💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 110 991
  • 2 569
  •   28
Отговори
# 2 475
  • София
Ся пък женкар било нашето момче. То ако беше така, дали нямаше да пропуснат да ни го покажат? Убиха се да му бутат някакви жени в леглото, той бил женкар? Колкото Момчи беше шмекер, нещастници!

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 19:40 от January_

# 2 476
Ще ме прощавате огромната армия от фенки на Калин, но за мен категорично голяма звезда и човекът изнесъл сезон 7 е Симона Ръждавичка. 😊💙
С теб този сезон не можем да се разберем,а обикновено съм на едно мнение с теб😂
Харесвам Ръждето ,но никакъв сезон не е изнесла.Ако говорим само от към жени ок,но от към  цяло Калин леко я бие.😁
Ааа и Калин има много мъже фенове моля,моля.😂Включително и моя мъж 😄

# 2 477
Това с Томи като е било преди баничките  , защо изчакаха да го покажат и порицаят ?! Аман от схемите на продукцията, смеят се като зелки Sad

# 2 478
  • Дубай
Алекс Сърчаджиева до последно не е знаела , че ще я  смянат с Ралица  и Димо. Така са я пецакали, като в последният  момент(мисля, че една седмица е оставало до старта на снимките на 2ри сезон) са и съобщили, че няма да е водеща. Беше доста натъжена и обидена от факта, защото са и звънали по телефона да я уволнят, като преди месеци даже са и казали, че е подновена за втори сезон и тя отказва всичките си ангажименти.

И аз съм на мнение, че това е сезона на Калин, Лапунов, Ивайло, Чикагото, Ръждавичка и Пекин-за къде без нея?

# 2 479
Ще ме прощавате огромната армия от фенки на Калин, но за мен категорично голяма звезда и човекът изнесъл сезон 7 е Симона Ръждавичка. 😊💙

Става ми много приятно като прочета добра дума и похвали за Ръждавичка, малцинство сме, но пък няма да се отказваме! Simple Smile

# 2 480
  • В Града на липите
Според мен това е сезона на Феномените.

# 2 481
Това с Томи като е било преди баничките  , защо изчакаха да го покажат и порицаят ?! Аман от схемите на продукцията, смеят се като зелки Sad
За да бутнат Лапунов с дракона. Те обработиха Наталия и Ръждата да викат срещу него, като Наталка изпадна в транс -риеше пясък и крещеше обезумяла почти, въртяща се в кръг. Ръждата ръце чак потриваше, после с двете блатни се кикереше на масата. Изобщо това ми е най-противния играч на мен в състезанието, дори Пекин не може я стигне, защото е в други условия поставена. Забрави и как Чикагото се жертва , за да спаси племето от приятелката и душеприказчик, та сега не бил вече феномен, не бил част от тях и щяла да го гони. Пикла.

Става ми много приятно като прочета добра дума и похвали за Ръждавичка, малцинство сме, но пък няма да се отказваме! Simple Smile
Разбираемо за мъжете е да гледате жените, както пък ние мъжете, та...разбирам напълно симпатиите. Дяволо преди се прехласваше по Ваня по същия начин, после не помня коя беше избрал, ама все си има някоя да е върл фен, ама да е така хем добре на терен, хем хубавка)) В първи сезон не помня...

# 2 482
  • España
Както и да приключи този сезон , който и да е победителят , хората ще то запомнят с Феномените , защото стана ясно , че едно племе може да е на върха без манипулации , стратегически войни и шикалкавения ( само да вметна , че за мен най-големият грях на Пекин в играта е , че разяде и разруши “Лечителите “ още в зародиш , а тръгнаха с голям заряд)  . И сезонът на Калин , но не заради сините му очи само 😉, а защото е едно чисто човече , което разчита на собствените си възможности и интелект.

# 2 483
За мен това си е сезона на Калин. Виждала съм недорасли девойки, като Ръждавичка. Но за 7 години за пръв път снощи се разплаках за участник- като видях самотата му при жълтите…

# 2 484
  • София
В първи сезон Сърчаджиева също не беше очарователна. Нямаше ги тия табиети, съвет около "огъня" и прочее, направо на полето и на плажа обсъждаха и тя доста крякаше, тембърът ѝ ми беше направо неприятен. А след епизодите имаше някакво коментарно студио, където се събираха група "експерти" плюс въпросната водеща и главно оплюваха Юлиян.
Та и тя не беше цвете, по-добре малко да попроменят ролята на Ралица, стига с тези унижения и патос; Павел нещо взе да не ми харесва и той.

# 2 485
  • Sofia
Павел, милият още не може да прежали, че половината му участие премина в изолатора. Върти суче и все намира начин да вмъкне по нещо за себе си, коя игра бил играл, колко време изкарал заточен в изолатора, и още, и още! Няма нужда, Павка, зрителите помним, помним как издъхна на вагонетките, как прецака Караолис, помним също, че ако не беше Раду, и половината от времето нямаше да изкараш на тоя изолатор. Не ми харесва като водещ, а и много взе че си повярва. Димо може да е всякакъв, но Павчо и на малкия пръст не може да му стъпи!

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 20:37 от Crystal_Noir

# 2 486
Този нещастен опит на двамата водещи при Ванчето (тоест нагласено интервю при свой човек) няма да го гледам. Първите няколко минути ми бяха достатъчни. Те били много хубави хора, ама играели роля. Окей ама сте заблудени че вие сте някакъв фактор. Да, нервите ни, ама нервиращият фактор с една камара щуротии, граничещи със садизъм е друг. Отказах се на 5-тата минута. Прекалено самодоволни.

# 2 487
Макар че всяка добра дума за Ръждавичка се тълкува като сигнал да бъде оплюта от някои потребители, просто това момиче до тук показа, че може да е равностойна и по-силна от повечето мъже. Никоя друга не е показвала такова ниво в игрите, които съм гледала. Задържах се като зрител само заради нея, е, и заради синьото племе също. Но племето вече е разбито...
Ваня в сезон 2 я помня много добре. Тя е каскадьор, чудесно подготвена, при това беше поставена в ужасни, наистина ужасни условия, порицана и изолирана от всички, направо тормозена от един главорез, който вече и името му не си спомням. Стигна далеч в предаването, въпреки това не можеше да победи най-силните играчи-мъже в многокомпонентна битка. Зрителите също не бяха много на нейна страна.
После запомних Паулина от сезон 3, която също се представи доста добре на арената, отнесе много хейт, защото не се хареса като персонаж на зрителите, особено на жените. Аз лично я намирам за приятна, с много качества, просто не е съвършена, като всички нас впрочем. Младо момиче, със самочувствие и не без покритие, с малко суета и гордост вповече. Паулина също беше тормозена от един доста неприятен борец, накрая тя за малко да го отстрани от финала, той стана втори, а тя - трета. Но въпреки отличното си класиране, остана повече мразена, отколкото харесвана от зрителите.  
Сега Ръждавичка я виждам да се представя сензационно, напълно равностойна на сълните мъже, поне това видяхме дотук. Нито Ваня, нито Паулина, нито никоя друга участничка са били толкова способни на арената! Може би има някакъв спад в последните епизоди, прекара твърде много време на резиденцията, но и само това, което дотук показа е наистина сензационно. Всички играчи с изключение на д-р Пекин уважават Ръждавичка като достоен играч и я дават за пример. Не знам какво искате от нея - разбира се, че има накъде да се усъвършенства като личност. Допусна някои грешки, чувства се несигурна в отношенията, понякога е пренавита, крещи, плаче, много сериозно приема всичко, в това число и себе си... Аз на 23 години още не знаех дали съм рак или риба, колко вода изтече оттогава... Сякаш критикуващите сте много по-добри, че и обиждате... Чудесно е, че харесвате Калин повече, ми какво ви пречи да си го харесвате?!

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 20:32 от novak2022

# 2 488
Никой не ни пречи да харесваме Калин великолепни.
Пречи ни двама-трима да обяснявате, че Ръждавичка е извънземна. Много е добра на арената, но като човек е гнила ябълка.
Докато Калин е чист като кристална езерна вода!

#сезонанаКалин#!

# 2 489
  • Дубай
Аз също харесвам Ръждето на терен, (тя си е една от най-добрите жени на игрите), не  ми харесва характера и обаче.

Общи условия

Активация на акаунт