💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 59 890
  • 1 573
  •   105
Отговори
# 1 530
  • София
Познахте за Ивайло срещу Калин, колкото и да не ми се искаше. На тази коалиция им пожелавам да се самоизядат и да изгният на изолатора.
    Някакъв бяс ме е хванал и все пак ми хареса как им го каза Калинката на съвета, дано ги насоли още и да им се подиграва в очите.

Със сигурност сте го обсъдили, но и за Чикагото ме е яд, не поемал инициатива, не се включвал в обсъждането на стратегията, да, ама дава сърце и душа в битките, а вчера умрях от смях от "контракциите" и "разкритието". Култов образ!

# 1 531
Тези хора как ще излязат на улицата?

Точно това се чудя и аз
О, такива нямат срам и достойнство. Ще излязат и ще се държат нагло, нахално и долно, както се държаха и на съвета днес. Единствено ако хората сега, а и за в бъдеще ги игнорират и изолират това да е положителното.
Както са се държали на съвета... само че реалния живот няма нищо общо със съвета. На жените нищо особено няма да им се случи, но Миро може и да изяде някой тупаник ако реши да се държи нагло с когото не трябва. Както се вижда, хората доста са му набрали. Смятам, че той ще си отиде в Канада (то и за него ще е най-добре) и въобще няма да му пука за тукашния хейт.

# 1 532
Защо да губи Калин. На негово място бих се опитала да позная и да взема грошовете, като се пазаря (но и това ще му е отказано си мисля пазарлъка) Щом ще го пращат да печели грошове за играта, а на териториалните да ги губи и да гният там, нали били свикнали и им харесвало. Не им дължи нищо.

# 1 533
  • Някъде там...
Мили хора, тази вечер не гледах епизода и понеже ви прочетох, се чудя да пускам ли въобще да гледам или да пропусна? Какво ще ме посъветвате? Струва ли си да си пусна епизода, заради някои конкретни моменти или въобще не?
Калин на съвета. В началото на епизода Мирко как се издъни също. Ивайло го е пуснал на стори в ИГ.
Опита на Ивайло да преговаря с Пекин.
Тъй като в началото ме нямаше може ли някой да припомни къде Мирко КанадИцЪ се издъни.
Обсъждаха дали Ивайло ще саботира втората битка. И Миро се изпусна: Как ще саботира като знае, че може да излезе срещу Калин на елиминация. Калин ококори едни очи.
Пекин и сие се сконфузиха, опитаха се да замажат. Но късно, нашето момче не пасе трева.

# 1 534
Познахте за Ивайло срещу Калин, колкото и да не ми се искаше. На тази коалиция им пожелавам да се самоизядат и да изгният на изолатора.
    Някакъв бяс ме е хванал и все пак ми хареса как им го каза Калинката на съвета, дано ги насоли още и да им се подиграва в очите.

Със сигурност сте го обсъдили, но и за Чикагото ме е яд, не поемал инициатива, не се включвал в обсъждането на стратегията, да, ама дава сърце и душа в битките, а вчера умрях от смях от "контракциите" и "разкритието". Култов образ!
Тоя мистър Пропър,ако бях на мястото на Чикагото щях такива псувни да му тегля само заради тези си негови думи. Утре гологлавчо от промото видях,че се дръвчи и на Сапуна. Много му пораснаха акциите нещо.

# 1 535
  • София
Те ще намерят начин да спънат грешния победител и ще спечели този на който е заложил Калин. Белите птици трябва да хапнат и да се изкъпят. Мирко не го мисля, него  и без това тайно си го хранят.

# 1 536
  • София
Лошото е, че далеч не всеки път дават грошове за спечелен залог от кастинг битка.

За момент си представих Калин като Ники Майонезата, в понеделник да седне на земята и да им гледа сеира на четворката. Но няма да му позволят, за съжаление... Съсипаха ведрото и положително момче, щом и той се ядоса...

# 1 537
  • София
Значи толкова да ме е яд! Дали са питали за имунитет и са им отказали? Каквото и да е било, трябваше да ни го дадат. Сега си мисля, че Калин просто не е добър по математика и не успя да сметне, че няма никакъв смисъл да се купуват гласове, защото Пекин така или иначе ще изпрати него на елиминация.
Аз всъщност някак до последно се надявах у Пекин да надделее здравият разум, но уви. Направо е подигравка това, което се случва с Ивайло и Калин.
Много силно впечатление ми направи в края на играта, когато Алекс обясняваше за комплексните битки и че в такива едно сплотено племе може да покаже най-доброто от себе си, на Ивайло направо му се плачеше. Той милият за това си мечтаеше цял сезон, но извади възможно най-скапания късмет от всички.
 А Мирко немощният, дето едва си стои на краката от изтощение и орева орталъка, изведнъж се опери, щял да се справи на Изолатора без проблем, да не берем грижа, само някой от Калин и Иво да отпадне.
Че и с една мазна и доволна усмивка през цялото време. Направо ми се повръща от жълтата коалиция!

# 1 538
  • Някъде там...
Да, направо си се изолира днес Калин и доста замислен беше.
И пак беше изключително въздържан на съвета. Нито повиши тон, нито скочи агресивно. Добре си им каза какво мисли.
А пък ние мислехме, че не може да говори. Къде го криха досега?! И защо.

# 1 539
  • София
И аз мисля, че Калин е поискал имунитет, отказан му е и е изрязано.
Няма да коментирам друго, всичко сте казали. Наистина не ми се иска да обиждам никой, а друго не мога да кажа.
Щом успяха да вбесят най-спокойния и позитивен човек в игрите...смятай! Но пак беше възпитан и умерен. Аз не бих могла.
Правилно ли чух на промото, че Калин каза нещо рода на "аз не искам да играя с вас"?

# 1 540
Мили хора, тази вечер не гледах епизода и понеже ви прочетох, се чудя да пускам ли въобще да гледам или да пропусна? Какво ще ме посъветвате? Струва ли си да си пусна епизода, заради някои конкретни моменти или въобще не?
Пускай, пускай.
Имаше някои безценни моменти. Гафът на Миро в началото, битката беше добра, разборът и съветът при жълтите след това пък бяха един път.
Аз на мястото на Калин, щях да задам на Миро само един въпрос след като го номинира - Ти затова ли ме избра, да се присъединя към вашето племе? Да се бия за вас и да съм ви бушон?
И към останалите смешници същото - Затова ли толкова ми се зарадвахте? Че ще печеля за вас, а като награда за вярната ми служба ще ходя на елиминации?

Пълни нещастници.

# 1 541
За съжаление, 3Д анимацията изисква да си доста повече от добър по математика...
Не знам какво стана там, за мен го досрамя да си поиска. Надяваше се тя да предложи...

# 1 542
  • София
Ивайло беше  говорил с Пекин той да си избере противник. Затова купиха гласове, да се пробват. Надеждата умира последна, пък и се надяваха, че докторката има нещо на втория етаж. Всъщност предполагам, че от продукцията са я предупредили, да не праща Рада, защото Ивайло ще се върне, а те не го искат вече в играта. Дано следващите да се научат да си говорят тайно, без продукцията да знае за намеренията им.
Има и един друг момент, когато човек е изолиран от света, много лесно се манипулира. От продукцията го знаят и много фино ги манипулират.

# 1 543
Toзи поглед сумира целият епизод. Калин за миг прозря мижитурската същност на човека, когото досега смяташе за достоен опонент, и с право беше отвратен. Направо си е за корица.

# 1 544
Мен най-ме вбеси, че продукцията с действията си против Ивайло и Калин показва, че одобрява мишкарството, липсата на доблест и достойнство на Пекината коалиция. Ама била им се озъбила Ралица ... Е, утре един ще отпадне, защото направиха всичко да не са правилни плановете на Ивайло.
Той с Пекин, с продукцията или с Калин да се бие?

Общи условия

Активация на акаунт