат и на къде да ни насочат. Продукцията каквото си реши - това е, зрителят е пионка в играта, точно както и съквартирантите.

# 1 318
  • София
Във Фейсбук се вижда гърба на човека, но не ми е познат на мен лично.
А да, сега го видях..И на мен не ми е познат на пръв поглед, в гръб, но давам предположение, че може да е Георги брАшното..

# 1 319
Мъжът (темето по-точно) ми прилича на Георги (ромът) от миналия сезон. В такъв случай се връзват и думите на Михаела, че сега вече са ѝ подписали билет за финала (те са приятели).

Промяна: С Еликсчето сме писали по едно и също време. 😁

Общи условия

Активация на акаунт