BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 210
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Между гори и планини
Не беше лек сезон за гледане.
Агресията на Иван, крясъците на овцата, сълзите на Каспър, злобните сестри на Пепеляшка, трудният за разбиране Стоянов, пеенето на шофьора и още много.
Но най трудно за преглъщане ми е думата ЦИРКИ! Полудявам като я чуя, полудявам!

# 1 336
Това е дума, която използваше Георги от миналия сезон. Убедена съм, че Михаела нарочно я използва точно заради това, а не защото тя така я казва в ежедневието. Да я каже 1-2 пъти - окей, но тя я повтори 20. Твърде целенасочено е, затова смятам, че го прави заради Георги от миналия сезон.

# 1 337
  • Между гори и планини
Въобще не ме интересува кой, защо и как я използва, но ме дразни също толкова колкото странните ударения на думите на Елена, която в подкаста не говореше с грешни ударения.

# 1 338
Това е дума, която използваше Георги от миналия сезон. Убедена съм, че Михаела нарочно я използва точно заради това, а не защото тя така я казва в ежедневието.
Не само Михаела… Давид, Сияна, също я използват. 😁 Макар че Давид може да го е чул от другите и действително да си мисли, че така е правилно.

# 1 339
Не бях чула друг да я казва, единствено Давид казва брАшно, но реших, че той така си говори.

# 1 340
Не ми пречат диалектните думи / ударения. Поне не ми пречиха до миналата година (докато Гош беше в разгара си), когато влязох в един магазин и си помислих “Да не забравя да взема брАшно”. 😂 Изперколясахме покрай тази телевизия.

# 1 341
  • София
Тоя Мути, само с мене не се е снимал..

Скрит текст:
Това е Чикагото от ИВ, за тези, които не го знаят..

# 1 342
Котов е бил и в “120 минути”

# 1 343
  • София
Тоя Мути, само с мене не се е снимал..

Скрит текст:
Това е Чикагото от ИВ, за тези, които не го знаят..
Няма харизмата, как не го разбира.. това излъчване човек или го носи или не.

# 1 344
Мути се опитва да не остане забравен, ще се снима с всеки, който в момента е на екран или е бил преди дни.

# 1 345
Не беше лек сезон за гледане.
Агресията на Иван, крясъците на овцата, сълзите на Каспър, злобните сестри на Пепеляшка, трудният за разбиране Стоянов, пеенето на шофьора и още много.
Но най трудно за преглъщане ми е думата ЦИРКИ! Полудявам като я чуя, полудявам!

Честно казано само на Валентин и Елена им тече мисълта добре. Останалите ми бяха....особено като им дойдеше в поече адреналина, на места примерно Калин му разбирах думите и звуковете, които издаваше, но нищо не схващах...

Стоянов и Сияна като си говорят и ми се завива свят.

Но съм 100% съгласен, това с "цирки" направо ми се обръщат червата.

# 1 346
  • SF
Не е въпросът дали е измислена - може и да не е. Въпросът е, че Сияна я използва в нейна полза. Дори фенките ѝ в “На кафе” не отричат, че е странно, че каза баш на Биг Брадър и то баш в момента, в който беше най-черната в къщата.

Не е така, а е точно обратното. Гледах предаването. Никога, никога, никога фенките й в На Кафе не го казаха това. Те отговориха на Ебру или Лена, които бяха в студиото, че тази история я вади Биг Брадър и Сияна не желае да се говори за тази история. Те, Лена, Елена, Ебру и Михаела много повече говорят за историята, отколкото Сияна.
Те напомниха, че историята на Сияна е разказана от Биг Брадър, а историята на Елена от самата Елена. Вероятно за да си я ползва Елена за нейни си ползи.
На вас, хора, да не би да са ви счупени телевизорите?? Някакво друго предаване ли гледате или искате да ставате писатели и си пробвате уменията да преразказвате?
Как може да сте толкова преднамерени?? Ние се чудим на акъла на Стефан, който приказва с Давид едно, на фенките си представяше нещо съвсем различно.
И няма да те питам за чия полза да използва Сияна своята история. Simple Smile Може би в полза на Михаела или на Стефан да я беше ползвала. И какви са ползите от тази история?? Ти ще гласуваш ли за нея заради ползите от случката?

# 1 347
Не е така, а е точно обратното. Гледах предаването. Никога, никога, никога фенките й в На Кафе не го казаха това.
Пусни си (от вчера мисля, че беше) - Патрашкова казва, че Сияна експлоатира тази ситуация, а другите се съгласяват. Само и единствено Гала не беше убедена.

# 1 348
Всички помним колко зле и непрофесионално се държа Гала с Марио, когато ѝ беше на гости.

# 1 349
  • София
Всички помним колко зле и непрофесионално се държа Гала с Марио, когато ѝ беше на гости.
Тази е крайно време да я свалят от екран, даже се изненадвам, че има още аудитория, супер безинтересна и неприятна жена, непрофесионалист в моите очи.

Призовават аудиторията да се запише на кастинг. Интересно ми е бихте ли се записали?

Общи условия

Активация на акаунт