💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 100 136
  • 2 396
  •   147
Отговори
# 2 355
Да попитам знете ли някой тук ако е следял кой участник с колко последователи почва.
Калинката мисля че беше или със 600/900
942

# 2 356
Трите патки от женската коалиция искат да чистят силните мъже. Каквото и да правят Калин и Алекс тези като нищо ще саботират номинациите. Както и направиха на последната номинация когато Рада и Тъполета падаха от варелите, за да изправят Калин и Иво един срещу друг. Дано не стане така де!

# 2 357
И аз това питам - как ще ги спрат да спретнат същото като на Иво и Калин?
Ще използват Калин да чисти вместо тях?

# 2 358
Алекс ми изглежда още доста ценен за продукцията. Той им е основен анализатор на събитията и то доста добър. Ако сега отпадне, предаването ще загуби, защото от останалите няма кой да го замести в тази роля. Не знам, според мен ще го извъртят някак, така че Алекс да не е на елиминация с Калин.

# 2 359
Едва ли е било еднолично това решение на Калин.
От една страна, той наистина е за битките, раздаването на макс и победите. Отделно, ако беше останал само той мъж сред жени, щеше да откачи и да му се налага да обяснява и говори, а той не е по тези неща, освен ако не става въпрос за стратегия на трасето. Joy
От друга страна обаче се беше заканил на Ж4, че няма да им печели битки и ще си отвисят на изолатора, а това боговете не искат да го чуват, те на него разчитаха да им замъкне жените на Резиденция, той пък контра иска да бие.
Я бързо една организирана рокада, в която хем да направят тяхната най-любима жена по-голям мъченик, за да обясняват после на другите как гладна Мирослава стигнала финал (пращайки я още веднъж на изолатор, защото предполагам жълти печелят битката), хем да подсилят племето с доверения съюзник на Калин, за да има стимул да играе. Той сигурно пак е искал да направи нещо друго (както на първия съвет е искал да отиде на блатото, вместо отпадналата първа Мартина, но не са му позволили), но бързо са му дали наклон  как да действа. Вероятно е питал дали може да се размени сам с някого, дали може да размени Пекин, но отговорът е бил отрицателен, защото ще се развали всичко. Калин, докато обясняваше, че на безименните им трябва сила и мисъл (къде е логиката, като до преди часове е говорел обратното?), Павел побърза да му каже, че той има сила, но кой има мисъл и Калин отговори Алекс. Така е трябвало да стане.
Може би по този начин са искали и още повече да издигнат Ръждавичка, оставяйки я сама сред чужди, но въпреки това продължаваща да мачка всичко наред. Малшанс, че се контузва (поне от видяното в промото) и най-вероятно ще отпадне по медицински причини, което ще е много жалко.

# 2 360
  • софия
Доскучаваше тази втора фаза, та раздвижиха малко с гладиаторска битка.
Няма начин да отпадат силни мъже другата седмица.
Ред е на жълтите ама(н)зонки. Да видим само коя кога.
За обединението слагам:  Калин, Ръждето, Алекс, Чикаго, Траян, Дино, Пекин и Николета.
Значи отпадат ми - Радка, Деската и Мирко.
Номиниран при сините Мирко, отстранява жълтата Радка.
После Пекин отстранява Деската.
А Алекс отстранява Мирко с финален пъзел.
Или пък Калин - на трасе и пак пъзел, досега все по-добър е бил от Мирко на всички компоненти. Не се сещам какви "скрити умения" може да демонстрира Мирко, за да победи който и да е от останалите мъже.
Последните прогнози по  линия Канада, ей така напук на ПаФката ги пиша JoyJoyJoy

За две седмици трябва да отпаднат трима.
Значи двойна елиминация или капитанска елиминация.
Или топ 9 в обединеното?
Аз избор за девети нямам Joy

# 2 361
Три наблюдения и от мен: за мен Калинката е ума или там горе го има, освен и физическата част, Алекс ми се струва, че повече наизустил пъзели и предишни сезони, а Калинка ми е по- натуралният и анализиращ ум.
Направи ли ви впечатление, как трите клявки реагираха, като чуха Ива - и тя явно е от групата тренирани от Михаела....аман...и добре, че не влезе и тя в тоз сезон, въпреки, че ми хареса на терена! И, какво получи като утешителна награда? Да я видим на кастинг битка и догодина? Каква щедра оферта от Боговете! И, последно- нямам търпение да чуя комуникацията между Умовете на двете племена Joy ама кат нищо Мистър Проктър ще направи разбор, стратегия, и ще издейства  резиденцията...

# 2 362
  • София
На тръни съм за Ръждавичка.
Това промо ме хвърли в голям смут.
Начина по който се свлече ме навежда на мисълта за най-лошото. Скъсан мускул може би.
Направо не знам как ще изтрая до понеделник.
Дано, дано не е нещо сериозно. 😢
Това ще е най-голямата гавра и несправедливост на този свят! 😠🤐

Изборът на Калин.
Първо да кажа, че категорично заявявам и съм сигурен на 100% че Ръждавичка никога нямаше да предаде Калин, защото тя е герой. Класически геройски образ. Да, знам, Лапунов. Там много неща ще останат недоизказани, но според мен основната вина е в редакторите.
Но Ръждавичка за Калин плачеше, наричаше го братче и т.н.
Пак казвам, никога нямаше да го предаде.
Ръждавичка има анулета, т.е. Калин ако я беше взел буквално обръщаше играта в племето.

И сега, защо обаче Александър и то за сметка на Миро (е, то друг мъж нямаше, но защо избра мъжка размяна имам предвид).
Има много фактори, които са в плюс за едно такова решение.
Алекс му е като баща, Калин винаги му е имал доверие. Алекс е добър на пъзели.
Но махайки Миро той поне си гаранатира, че жените няма да ги нахендрят един срещу друг на елиминация, защото според мен точно това е планирала Д-р Пекин. Нови две загуби и елиминационна битка точно преди финалното племе между Мирослав и Калин. Убеден съм. Такъв шанс рядко се отваря.
И Калин с този ход поне от това се предпази. Реално в момента пак има опасност от подобен дуел, но Феномените разсъждават геройската и според игрите. Там с Дино и Траян винаги ще се стреля по Сапунджиева.
Александър е много добър в социалната игра и според мен също така би имал някакъв шанс да прикотка Николета. Тя е лесна за манипулация и няма да се учудя ако за 4 път смени лагера.
Просто Алекс ще я удари по честта и как ще изглежа по телевизора и т.н. А тя още тази седмица показа признаци на пропукване.
А защо Калин не смени Д-р Пекин? Ами според мен не е могъл и може би заради това се е отказал да взима Ръждавичка. Ивайло каза в След игрите, че Д-р Пекин не само, че е пожизнен капитан, но има и имунитет да не гласуват за нея, т.е. явно му е било забранено и да я сменява. Не знам, спекулирам, но съм почти сигурен, че това е причината.
Иначе простата математика сочи следното: Ако Безименните загубят два пъти номинационната бита то ще гледаме Калин срещу Александър в елиминационен дуел. Двамата имат общо 200 гроша, това са общо 6 гласа. Но няма да им стигнат. НО, ако така се случи, то Калин ще излезе на трасе срещу Александър, което е много по-добра опция отколкото срещу Мирослав.
Не знам дали Калин е мислел чак толкова сложни схеми, не знам, само той може да каже. По-скоро най-простичкото решение е най-важното: Искал е своя най-близък човек и опора в тежък за него момент.

Много интересна битка се получи.
До последно бяха на кантар. Учудих се, че не плуваха от брега до понтона и обратно, а им дадоха само една дължина. Много лошо плуване за лекоатлетката. Кантарджиева със стабилен аматьорски кроул.
8:7 драма в края. Браво на Кантарджиева и жалко за Чиликова, която харесах. Но сега има близо 1 година време да си коригира плуването.
Въпросът е дали ще се яви отново на кастинг битка за сезон 9 или ще я вкарат в кастинг битка за самия 8 сезон, по време на сезона за попълване на бройката в племената. Както се случи този сезон с Николета, Гизем ; Траян и Миро ; Кристиан и Дечо.

# 2 363
С кого ли не е спал в една стая. Дори с Наталия!

Някой да го пита в интервютата - нарочно ли прави прическата на Ю-ги-о.  Smile

Култовият момент на епизода. На 3х slowmo

Но понеже сме гърмяни зайци и се чудим -
дали е станало от само себе си или преснимано.
Simple Smile

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 05:57 от Soney

# 2 364
Размишления и пътища много, но може да има и съвсем първосигнално решение избора на Калин. Той им каза на Ж4, че с тях не желае да играе. Там е за играта. Иска с феномени. Вярва на Алекс, а той пък може да се справи със змиярника. Ако не е имал възможност да махне ПекинА или себе си, то поне да има близък. Представям си какво му е било сам сред вълците.
Надявам се Алекс да ги пренареди. Joy

# 2 365
А ето и момента в който изтръпнах:

# 2 366
  • в моя гьол
Според мен ни подготвиха предварително за разтурването на женската завера като инициираха разговора между Николета и Калин. Избора на Алекс е логично следствие. Николетка пак ще обърне палачинката и ще се присламчи към силните. Пекин и Радостина увисват.
Да видим дали съм добър пророк.

# 2 367
След като преспах с шока от снощи, стигнах до извода, че Калин е направил възможно най- добрия избор.( не случайно казвам възможно) Ние гледаме отвън, а той има другата гледна точка и със сигурност е наясно с идеите на "кръчмаря". Не веднъж е доказал, че мозъкът му работи като машинка и аз му се доверявам напълно.
П.п. И в тази връзка- изникна ми образа на Ники, която ме шокира с изказването, че като има мъж покрай нея спира да мисли😉

# 2 368
  • Някъде там...
Ако Ръждавичка отпадне поради контузия (стискам палци да не е така), им заминава на кино сторилайна с женския финал. И очаквам да падат женски глави.
След всичко, с което се сблъска покрай жените тази седмица, как да не се притесни, че Ръждавичка няма да играе с другите две? Тя е със същото мислене - чистим силните мъже, за да имаме шанс на финал. А и, съгласете се, иска му се някой близък там, сега е сам сред вълци.
Ще видим дали е добро решение, зависи много и от продукцията.

# 2 369
Аз също мисля, че Алекс е грешен избор на Калин. Трябваше да изпрати Пекин при Феномените и да вземе Сапунджиева. Пекин щеше да увехне при Феномените, защото няма как да направи каквато и да е коалиция - една Ръждавичка е там и много-много не се долюбват двете. Да не говорим, че Дино одмах ще я срита в ъгъла. Сапунджиева няма как да стане “глава“ на блатната мафия, защото няма капацитет. Да, “племето“ ще е слабо, ама Калин ще оцелее до обединението, а жабешкия хор ще се самоизяде.

+1

Вярно е че при такъв развой пак щяха да останат по-слабото племе, но имаше шанс на елеминация Калин да се сблъска с Мирка и да го разкара. Сега с размяната му изписва веждите на съсела.

Общи условия

Активация на акаунт