💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 57 037
  • 1 484
  •   417
Отговори
# 345
Само още нещо искам да добавя, когато някой парадира, че е силен, тогава той трябва да иска да се изправя срещу равностойни и равноправни противници, а не да се надява на това, че отсрещния е гладен и психически сринат. Тогава ти не си най-силен, а ти си схемаджия.
Помним как Ръждавичка се ядоса, че е “нахранила” зелените с нейната загуба, но помним как зелените се радваха, че Дино е нахранил конкуренцията. Въпреки, че съм твърдо зад гърба на Пекин, да, Ръждавичка е по-подготвена на трасе, но поведението ѝ е меко казано грозно. Даже в моите очи е леко подигравателно към “по-бедните”. Победител си, когато побеждаваш себе си и за себе си, а не когато чрез победа искаш да смачкаш някого.

# 346
  • Дубай
Ех, Миро, що така против Иво... Как ще се оправяте без него, мъжката сила като я няма никаква...
Пекин е добра в коалициите, но на трасе е тромава, както се изрази Алекс, но утрешната битка е за памет и смятам, че Пекин ще я спечели и нахрани безименните.

# 347
  • София
Бях за жълтите, въпреки че поне половината от тях не мога да ги гледам. Заради Калин и Ивайло исках да победят, а и хайде, другите изнемощели да се позахранят. Но не би. Удавницата Николета и многострадалний Миро им видяха сметката.

Дано успеят да си вземат номинационните битки тази седмица, че иначе и с Калин и без, Ивайло е абониран за елиминация.

Харесвам утрешната битка с картите, даже смятам, че този вариант (капитаните командват ) е по-добрият, сблъсък на умове, а не само да търчат като добичета напред-назад. И аз залагам на Пекин/Калин, белким успеят да си подобрят положението.

# 348
  • Някъде там...
Обаче Миро пак на синхрон клепа Ивайло. И как каза пред Калин, че Ивайло е първи на пангара при номинация.
И преди това пак с нонсенса, че той не бил в коалиция, просто така си гласувал. Мхм, и един мармот завива шоколада в станиол.

Брей, има два гласа срещу Калин в анкетата. Joy Родата на Миро ли се активизира?

# 349
  • София
Ръждето как умело се предложи сега да е капитан. следващата седмица си мисля, че на драго сърце ще отстъпи капитанството. Simple Smile

Вечни капитани няма.
Дори и рекордни капитани като Алекса.

# 350
Значи правилно ли разбирам, следващата битка реално ще си е мъжка и Пекин ще бъде подпряна от продукцията за ПОРЕДЕН път?
И като номинират и изгонят Ивайло какво? Остават пак с Миро немощния и сал един Калин да ги влачи? Как си представят резиденция с тази конфигурация?

# 351
Пекин ще я подпира продукцията защото тя идеално си пасна в ролята на злодей. Получават и се нещата, няма как при такъв ярък герой като Калин да не му сложат достоен злодей. Имаме си мъдрец (Алекс), имаме си смелата, нахакана принцеса дето разпердушинва де що види препятствие (Ръждето). Имаме си глупава, но хубавичка придворна (Николета), пажове (Дино, Траян), заговорница (Радка), смел войн (Чикагото), даже имаме и инвентар докаран от далечни земи и морета. Въобще приказката трябва да си върви по план, както е написана от продукцията.

За Сапунджиева какво е? Ролята на статист ли?
Или домакинята на резиденцията?

# 352
  • Някъде там...
Ръждето как умело се предложи сега да е капитан. следващата седмица си мисля, че на драго сърце ще отстъпи капитанството. Simple Smile

Вечни капитани няма.
Я пак помисли. Този сезон нали го рекламират като различен. Simple Smile

# 353

Вечни капитани няма.
Моля те повече Алекса и Ръждавичка в едно изречение или нещо близко до това да не се слагат 😂Това е толкова голяма обида ,че няма накъде 😁

# 354
  • София
Значи правилно ли разбирам, следващата битка реално ще си е мъжка и Пекин ще бъде подпряна от продукцията за ПОРЕДЕН път?

Амиии, ти го казваш.
Калин ще направи тройно повече обиколки от Александър.
Ще имат много по-голям комфорт за проба-грешка.
Пълен цирк.

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 22:47 от Diavolo

# 355
Абсолютно! Точно паметта и мисленето е основната част на тази игра и преди винаги съм се чудила защо е наобратно - именно капитана трябва да е мислещия, а не движещия се. Поне на теория а, какво ще получи на практика си е съвсем отделен въпрос и предстои да разберем.

Харесвам утрешната битка с картите, даже смятам, че този вариант (капитаните командват ) е по-добрият, сблъсък на умове, а не само да търчат като добичета напред-назад.

# 356
  • В Града на липите
Много ясно че ще вземе Калин, другите ги видяхме, че за нищо не стават. Сори, ама да се докажат, ако не е така.
Ще стискам палци за Ръждавичка. Това бутане на Пекин вече става супер дразнещо. Да им дадат и по един шезлонг, да не се преуморят, докато Алекс и Калин търчат по трасето.

# 357
  • Буркина Фасо

Вечни капитани няма.

ако имаше съмнение, че ще е елиминационна щеше да нахъса другите да станат капитани.

# 358
Може ли да са дали на сините нерешим пъзел?
Тоя елементарен пъзел в преден сезон го наредиха за под минута (но не мога да се сетя кой беше). На други места го дават със 6 различни цвята, тогава е по-интересен.

Аз виждам тук дългата ръка на продукцията.Нали трябва да има съспенс.Че бият сините е ясно, но друго си е като се създаде впечатление, че са имали някакъв шанс.

# 359
  • София
Досега винаги капитаните са търчали.
Кажете ми защо този път не е така?
То е елементарно.

Общи условия

Активация на акаунт