💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 35 316
  • 749
  •   67
Отговори
# 465
Не харесвам нито Пекин, нито  Ръждавичка
Ама Пекин е с Калин  и само заради него съм за нея

# 466
  • София
но честно казано аз не помня жени някога да са играли тази битка - освен от време на време като секунданти.
В сезон 3 Елизабет беше на трасето срещу Вальо, а секунданти им бяха Неделчо и Борис. От там за отбелязване са две неща: това че Бобката си драскаше по дъските вместо да помни (и затова го наказаха, като битката нямаше победител) и второто е, че горнището на Елизабет няколко пъти падаше докато тя лазеше под едното препятствие Joy

# 467
  • В Града на липите
И аз отдавна съм на мнение, че Алекс е обединителя. Ако останеше на Лапунката, Калин или Чикагото, племето нямаше да е същото и нямам предвид на Арената. Там пак щяха да са силни.
Просто при тях липсата на коалиции ги превърна в семейство и тъй като Ръждавичка е твърде малка си е по-скоро патриархат.
При Алекс виждам голям прогрес и на арената и в социалната игра. Спомням си го в началото, колко неприятно се заяждаше с Наталия и как се влачеше по арената. Беше много по-критичен и досаден. Или му свикнах с логореята или другите феномени му повлияха положително.
Довечера не знам на кого да стискам палци. Първо мислех да е за Ръждавичка, обаче съм раздвоена Grinning
Жълтите, колкото и да не го заслужават, имат нужда от малко емоционален заряд.

# 468
Чак сега им погледнах зодиите на тези, за които са ясни. Доста неща ми се потвърдиха като усещания.
А щом Ивайло е овен, никога няма да могат да го пречупят.
Интересно Миро-Мишлето коя е.

# 469
Ох, направо ми идва в повече тая всенародна любов към Калинчо, то бива ли само това да се повтаря.  Като параноята по Гого е, която е необяснима и до днес за мен. Калин поне е мъжествен. Обективно погледнато  Ивайло, с 20 год. по голям, само на кофти локации, контузен и вечно номиниран е равнопоставен на терена с Калин. Той случи на племе  и това му спомогна за ангелския образ.

# 470
Калин и визуално, и като характер много ми напомня на един приятел. Даже са и една зодия. Няма да се конфронтира с никого до финала. И предполагам, ще му измъкнат наградата под носа.

# 471
  • София
Параноя? Може би имате предвид еуфория? Grinning
Така е, попадна в правилното племе Калин, но то и Гордиенко беше там, а не се получи същият ефект. Grinning

Ивайло имаше много лош късмет, съгласна съм, и на мен ми е от фаворитите, но много се очука.

# 472
  • тук, на мястото си
Ако бие Пектина, както и аз мисля, Ръждето от яд сама ще започне да се хапе. Много си повярва тя, силна е, добра е на трасе, ама хвръкна много на високо и продукцията ще я свали.
Снощи като тръгваха сините Калин им махна, само Алекс му отвърна, Траян се обърна, но толкова, другите ни вопъл, ни стон.
Дино го поздрави на тръгване, Чикагото му козирува. Ръждавичка няколко пъти се обърна, тичайки.
Не съм ги видяла, радвам се че са го направили.

Много трудно ще му бъде на Калин да превърне жълтите в отбор. Хората не са такива, бягат по тънкото, крият се, лъжат, не е само Миро лисицата. С какво са по- различни Радостина и Николета, втората не може да събере 2+2, ама не е за това приказката. Харесвам Ивайло, не се дава, ама понякога се чуди на кого да се поклони. При тях всеки гледа за себе си, не е важно дали ще се раздаде в битката, важното е само да не го номинират. На терена повече се интерисуват какво прави другия отбор дори и с риск да се препънат и да паднат. 
Зелените бяха свикнали като послушни дечица каквото каже другарката докторка - това да правят. Един не беше съгласен и си отиде.

# 473
  • Bayern
Ох, направо ми идва в повече тая всенародна любов към Калинчо, то бива ли само това да се повтаря.  Като параноята по Гого е, която е необяснима и до днес за мен. Калин поне е мъжествен. Обективно погледнато  Ивайло, с 20 год. по голям, само на кофти локации, контузен и вечно номиниран е равнопоставен на терена с Калин. Той случи на племе  и това му спомогна за ангелския образ.
Е как пък на Симона не й се изгради такъв ангелски образ след като и тя е в това племе Laughing

# 474
Цитирам Гарганела от старата тема:
25 септ. 2025, 22:19 ч.

За фенклуба - Калинката днес е рожденик! За статистиката - везни.

Вчера малко смешно беше как мъжете тръгват за битка голи до кръста, а на арената всички са облечени. Било им е ясно какво ще следва, щом са ги накарали да се облекат. Търсят драматизъм и в контраста на цветовете на екипите. И накараха Калин да играе с потник. Нещо, което не се е случвало от първата седмица.
И аз мисля, че Алекс е главната причина за липсата на коалиции при сините до сега. Но трябва и да се отбележи, че сините още първата седмица загубиха жена. Така че чисто числето Ръждавичка нямаше шанс за женска коалиция. След това им вкараха Траян и така мъжете винаги са били повече.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 15:34 от Chapka

# 475
Наистина снощи изгря съвсем различен Калин и се оказа, че явно монтажът до тук го е представял в различна светлина. Заблудени сме били почти за всичко, което е той извън арената. Помня липсата на синхрони първите две седмици,  а после изрезки  сякаш две думи не може да върже, рядко влизаше в кадър, мълчи си, не води разговор. До преди две седмици и микрофонът му на арената не беше включен.

А Калин се оказа още по-великолепен. Почти всичко сте казали. Искам си го в синьо обаче, жълтото от този сезон не му отива на душата и очите 🫠

Не видях кой знае каква тъга в сините за Калин. Ясно трябва да е, че всички до един не искат такъв съперник в играта.

По традиция след еуфоричния понеделник очаквам от днес рязко спускане /като на скоростно влакче сме/.

Не виждам никаква логика при създаването на жълтите и след това - местенето на Калин. Ясно е, че един човек, пък бил той и чудо, няма как да бие цяло племе. Да го правят мъченик - ми то има две елиминации до обединението.

По навик подозирам сценария в лоши намерения към любимците на зрителите. Много хвалби, много нещо за Калин снощи, и то от всички под строй, което по традиция не вещае нищо добро.

Мисля, че жълтите ще изкарат в изолатора до финалната седмица. Не виждам битка, в която клетниците да могат да победят.

Тази седмица Калин няма да види победа, освен може би на елиминационна.  Но до нея трябва да ни "стане ясно", т.е. продукцията да ни внушава, че без племето си е безсилен, пъзелите са му проблем /Дидо обясни за монтажа/, сините са силни и без него. Ореолът му може и да бъде разбит.

Предвиждам да паднат с Пекин днес. От промото не станаха съвсем ясни правилата, та да видим какво иска да каже авторът. Ръжденцето ще има своята си победа над Пекин. А Калин - ооо, той не бил чак толкова добър.

Ивайло съвсем ми олекна. Вярно, че е мъченикът до тук, но има нещо в него, което не ми е много чистоплътно, та така и не го харесах. Той ще е номиниран, втори - Калин, който и да остане не виждам възможна племенна победа за жълтите до обединението.

Пекин така и не успя да ми стане твърде неприятна, камо ли злодей. Само приказки и нищо реално не е направила кой знае какво с прословутите коалиции. Един доктор само, ама и той си беше виновен с тия кючеци на висящите варели.

А за Четирилистната детелинка  - оф, не мога повече, нямам нерви 🤧

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 18:58 от MikasaA

# 476
  • София
Цитирам Гарганела от старата тема:
25 септ. 2025, 22:19 ч.

За фенклуба - Калинката днес е рожденик! За статистиката - везни.

Мерси много! Заплюх си го като фаворит още от визитката, но тогава още не го следвах в Инстаграм.
Имам близка приятелка родена на същата дата, също така разкошен, слънчев и позитивен човек, явно добре се получават на тази дата Simple Smile

# 477
Калин е добър на пъзели. Спомнете си триъгълник ли беше, пирамида ли беше и рула. Снощи всички жълти на синхрон, включително и той каза, че 30 секунди не му стигнали за да направи посленото кубче, ако беше както Дидо твърди, никой от Жълтите нямаше да го каже, включително и той.

Тепърва ще се разгръща и то в добра светлина. Калин е като слънце, което за 7 сезона не сме виждали в игрите.

# 478
  • София
Калин е добър на пъзели. Спомнете си триъгълник ли беше, пирамида ли беше и рула. Снощи всички жълти на синхрон, включително и той каза, че 30 секунди не му стигнали за да направи посленото кубче, ако беше както Дидо твърди, никой от Жълтите нямаше да го каже, включително и той.

Тепърва ще се разгръща и то в добра светлина. Калин е като слънце, което за 7 сезона не сме виждали в игрите.

И според мен от до тук показаното - Калин е добър на пъзели и логически. Даже бих казала, че е по-добър от Александър. Поне има разлика при начина им на решаване - при Калин и на тези задачи е с една лекота, докато при Алекс забелязвам едно изнервяне, една припряност на моменти. Не, че не ги решава де, но определено не изглежда толкова спокоен като Калин.

# 479
  • Някъде там...
Във визитката си Калин спомена, че пъзелите са му скрит коз.
Досега сме го виждали първата седмица на един логически пъзел с тежки части, където се оплете и забави, но го реши. И сега на кубчетата рубик.
Мен ме притеснява, че изпуска едни такива дребни детайли и това може да му изиграе лош номер. Главите на рибите при дъските стъпала, сега при кубчетата правилата. Хайдe, простено му е за вчера, нормално е да се разсееш при тези събития.

Общи условия

Активация на акаунт