BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 175
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 1 635
Нещо интересно в уикипедия оставащите четирима  не са подредени по азбучен ред. Случайност или ? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 636
Напротив, дори и някаква минимална подкрепа да са имали, тяхната подкрепа от гласуващи се е прехвърлила към Давид. Днес Михаела цял ден агитира за него в Facebook, Instagram и дори Tik Tok.
Така, че очаквам всичко да се случи, но все си мисля, че Котов води, поне по коментари в социалните мрежи.
Няма как излезлите съквартиранти да повлияят на вота. Това са 12 човека.
Лена с перука ли е? Тя, милата, нямаше никаква косица. Някакви изгорени краища...
Напомня ми на съдия с перука. Липсва й тогата.

# 1 637
  • София
Цецо.. може би така се чувства окей, не знам...
Стефани е супер така.

Ако ще се броим - хвърлих за Котов, въпреки че мисля, че нямаме думата. К'вото си е намислила продукцията - това е.

# 1 638
Най-дъртия Gen-Z е на 28, а 20-те са най-популярната възрастова група в кастинги на риалити тв. Плюс голям интерес от ген-з зрители води до ген-з финалисти. За мен би било по-шокиращо ако нямаше ген-з на финала.

# 1 639
Мина прилича на секс кукла на пружина... Много нелепа
Аз гласувах за Давид!

# 1 640
Нещо интересно в уикипедия оставащите четирима  не са подредени по азбучен ред. Случайност или ? Stuck Out Tongue Winking Eye
Всеки може да прави промени по страниците в Уикипедия, така че… СлОчаенос, предполагам. 😁 Или са подредени по реда им на влизане? Все тая.

Да гонят някой вече, че много заспал финал.

# 1 641
  • София
Тъжно е, че Михаела продължава да има последователи, още по-тъжно ще е ако наистина я имат за авторитет.

Честно казано, след няколко месеца няма да си спомняме нищо от този сезон.

Къде отидоха коментаторите?

# 1 642
Михаела всеки път като я споменат се възгордява, все едно я хвалят.

# 1 643
  • София
Михаела всеки път като я споменат се възгордява, все едно я хвалят.
Няма капацитет затова.

Познахте за Стоянов. Нека все пак да има късмет в живота и да си монетизира участието.

# 1 644
Както казва Евгени Минчев: “напълно заслужено”. 😁 УС

# 1 645
Как Стоянов?
Не реално....

# 1 646
  • Между гори и планини
Много странно, за първи път виждам финал в който да показват всички други, но не и финалистите. Да не им задават въпроси и т. н

# 1 647
Очаквато Стоянов е 4-ти. Според мен беше добряк, не ме дразнеше, изглежда добре. Реално не ми хареса единствено това, че сам не знае какво иска и се държа нелепо със Сияна.

# 1 648
Никаква изненада, че Стоянов си тръгва. Тук не е фаворит, в СМ също не видях хора, които го подкрепят особено… Буквално някакви единични коментари в негова защита, но за Давид, Котов и Сияна са доста повече.

# 1 649
Сияна ще е трета

Общи условия

Активация на акаунт