BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 222
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 1 485
Давид е решила, Давид.

Днес ли е финалът?
Тогава гласуването снощи приключи.  Не тегли приложението Sunglasses

Ееее, бива ли сто страници едно и също да се пише и никой от правилната агитка да не каже точно и ясно -  натиснете тоя линк и гласувайте за Давид…Пфу, 20 години на вятъра. Ако дочакам още 20, пак ще се пробвам

Моят залог не се е променил, макар да исках да е друг:

1. Детето Силвия
2. Давид
3. Котов
4. Войникът Стоянов

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 08:50 от Joy Ness

# 1 486
Не вярвам, че Сияна се бори за победа. Ще бъда много,  много изненадана.

# 1 487
Не знам, не знам. Ако сте гледали Голямата сестра и на кафе, само остана да обявим Силвия за светица.

Възможно е и да са само мои интерпретации, за първи път ще съм наистина доволна да са грешни.

# 1 488
  • София
Според мен продукцията по всякакъв начин се опитва да ни набута Котов за победител. Не го харесвам, изключително досаден сухар. Аз гласувах за Давид. Стискам му палци.

# 1 489
  • Между гори и планини
За първи път гладувам откакто има ББ.
Дадох глас за Котов .
В Давид има нещо хитричко, почти недоловимо. Не ми харесват псувните му. Ако трябва да избирам пример за децата си, предпочитам Валентин. Ако трябва да избирам как да се образоват, аргументират и какъв речник да имат синовете ми, предпочитам да са като Валентин.

# 1 490
  • София
Снощи заспах на дивана когато влезна Лео и днес със страх отворих темата тук, ама радвам се че кречеталото си е тръгнало

# 1 491
  • София
Снощи заспах на дивана когато влезна Лео и днес със страх отворих темата тук, ама радвам се че кречеталото си е тръгнало
Освен кречетало, сякаш има и раздвоение на личността. Прав беше Котов да се чуди как е могла да остане и да има повече вот от Елена.

Котов и Давид остават последните двама... като единият ще загаси лампите в къщата. Гласувах за Котов, макар и на Давид да симпатизирам, но наистина в него има нещо хитричко. Има нещо, което не ни показва и не е напълно искрен.

# 1 492
  • SF
Четиримата са големи сладури. Сцената със скрилия се Котов беше много мила. Търсиха го и не вярваха. После наскачаха върху него.
Давид е голям чаровник, но направи кофти избор на компания, в която да изкара повечето от времето си в Биг Брадър. Истинският Давид се видя, когато се отърва от Калин. И пак ме нервира, че беше чадър за хахото Стефан. Не съвсем, защото тайно си показваше симпатиите към Джен зи приятелите си, но се кълнеше немотивирано, че никога няма да гласува за брат си Стефан.
В крайна сметка не се развиха така нещата и съм доволна. Но малко ме е яд, че Давид се потулваше сред недобре подбрани приятели.

# 1 493
  • София
Четиримата са големи сладури. Сцената със скрилия се Котов беше много мила. Търсиха го и не вярваха. После наскачаха върху него.

С тази изолация наистина са се привързали едни към други. Според мен искрено си го търсеха и се зарадваха, че е там.

Съгласна съм иначе за Давид, още едно доказателство, колко е важно да подбираме средата си.

# 1 494
Ееее, бива ли сто страници едно и също да се пише и никой от правилната агитка да не каже точно и ясно -  натиснете тоя линк и гласувайте за Давид…Пфу, 20 години на вятъра. Ако дочакам още 20, пак ще се пробвам
Няма линк, трябва да се свали приложението. После го отваряш и цъкаш горе в ляво, където пише “Ти решаваш”. Селектираш снимката на твоя любимец, съгласяваш се с условията и гласуваш.
Скрит текст:

Давид е хитър, но това не е лошо качество. Котов също е хитър. Ако искате не-хитри и абсолютно неподправени хора - да върнем Мишето? 😁

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 10:55 от Lilly_85

# 1 495
Според мен Стоянов изпита истински ужас, че може Котов да е излязъл, а Михаела да остане вътре.

# 1 496
  • на брега на морето
Тая лигава лицемерка Сияна, къса ми нервите!!!

# 1 497
Според мен Стоянов изпита истински ужас, че може Котов да е излязъл, а Михаела да остане вътре.

100%. Беше видимо притеснен, че Котов не се връща. Сновеше наоколо, нервничеше. После, като го намери, смехът и първичното желание да иде и приятелски да го ступа бяха неподправени, сигурен съм.

Всеки от четиримата иска да спечели, но ще се радват и един за друг. Подозирам, че ще останат близки и извън къщата.

# 1 498
Надявам се Давид да се пренастрои към Котов и Стоянов, а не към Калин и Иван както беше в Къщата.

# 1 499
На база на резултатите от вчера, изглежда, че първият и вторият стопяват разликата. Ако приемем, че вторият е Давид, не се учудвам. Всички отпаднали участници агитират за него, тоест логично е, че който е гласувал последната седмица за Каспър, Лена, Елена и Михаела, сега ще гласува за Давид. Ще видим дали съм права.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт