💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 69 844
  • 1 739
  •   164
Отговори
# 1 650
Мирослав завинаги ще го запомня с гадната подигравателна усмивчица на съвета. При жените поне си личеше, че с нежелание и срам гласуват така, а при него прозираше перверзно удоволствие. Имам чувството, че мрази Калин, постоянно го гледа с някакво високомерие.

Не може да понася Калин, защото знае, че Калин е по-добър от него. Той си го каза на един синхрон, ще е супер, ако силен играч като Калинката отпадне.

Аз, дето съм жена, културна и спокойна, на едни Турнири на волята и аз ще го освиркам този плазмодий Joy

# 1 651
Ето така го виждам Калин

# 1 652
А видяхте ли колко красив беше Калин, влизайки на съвета.

# 1 653
Още по-красив е ядосан, да. Радвам се, че показа зъби и характер.
Той между другото още на съветите с Феномените показа, че няма да се остави да го водят за носа разни лисички.

# 1 654
Калин е много талантлив фотограф и почти винаги е зад фотапарата. Не знам защо не обича да е ПРЕД камерата, а тя толкова го "обича". Ако беше в Холивуд, с тези красота, харизма и умения, само какви епични блокбъстери щяхме да гледаме с него...💙

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 11:43 от MikasaA

# 1 655
Майко, майко, майко- какви глупости се изговориха в коментарното студио и то от кого?! Доволна съм, че от години не си причинявам Нова( изкючвам игрите... засега)
Добре, че Юли вкарваше малко логика и мисъл. Дъно на дъната...

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 11:40 от Моето мнение

# 1 656
Колкото и да се дразним,от огромната несправедливост,на която сме свидетели,това не бива да ни учудва.Все пак тази година участниците са подбрани от кючек оргии,психиатрии и т.н. Едната реве "Искам при мама",другия ходи по сред нощите да проси,третия едва не напълни гащите.И това са "спортисти"?Няма нищо спортсменско у тях.Помня,че Фермата,по подобни причини спря да се излъчва.Същото ще се случи и с Игри на волята

# 1 657
Калин на съвета, след като Пекин даде гласовете си за него,трябваше да и' напомни за капитанската битка. Да я нарече "неблагодарница" и да я остави да се оправдава. Другият път да си вземе Рада за секундант.

П.П. Калин на съвета не казва, че няма да играе на териториалните битки или че би саботирал. Казва просто, че не му пука дали ще бъде на резиденция или изолатор, намеквайки, че без един от двамата номинирани резиденция няма да видят. Интересното е, че точно тогава именно Мирка отговаря "спокойно". След това "спокойно" ако бях там.......

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 11:55 от Chapka

# 1 658
На мен ми направи впечатление, че при началото на битката пуснаха музиката от Съдебен спор Joy
Иначе Пекин, както е доживотен капитан, вече може да забрави за секундант Калин, честито.

# 1 659

Иначе Пекин, както е доживотен капитан, вече може да забрави за секундант Калин, честито.
Е, ще си вземе Мирко, ще победят и той ще е герой. Даже може и по ново правило някой грош да дадат на секунданта.

# 1 660
  • София
Силно се надявам Калин да не си дава зор на битките.
Според мен ще върнат стопанството.
Иска ми се да видя как Калин ще ги чисти една по една, защото са много хитри. Така ми се иска трите кухи лейки да стрелят по Пекин.
Гадното е, че всеки път Калин ще е с жилетка и там продукцията може да се гаври с него и да е 2*15кг.
Жилетката пълна със стиролопор се пази за г-н лошо ми е.

# 1 661
Този припадащия всеки път, вчера много рязко изприпка на арената. После пак примиряше. Всичко е поза и театър от негова страна. Научил е, че с мишкуване и припадъци ще мине напред.

Не искам да си спомням и да чувам, как вика като разгонена горила като спечели битка. Направо да го удариш с правата лопата да млъкне. Ужас. Това ни чака.

# 1 662

Думите са излишни мисля....

Ако социалните мрежи са някакъв индикатор ми се ще всички, които подкрепят Калин да идем и да го последваме и накрая на сезона (независимо от победителя) Калин да бие  мрънящия мизерник с едни 15 000 последователя . Ей така за спорта
В Инстаграм е @kalinkata_hr
Във Фейсбук: Kalin Hristov
Не ми е нормално Радка блатната патка да има повече последователи от Калин

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 12:25 от MagdalenaM

# 1 663
Моля още веднъж, някой който  разбира да напише- 1. какво печелят белите птици като се спасят още седмица на изолатора, а си загубят името и то се превърне в нарицателно за всичко най-лошо (с което се дружи единствена Ръждавичка); 2. какво, ако Калин получи 15 000 последователи- ще получи пари от Инстаграм? 3. Какво печели продукцията от трафика във ФБ? Стават ли от това повече рейтинговите точки за рекламодателите? Защото в рекламните паузи не само не им гледаме рекламите, а обикновено обикаляме в тръс сградата, за да ни падне адреналина или някои нервно пушат на балкона? Т.е. защо се прави всичко това, тази гавра не само с Ивайло, Калин и др., а и с нас- зрителите, които сме средно нормални.

# 1 664
Ще получи повече видимост на работата му като фотограф и екстремен спортист, ще се види кой играч е харесван от хората, евентуално ще го търсят различни марки за съвместни проекти, което би финансирало в някаква степен нещата, които прави. Лично за мен предпочитам той да е идола на 11 годишния ми син пред разни ютубъри, които висят по цял ден пред екрана или снимат как правят някакви абсолютно простотии.
Някак не е ок Радка кючекинята  да има повече хора от Калин WTF
;2. какво, ако Калин получи 15 000 последователи- ще получи пари от Инстаграм?

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 12:24 от MagdalenaM

Общи условия

Активация на акаунт