Дами, как се премахва банкова карта в апликацията на Амазон? Опитвам, но не се получава. В момента, са ми запаметени две карти, но искам едната да я премахна изцяло.
Божа работа кой ще достави.
Доставките вече са бързи, проблемът в повечето случаи са условията на "обичайния" доставчик като липса на предварителна информация, интервал за доставка, който всъщност е целия ден, допълнителни таксички за пренасочване или за стесняване на интервала.
Колкото да се е разводнила?! Ако не Ви е интересно, прескачате.
Интернет магазин и доставката е част от цялото.
Доставката е важна (било то заради куриера или състоянието на пакета), колкото връщането, обсъждането на продукти ил изгодните находки.
Ако има проблеми с доставката, като получен пакет в безобразно състояние, да се сигнализира.
И от един ваш стар пост:
"Това с върнати стоки и на мен ми се случва напоследък. Дрехи, обувки и техника отваряна. Говорим за нови стоки, не от склада с продавач Амазон. Интересното в случая поне при мен е че това е само с директна доставка до тук, с превозвача нямам такъв случай. Разбира се това може да е съвпадение но...."
Не просто отваряни, а върнати стоки съм получавала чрез превозвач, вместо нова. Дойде с етикета към предходния получател. Неевтин електронен микроскоп, всичко вътре си бе наред и на място, но когато купуваш ново, очакваш ново.
Писах със снимки на Амазон, предложиха компенсация 30% от цената. Ако не беше за Коледен подарък, щях да искам пълно възстановяване и връщане. Нямаше време за повторна доставка.

и не виждам да пръска през дюзите. Намерих упътване на български, ама е 100 страници, тези дни трябва да го разуча