💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 79 591
  • 2 042
  •   29
Отговори
# 1 800
Как го разбирам Калин 🤕, аз също побеснявам като ми засегнат чувството за справедливост за когото и да е, а пък същевременно толкова да не мога да влизам в конфликт, ужасно ми е дискомфортно особено с хора ,с които няма как да не се виждам. И така вътрешно си се тормозя .

Виж д-р Пекин и такива като нея най ми бъркат в здравето, винаги изплуват мънмън , гьон сурат , любезно и мазно ти прекършват врата с най-добри чувства .

# 1 801
Пък Мирка се люшка като слабоумна, прегърнала си коленцата и вика: това е идеята!!!
Егаси.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 21:16 от Stasiva

# 1 802
Ако такива са опциите за жена победител- не благодаря, няма нужда🤬

# 1 803
Ако такива са опциите за жена победител- не благодаря, няма нужда🤬

+1000

# 1 804
Николета някой може ли да ми обясни наистина ли е стюардеса. За мен тази професия изисква доста качества, най-малкото някаква съобразителност, бърза реакция...Това чудо е пълен антипод. Празен поглед,  боза и бръмбари в главата,  да пази Господ живота ти да зависи от подобно същество във въздуха. Според мен има някаква грешка.

# 1 805
  • София
Александър също хапе, но с лек хумор и някак си не гледа да унижи човека срещу нея.

# 1 806
И защо непременно трябва жена да е победител? Който е най-добър, той да победи, но не с интриги и отстраняване на по-силните чрез коалиция

# 1 807
А Александър, Дино и Траян лицемери ли са? Защото и те предадоха Чикагото или само Ръждавичка е виновна, защото се е родила жена?
А, не, сори, няма да минеш с последното. Александър, Дино и Траян да са пускали сълза за него, да са критикували племето, че се радва, че някой играч още е в играта, но после да ходят да прегръщат същия този участник? Ръждавичка си е такъв характер. Така предателски постъпи и с Лапунов.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 20:39 от justt_love

# 1 808
О, не, Тъполета отива да мрънка на Калин. Той к казва, че е безгласна буква, тя не разбира естествено.

# 1 809
  • София
Александър хубаво надъха Сапунджиева.
Ако тя само се цупи и страни от останалите няма да си промени социалния статут в племето. Simple Smile

# 1 810
Реално Александър е прав , рипни Сапунджиева, да се пукат душманите 🙂

# 1 811
  • София
Лоооооооол, Д-р Пекин иска да се върне Ивайло?
Целта е да се чистят Феномени! Калин бил със синьо сърце.

# 1 812
Дяволе, Ръждавичка е същата змия, като Пекин. Справка - елиминацията на Лапунов. Просто и липсва Пекината обиграност и интелект.

# 1 813
  • София
Сега е момента, докато са вътре да падне метеорит в/у изолатора.. /по Дино/

# 1 814
  • В Града на липите
Александър хубаво надъха Сапунджиева.
Ако тя само се цупи и страни от останалите няма да си промени социалния статут в племето. Simple Smile
Тя цял ден да им изнася представления, пак няма да си промени статута.
Пак ще оглавява списъка за номинации.
Според мен на Алекс не му се гледат намусени физиономии Grinning
Иска и жертвите и палачите да са в хармония.

Общи условия

Активация на акаунт