💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 96 179
  • 2 360
  •   56
Отговори
# 2 190
Оххх, дано Ива да победи. Изглежда обещаващо добра за следващият сезон 8. Давай Ива!Натрии носа на Кантарджиева.

# 2 191
Вчера Калин на всяко съвпадение слагаше кофа и кубче долу! ИВАЙЛО  едното си съвпадение го метна в пясъка! Сега две жени по метода на Ивайло!

# 2 192
Тази снимка много ме разочарова и Чикагото рязко спря да ме кефи..

Що?
Аз дори не стоплям кои са другите.

# 2 193
  • София
Ива се справя много добре. Определено съм за нея.

Чикагото се снимал с участници от Биг Брадър. Само като видях снимката и ме втресе. Не го понасям това предаване.

# 2 194

И защо това да те е разочаровало? Това си е неговия личен живот. Човекът има право с когото си иска да излиза, където и да било(стига това да не е свързано с нещо незаконно ,разбира се)

# 2 195
Дяволо, предусещам, че ако Ива влезе в Сезон 8 ще ти е новата любимка.

# 2 196

И защо това да те е разочаровало? Това си е неговия личен живот. Човекът има право с кого иска да ки излиза където и да било(стига това да не е свързано с нещо незаконно ,разбира се)

Така е. Просто неговите сътрапезници се разминават изцяло с моите разбирания за стойност, а за Чикагото мислех иначе. Значи аз съм се заблудила. Разочарованието е за мен.

# 2 197
  • София
Не разбирам и аз това обикаляне на Чикагото, с участниците от Игрите, да, но с тези от Биг Брадър и то не с нормалните, а с най-неприятните и кофти хора. Даже не знам какво има да си каже с хора, които вярват, че земята е плоска и тн.

# 2 198
  • На Изток от Рая
Цитат

Шопа излезе от играта по медицински причини. Имаше контузия.
Аз обаче не си спомням битката, с която Миро излезе от блатото и се настани при жълтите
Имам предвид от блатото, че Шопа излезе без битка, защото беше избран от другите

# 2 199
Както се разбрахме тук, МиркА е най-голямата жена в Ж4. Защо да не я смени с Десислава?

За Ива съм. Искам сини в резиденцията. Сини победи и Калин разчиства изолатора.

# 2 200
Калинее, гушни я, бре!

# 2 201
Не разбирам и аз това обикаляне на Чикагото, с участниците от Игрите, да, но с тези от Биг Брадър и то не с нормалните, а с най-неприятните и кофти хора. Даже не знам какво има да си каже с хора, които вярват, че земята е плоска и тн.
Жаден е за внимание , тези подобрения иначе за какво са, трябва да ги показва Simple Smile

# 2 202
Ох,много кофти ми стана за Ива.Хубаво е,че я оцениха и и дават втори шанс.

# 2 203
Хора, липсва ми Димо. Не мога да свикна с Павел като водещ.

# 2 204
  • София
Жалко за Ива. Щеше да е чудесно попълнение в Сезон 8.

п.п. Браво, получава шанс за сезон 8 🙂

Общи условия

Активация на акаунт