💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 106 357
  • 2 477
  •   168
Отговори
# 2 370
Павката към Калин за току що подсказаният ход да се вземе Алекс:
-Ма ти си решаваш....
Хааааааа! Хаааа!  фър-фър, канарчета.
И децата знаят че в ИВ нищо не си решаваш. Решават ти го.

Калин:  
-влиза първо едно момиче което се казваше Ива ...лекоатлетка...
Глуполета:
-ааа Ивето...
Пекин:
-Ивето!
Публиката:
-Ясно!  Пак школата на Мишето.   Joy Joy Joy

# 2 371
  • София
Това щеше да е най- доброто решение, толкова ли не го измисли Калинчо. Яд ме е.
Crystal noir, точно. Реже се главата на ламята. Смяна  на Пекин с Ръждавичка и тогава Мирко щеше да е на пангара за жълтите и Пекин за сините. А, можеше дори да се стигне до елиминационна между Мирко и Пекин. 😀
Ех, мечти.
Т.е приемливо и одобрително  е от стожерите на честността и морала двете неможачки да са в нова коалиция  Simple Smile
Пекин, ти ли си? 😀
Къде видя някой да одобрява двете неможачки да са в нова коалиция? Това е стратегия за чистене на Ж4.

# 2 372
Теоретично изглежда правилен избора на Калин , на практика аз лично нямам доверие на Алекс , ще му нарушат личния комфорт, а за него това е най-важно 🤔 ще видим...
  Ако Пекин там е недосегаема 🙄 Уай, бе хора, Уай , все лошите да са една крачка напред 🤕

# 2 373
Всъщност, нека не забравяме, че Калин е там за приключението и играта. Със сигурност му е хрумнало да замени Пекин и Сапунджиева, но тогава трябва да влиза в схеми, за които феноменското му сърце не е готово. Неговата цел не е да търси реванш или да отмъщава. Той си иска битките, достойни и интелигентни, а не схемаджийски. Затова, изборът на Алекс за мен правилен ход. Така двамата имат шанса да създадат силно племе, което да е поне малко равностойно на феномените в предстоящите битки.

# 2 374
Продукцията добре си плете кошницата ако има намеса дори и малка при избора на Калин за да спаси шампиона си Мирослава.Защото Калин щеше  да го дръпне със сигурност , и победителя им слаб на куче си тръгваше с 200.А сега е защитен от него  и няма мърдане.Страшни гадини са тия от продукцията.

# 2 375
Ама Пекин е с доживотен имунитет   доживотен капитан,  кой ще разреши да бъде пипната. Калин играе възможната игра.

# 2 376
Аз нямах желание да пиша след последните епизоди, но гледам всички анализираме вчерашния развой.
Според мен, Калин е вдигнал мерника на Ръждавичка след Лапунов. Отделно Алекс, му е най-близкия човек от другото племе. Колкото и да си интроверт и да не приказваш, имаш нужда от спокойствие и сигурност, а на него Алекс му носи точно това. А и Алекс, няма да остане длъжен на Пекин. Сега Ръждавичка е сама феномена в нефеноменско племе. Но това и тя сама си го направи.
Ще съжалявам ако довечера се контузи, много добър играч е и е удоволствие да я гледаме на битки.
Стискам палци да започнат да отпадат разни Николетки и Радки, че отровиха играта.
Много ми хареса Калин с категоричността си към тях. Рядко вече се срещат хора с мнение и последователност в действията си.
В тази връзка само мога да кажа - Ивайло велик си! Да мъжете са кът, тоя сезон. Тия истинските, дето застават зад думата си и действат. Той беше един от малкото.

# 2 377
  • Sofia
Това, което ме дразни е грубата намеса на продукцията, която с действията си предопределя победителя във формата. Глупостите които говори и висопарните слова за "свещена Арена и нека най-добрият победи", нямат общо с действията! Говори едно, върши друго, уж поощрява креативността и адаптивността, а всъщност прекършва крилата на всеки дръзнал да покаже качества и мисъл на арената. Наказва силните и борбените, подкрепя неможещите и пази посредствените. Продъни ми ушите, как този сезон е различен, ми не, не е! Нищо различно не виждам, отново се дава път на слабите, които гонят силните с любезната подкрепа на продукцията!

# 2 378
    Защото да пореден път показва , че горе няма никой... ...Сега ще захлеби на резиденция и няма кой да го спре.

А кой ти каза че Мирка ще е на резиденцията?
Но не се притеснявай ако Ръждавичка наистина се е контузила и недай боже да отпадне по медицински причини ще се наложи продукцията пак да си преразгледа "фаворитите" и да търси други "победители".
Та ако е вярно това което се говори тук явно сега избират Мирослава Многострадална да бъде победител. Гладувала три месеца, ама волята и била несломима и спечелила.
Та за горния етаж важи само за нея, защото през цялото предаване досега аз от нея не чух нищо смислено освен мрънкане...
Еле пък седенето със  свити коленца при жените е просто гнусно за гледане.

# 2 379
На мен това ми е първият сезон, който гледам от началото и се чудя - и в другите ли сезони видимо добри състезатели и атлети са отпадали преди разни абсолютни неможачи, поради разни “стратегии” и подпиране от продукцията? Защото мен наистина ме ядосва тази очеизвадна несправедливост в някои моменти, което буквално ме отвращава от предаването и едва ли ще гледам отново. Да, публиката има нужда да има “добри” и “лоши” герои, хляб и зрелища, да се генерират сеири, скандали и прочие провокации, за да се запази интригата и зрителския интерес, но всяко нещо трябва да е с мярката си. Крайната злоупотреба с тия похвати само и само да се създава драма и хейт, въобще не са ми по вкуса. Ясно е, че ако бяха оставили играта без намеса, феномените още щяха да са колкото бяха в началото и да си седят само в резиденцията 2 месеца, а другите да се самоизядат по лошите локации, НО пак казвам - с някаква мярка трябва да се злоупотребява с похватите на сценаристите. В някои моменти нагарча и мен лично това ме отказва. Ако не спечели качествен и харесван персонаж, а някой подпиран през цялото време, каква е ползата? Следващия сезон хората като мен няма да го гледат това.
Не разбирам избора на Калин. Това е. Ще се види какво ще стане занапред, но пак усещам дългата ръка на продукцията. Сори.

# 2 380
  • В Града на липите
На мен това ми е първият сезон, който гледам от началото и се чудя - и в другите ли сезони видимо добри състезатели и атлети са отпадали преди разни абсолютни неможачи, поради разни “стратегии” и подпиране от продукцията?
Винаги! Това е един от задължителните им сценарни похвати. Възмущението ни генерира трафик и реакции, а това им е единствената цел. Имат шахматна дъска, но играят на нея без правила – ей така за кеф могат да превърнат кралицата в пешка и обратно. Обратите са задължителни.
Сценаристите са много дразнещи, факт. И все пак се появяват интересни играчи, заради които си заслужава гледането. Някои успяват да оцелеят въпреки прецакването. Тъпото е, че финалът отдавна е заснет и, естествено, най-големият спойлер не остана скрит, както винаги. Simple Smile Ако не го знаехме, реакциите можеха да са малко по-смекчени, а някои щяхме да узнаем името на победителя чак на финала.Grinning

# 2 381
  • Sofia
Проблемът е, че единствен Андрей от можещите успя да премине през цедката на продукцията. Докато всички останали способни и можещи (Фифо, Момчил, Гого, Ваня, Морунката може и да пропускам някой), останаха, кой втори, кой трети, кой четвърти, но никога първи!

# 2 382
Ох, Калин да беше разкарал Пекин при Дино, Траян и Алекс да я сготвят, щеше да е мечта. Но явно се надява Алекс да я обработи и без Мирослав там да ги пази(Joy) да номинират Радостина.

# 2 383
Павката към Калин за току що подсказаният ход да се вземе Алекс:
-Ма ти си решаваш....
Хааааааа! Хаааа!  фър-фър, канарчета.
И децата знаят че в ИВ нищо не си решаваш. Решават ти го.

Калин:  
-влиза първо едно момиче което се казваше Ива ...лекоатлетка...
Глуполета:
-ааа Ивето...
Пекин:
-Ивето!
Публиката:
-Ясно!  Пак школата на Мишето.   Joy Joy Joy

Ако може да допълня.
Павката: В това предаване всеки получава това, което е заслужил.
Така е Павка.Това го знае всяко хлапе😜

# 2 384
Ако наистина е можел да избира Калин, трябваше да смени Пекин с Деси. Така или иначе не може да станат с повече гласове той и Алекс спрямо другите три патки сега, но ако беше сменил Пекин, поне разбиваше челно коалицията, махаше кукловода и си осигуряваше една по-слаба противничка, Деси вместо Пекин. Защото Калин пак ще ходи на елиминационни.
А сега какво, праща Мирка на по-големи шансове да попадне на резиденция.
Но всъщност най- тъпото е, че ако паднат и на двете номинационни, Ще има пак братоубийствена битка. Нали уж щеше да елиминира жълтите един по един?
Калине, защо така?
Деси не е по слаба от Пекин на арената

Общи условия

Активация на акаунт