💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 107 440
  • 2 493
  •   181
Отговори
# 2 460
  • Sofia
След целия хейт и нападки към пантерата Фикус, да ги събират да преиграват финала. Няма да е сефте. И най-накрая да спечели един фаворит. Нали, всичко е различно? Да я видим тая разлика вече.
Ох, дано, ама надали! Различното този сезон е, че направиха играчите на "диви калинки" с тези размествания! Как да градиш стратегии, да влагаш мисъл, да си гъвкав, адаптивен и приспособим, като продукцията само чака да вдигнеш глава, за да те посече с голямата балтия? Излиза, че способните, волевите, знаещите и можещите не са на почит в този формат за сметка на храсталака, който продукцията брани и пази с цената на всичко! #СезонанаКалин#!

# 2 461
Дяволче, теорията ти издиша, защото никой от останалите играчи не слага фикуса в сметките си. Той е толкова невидим и слабохарактерен, че гаранция са забравили, че съществува, камо ли да го имат за силен! Посочи ми една групова битка, на която фикусът е блеснал и е направил впечатление на останалите? Той е силен само, когато собствения му г@з е на пангара, а те тези битки не ги виждат. Изсмуканите от пръстите хвалби на водещите по негов адрес, не се броят!

Представям си как се е чудил Калин когато му казват, че трябва да замени или жена за жена или мъж за мъж.Сигурно се е чудил от къде да го вземе сега този мъж в жълтото племе, че да го замени за някой😜

# 2 462
След изслушването на Ралица и Павел в подкаста още повече ми се затвърди усещането, че Калин не е готвен за победител. Когато Ваня ги попита какво им е мнението за него, взеха да го подиграват за жените и свалките и че на едната бил обещал да я води на Малдивите, другата на Индонезия /?/ и въобще впечетлението беше, че говорят за някакъв сваляч там, любител на тънката част.
Нищо друго.
Коментираха и Алекс /Павел не го харесва/ и Чикагото /доста по-подробно/. За Миро дума не продумаха.

# 2 463
В подкаста Ралица каза, че финалната битка ще е на Mad Max арена ( онази с вагонетките май), а спойлерната снимка на победителя била от плажа и всъщност била снимка на Мартин от миналата година със сменено с ИИ лице.
То само това остана спойлера да не е верен.Язък, че толкова хейт отнесе човека🤣

# 2 464
Ей това си го крада!
Този сезон наистина е сезонът на Калин!
Да ме извиняват Дяволо и Ръждавичка, но тя се изложи с Лапунов, сега точи ножа и на Чикагото,  и не е такава звезда за каквато се има!

#сезонанаКалин#!

# 2 465
След изслушването на Ралица и Павел в подкаста още повече ми се затвърди усещането, че Калин не е готвен за победител. Когато Ваня ги попита какво им е мнението за него, взеха да го подиграват за жените и свалките и че на едната бил обещал да я води на Малдивите, другата на Индонезия /?/ и въобще впечетлението беше, че говорят за някакъв сваляч там, любител на тънката част.
Нищо друго.
Коментираха и Алекс /Павел не го харесва/ и Чикагото /доста по-подробно/. За Миро дума не продумаха.
Гледах някакви части.Реално Павел и Ралица не казаха лошо за Калин,ами напротив. Павката право в целта удари като каза че той е влезнал заради преживяването и игрите,и обикновено толкова силно подготвени играчи влизат със съвсем различна нагласа включително  и за социалната игра .На Ралица толкова и беше неудобно да коментира тоя измислен филм с  жените и Калин че няма накъде.Каза че е приятно момиче и че дори и  да има флирт не е било натрапчиво от негова страна .

# 2 466
Тамън гледам подкаста с водещите. Какво се хилят като зелки тия?! Ралица е много неестествена, Павел дрънка някакви глупости от сорта "луд късмет е, че Калин се справя толкова добре", а Ваня не е най-изобретателната водеща, която са могли да намерят. И к'во викат - глупаци сме, ако имаме негативно мнение за грозната страна на ИВ и характерите на участниците? То те като за умрял искат да говорим за тях, бре - или хубаво, или нищо 😂

# 2 467
В подкаста Ралица каза, че финалната битка ще е на Mad Max арена ( онази с вагонетките май), а спойлерната снимка на победителя била от плажа и всъщност била снимка на Мартин от миналата година със сменено с ИИ лице.
След целия бум около въпросния спойлер ще е направо плот туиста на сезона ако не спечели той. Но в потенциалния топ 3, мисля че няма друг играч, за който да съм против да спечели.
Чакал каста и тази седмица с някакво гръмко заглавие. Аз като цяло не ги гледам, Ваня ми е скучна, макар че Иво мисля да преслушам, ще видим и Надкаста от тази седмица, но ако някой резюмира обсъденото ще е супер.
Преди малко ми попадна откъс от подкаста …ама то смях, ама да издадем, ама топ три … нещо и Ралица странно препасана ми се видя … да нямаме и друга новина Simple Smile

# 2 468
По въпроса с водещите и аз отдавна, още от преди 3 години искам смяна! Павел също не ми харесва, не мисля че е мого по-зле или много по-добре от Димо. Ралица отдавна е в супер изтърканата роля на някаква богиня, в чиято власт са всички играчи. Ако си поиска - прави ги на пух и прах, по всяко време, винаги. Защо е нужно да се унижават играчите? При това избирателно? Хем ги насърчава да влязат в конфликти, хем пък да бъдат благородни, смели и достойни. Реално играчът няма правилен ход. Ето Чикагото например - пое инициатива да бъде номиниран, да оправи ситуацията в племето наистина като един достоен и отговорен човек и хоп - сатъра, буквално му се подиграха и го преместиха в друго племе, след което това не е същият играч, който беше! Наталия, щастливо, справедливо и в общо съгласие номинирана - как може такова нещо, не го е срам Лапунов?! И много други примери... едно време тази Ралица си позволи да осмее и оплюе Гого, че бил мишка, който мизерства там и им направи рейтинга. Ами мерси - достатъчно вече сме я гледали тази роля и този сценарий!
Мина време, но нямам спомен в сезон 1 когато водеща беше Алекс Сърчаджиева, да е била толкова неприятна за зрителите.
Номинирам Ралица и Павел за изгонване, на двойна елиминация!
Номинирам и сценаристите!

# 2 469
В общи линии скучен подкаст с водещите. Засегнаха нарушението на Томи и споменаха, че се е случило преди другите трима да намерят баничката. Възмутени бяха от поведението на Томи, най-вече, че не е имал доблестта да се извини. Говориха малко за Наталия, за Чикагото, за Калин. Любимци на Ралица са Чикагото и Дино.  И те-водещите- са си мислили в началото, че във Феномените са се събрали някакви хахави хора и особняци, без да предполагат, че това племе ще заработи като добре смазан механизъм.

# 2 470
  • София
Ще ме прощавате огромната армия от фенки на Калин, но за мен категорично голяма звезда и човекът изнесъл сезон 7 е Симона Ръждавичка. 😊💙

# 2 471
Възмутена съм, че коментират Калин като женкар и нищо друго. Не им понася народната любов към Калин.

#сезонанаКалин#!

# 2 472
По въпроса с водещ....
Мина време, но нямам спомен в сезон 1 когато водеща беше Алекс Сърчаджиева, да е била толкова неприятна за зрителите.
Номинирам Ралица и Павел за изгонване, на двойна елиминация!
Номинирам и сценаристите!
Няма да се учудя, ако Алекс Сърчаджиева е отказала да изговаря такива обиди и това да е наклонило везните за смяната й

# 2 473
Възмутена съм, че коментират Калин като женкар и нищо друго. Не им понася народната любов към Калин.

#сезонанаКалин#!

Мда, личеше си, че неговата популярност, хиляди фенове и всенародна любов е нещо, което не са очаквали и са подразнени.

# 2 474
Ще ме прощаваш, Дяволче, но хората изнесли сезона са Калин, Лапунов, Ивайло и доктора, Дино с майтапите. Това са положителните образи, а Пекин и онези там блатни са в миманса, но пък продукцията е с тях, че иначе ..няма как да си пробутат протежето.
Само Калин остана и си мисля, че са искали да го отстрани Иво с тези кофички, после лесно щяха да го бутнат контузения и останал без сили от номинации. Само дето Иво разбра и се направи на ударен и с амнезия от глад))
Ръждавичка е като принцеса. Тя глад не видя, лоши условия не почувства, коалиции само тя плетеше в племето, никой крива дума не и каза , хранят я, прислужват и, какво е изнесла ръждивата. Да, добра е на битки, ама имаше и други жени добри през сезоните и напуснали по-рано дори. Ръждавичка не я видях на пъзел да прави нещо, в последната битка падна на въжето и варелите, ошишка се, май и една стена няма да може да изкачи си мисля.  За характера да не говорим, то си е и до домашно възпитание и няма да се оправи, не е толкова до стратегии, при нея личи...едно маниерничене има с ръцете, направо ме побърква, вече гледам щом има синхрон с нея само да слушам. Нищо не е изнесла тя за мен. Само вреда нанесе на племето си.
ПП. Сега се сещам, че първи избираха жълтите и можеха да я вземат Ръждата, но не пожелаха, въпреки че беше първата от новото попълнение. Не заради анулета, а защото се познават май.-май и знаят какъв характер е. Пекин не я искаше. Избраха жълтите не помня коя, после феномените си я взеха с желание и твоата ръжда...това било племето, което не искала и било най-зле (още не бяха почнали игрите, ама тя не ги искала) Да беше при жълтите да видим тогава какво щеше да прави. С Пекин първи дружки и да стоят в изолатора. Само дето Пекин може и да прави нещо за племето , а ръждата 2 банана се хвали ехидно , че смачкала откакто била това племе (с презрение и ирония)

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 19:36 от Папунка

Общи условия

Активация на акаунт