💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 46 459
  • 1 105
  •   94
Отговори
# 1 035
  • Някъде там...
Отидох да надникна. Всъщност с това видео Томи се опитва да иронизира Ивайло и Крис. За оцета и солта в ориза. Имитира ги.
Та явно затова реагира Ивайло.

# 1 036
Значи Ивайло все пак наистина се е предложил на пъзела,но Пекин го игнорира. После го номинира,щото не бил настоятелен Joy
Николета ако може да не говори,че страшно ме напряга с тези лъжи. И като почне да се хили доволно...като малко дете ми е.
Мирослав пък все крампира,направо не знам как ще я вземе тази финална победа, за която всички пишете. Надявам се да е кьорфишек. Миро крампата трябва да му викат вече.
Е редно ли е да се пускат спойлери?

# 1 037
Хора, по договор нямат право да си махат микрофоните. Слушат ги.
Макс за 30 секунди, 1 минута ги махат, ако е за повече се издават.

Томи да не е отишъл и да се е върнал от бензиностанцията за 30 секунди?

Те може от там да са го засекли...
Защото ако махнат микрофоните за повече от минута, две и се разследва.
Той го е спрял в магазина, за да не се чува, иначе докато е ходил не го е спирал, защото разходките не са забранени.
Всъщност към 24.00 - 01.00 часа екипът си тръгва от локацията и играчите могат да лягат. Тогава имат право да свалят микрофоните - за зареждане. Спят без микрофони. Имат възможност да поговорят, ако искат. И да отскочат до денонощния 😂

# 1 038
  • Някъде там...
То това не знам вече какъв спойлер е. Joy Циркулира си из темата периодично.

Калин за храната при жълтите:
Начинът, по който тук се разпределя храната, означава, че по същия начин се определят и стратегиите на арената. А това е неправилният метод. И сега разбирам защо тези хора седят на изолатор от сумати време вече.

# 1 039
За следваща корица предлагам на Чикагото "контракциите"Grinning

# 1 040
  • Някъде там...
И разкритието. Joy

# 1 041
До последно не вярвах, че Калин ще саботира.
Но той си го призна на синхрон.
Жалко.
Не е жалко. Мъжкарско е.
Ако беше взел втора точка щеше да блесне пак еднолично. Ясно е, че след него нямаше кой от жълтите да вземе 2 точки. Кой - Мирко храбрия ли? Калин предпочете мъжката дума пред егото си.
Няма спортист , който да има подобна гледна точка -саботира се  игра, защото си мъжкар Ивайло видя че Калин не е много Ок с подобна игра , но си го притисна. Калин е достоен млад мъж и беше прозрачно, че подобни схеми не са му присърце. И теб като зрител ако те радват саботажи , мен не  и най-вече  , че точно Калин беше въвлечен с нежелание в схемата.

P.S И да за мен е спойлер , защото не чета всички мнения . Има ясна и точна уговорка да не се пишат спойлери , има тема специална .

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 00:54 от gerido

# 1 042
До последно не вярвах, че Калин ще саботира.
Но той си го призна на синхрон.
Жалко.
Не е жалко. Мъжкарско е.
Ако беше взел втора точка щеше да блесне пак еднолично. Ясно е, че след него нямаше кой от жълтите да вземе 2 точки. Кой - Мирко храбрия ли? Калин предпочете мъжката дума пред егото си.
Няма спортист , който да има подобна гледна точка -саботира се  игра, защото си мъжкар Ивайло видя че Калин не е много Ок с подобна игра , но си го притисна. Калин е достоен млад мъж и беше прозрачно, че подобни схеми не са му присърце. И теб като зрител ако те радват саботажи , мен не , а още повече , че точно Калин беше въвлечен с нежелание в схемата.

P.S И да за мен е спойлер , защото не чета всички мнения . Има ясна и точна уговорка да не се пишат спойлери , има тема специална .
Нещо не се разбираме 🤣 Мъжкарско е да държиш на думата си, въпреки че ти се играе, та две не виждаш. Не е ли така? Мъжете по-добре знаят. 😉

# 1 043
  • София
Обаче какви специалисти има в екипа, евала. Ивайло с навехнатия крак - ама я моля ти се, стига симулантства. Миро, дето все лежи и се скатава - всички пърхат около него загрижени, само дето система още не са му включили, Ралица където го види, там го хвали. Същи Хаджи Димитър с трите самодиви около себе си.

# 1 044
Обаче какви специалисти има в екипа, евала. Ивайло с навехнатия крак - ама я моля ти се, стига симулантства. Миро, дето все лежи и се скатава - всички пърхат около него загрижени, само дето система още не са му включили, Ралица където го види, там го хвали. Същи Хаджи Димитър с трите самодиви около себе си.
Всъщност - слагани са му системи.

# 1 045
Нищо интересно .Избелват имижда на победителя Мирослав .Очернят имиджа на любимеца и финалист предполагам  този сезон Калин и така. Ралица слаба актриса за пореден път се видя.Продуцентите гледали  рейтинг,ама миналия сезон удариха дъното.Най-слабия по гледаемост.Имат късмет с този, и хората които участват в него..Жив и здрав да е Мирослав но е много Малък човек заедно с трите патки.И със сигурност ще е един от най -нелепите и слаби победители плътно до Алексата и Мартин!

# 1 046
Пекин:
-Малко захлебихме.
Много вярно - като се има предвид, че в тия кремвирши няма месо.

Симона:
За пръв път се дразня на племето като правим стратегията... всеки говори..
А забеляза ли че Чикагото не говори???

Чикагото:
-Получих контракции после разкритие..

На съвета Наглица обсъжда, обсъжда и накрая вика:
- Добре, няма смисъл да обсъждаме.

# 1 047
  • пустинята Гоби
Аз вчера си мислех, че седенето на Ивайло в това племе е китайско мъчение. Да слушаш опитите им да вържат по едно смислено изречение, да търпиш схемите и отношението им, да гледаш Пекин как ги води за носа, Миро как се скатава и прави на умряла лисица и все ти да си на пангара. Аз не бих могла да се сдържа и постоянно щях да ги храня пред камерата, а той като цяло си мълчи и е доста въздържан.

# 1 048
Ну погоди и контракциите:

# 1 049
Очаквах повече от Траян в тази битка.
Е колко повече? От 4 точки, той спечели 2. И 4-те ли да ги спечели той?

Хайде да бъдем коректни все пак? Simple Smile
Виждаш ли кога съм писал това? Резултатът беше 3:2 за Феномените с 3 точки от Траян, Дино и Ръждавичка, като Траян в другите две битки отпадаше първи. Явно си е почивал. Ама аз коментирам на момента, стара традиция в темата, което си е запазена марка за темите за Игри на волята още от сезон 1 (да се пише много по време на самите епизоди, това си е част от чара и легендата).
Та след като приключи битката го похвалих, както и си му е редът.
Траян е героят днес с 2 точки! Simple Smile
НО, няма да се нареди до легендите Андрей, Крум и Лазаринов.
Даже според мен Николета му открадна славата. Защото е жена и защото не е яла. Ръждавичка също отбеляза точка, но идва от резиденцията.

Гледал си 7 сезона, разбираш ги работите.Не ти отива да пишеш един път очаквах повече от Траян, а след 1 час, че е герой.Трябваше да го предвидиш😜

Общи условия

Активация на акаунт