BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 099
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 1 830
Аз бях за Давид, гласувах за него и се радвам, че спечели.  Не харесвам “дървени философи”. Котов тръгна доста арогантно, демонстрирайки, че е нещо повече от другите.  Давид също показа интелект, но по по-обран и неангажиращ начин.

# 1 831
Аз харесвам Котов, но точно това, че се противеше на Брадъра, малко ме отблъсна. По-скоро начинът, по който го направи, не беше както трябва, не беше по интелигентен начин.

Много се чудих между него и Давит, но все пак избрах Давит.

Иначе ... Давит е голям образ, но ми се струва малко нехранимайко. Та да видим дали ще постигне нещо с наградата (не че е задължително да постига нещо, може просто да си я харчи, но той заяви, че ще прави пекарна).

Между другото, някои хора мислиха, че Сияна търси близост с Давит, за да спечели от неговия положителен вот. Но при мен се получи обратното - Давит ми спечели вота с отношението си към нея.

# 1 832
  • SF
Само да не останете разочаровани от победителя след време  , както стана миналата година Joy

С какво е разочаровал Марио? Какви очаквания сте имали към него и той не ги е оправдал?

# 1 833
Направи ми впечатление,че не обявиха кастинг за нов сезон и продуцента го нямаше? Май може и да няма Биг Брадър догодина?

С всяка изминала година наградата се намалява. Миналата година беше 100хил и нов лек автомобил, тази само 100хил, а едно време даваха и по 200хил, с които наистина можеше да се купи нещо голямо.

Колата беше за Петър Енигмата, тя беше награда за него ако се справи добре с ролята, но той се представи толкова зле че отпадна тази концепция и добавиха тази награда към тази за първо място.

# 1 834
Вип Брадъра беше интересен много отдавна, когато вкарваха хора като Азис и Десислава, след това почнаха с фризьори на звездите и никому неизвестни персонажи. Кои ще са вип сега - поредните инфлуенсъри с не знам си колко последователи? Айде, не мерси. Осраха идеята и на възродения Биг Брадър, като вместо смях и забавни мисии пълнеха времето само с крясъци и скандали, за капак нереален вот за победител. Мисля да приключа с това предаване, което ми беше много вълнуващо като дете, както приключих преди години с Игри на волята, защото постоянно гледах гладни и изтерзани хора. Ауфвидерзеен!

# 1 835
Тези конспиративни теории, които ги има след всяко гласуване трябва да спрът. Доста смешно изглежда вече..

# 1 836
Честито на Давид! Малко е тъжно, че Котов така го подредиха.

Никой не може да подреди Котов така, както той сам успя да се подреди...

# 1 837
Марио разочарова с доста неща след финала. От по-скорошните му прояви се сещам за близостта му с Мути и онзи Радо от “Ергенът” (който беше изгонен още на първата вечер, заради агресия), неграмотно написаните и противоречиви постове във Фейсбук… Сутринта качва снимка как гласува за Котов, следобед пише “Аз подкрепям Давид”. Странна птица.

# 1 838
Много харесвам ВИП сезоните, но подозирам, че ако има такъв сезон, вътре ще има по-скоро известни хора само в социалните мрежи, а не такива каквито вкарваха едно време - Азис, дует “Ритон”, Йорданка Христова, Мира Добрева, Десислава, Ицо Хазарта, Милко Калайджиев. Не ми се гледат инфлуенсъри и ютубъри.

Възможно е Елена да подпитва, защото обмислят да направят all starts сезон.

# 1 839
Краси Ванков ще покани десетина "звезди" от "София - ден и нощ" и още толкова от другите му евтини продукции и кастингът за ВИП сезона е готов. Тамън няма и да плаща хонорари, те и за без пари ще са навити да напомнят за себе си по ТВ. Grinning

# 1 840
Иван, да не се опитва да му изяде далака?

# 1 841
Веселка от предния сезон и тя, с шейтанската прическа
https://www.facebook.com/share/r/19iQghTtik/?mibextid=wwXIfr

# 1 842
  • София
Цецо беше атрактивен на влизане и сега на финала, но вътре не го забелязвахме.беше фикусът вляво..
Скандален е, но на мен не ми харесва, какво се опитва да покаже и защо се прави на палячо??
С дънки и тениска е много по-естествен, пък нека пак си е гей..

# 1 843
  • София
Според вас дали Иван и Стефан ще останат приятели в живота?

Днес в Парадайс мол бяха Стефан, Санто, Михаела, Иван и Мути. Като Михаела демонстративно вървеше много наперено. Да се върна на въпроса ти- явно да. Сафито не му е забранила да се вижда с Иван.

# 1 844
  • Варна
Радвам се за Давид
Такова откачено човевче,много ми стана мило накрая като минаваше покрай фоерверките (по-скоро бенгалския огън Trollface ).Радва се такъв като дечко.
Всеки харесвал себеподобни,та и аз така Satisfied
Макар че след дълги размисли и страсти гласувах за Вальо де хаха
Жалко,че не можаха да телепортират Насето.

Общи условия

Активация на акаунт