Пазаруване от Amazon- тема № 110- Black Friday

• 60 167
  • 793
  •   2
Отговори
# 390
Нямам опит с пазаруването от Амазон, правя първа поръчка, датата за доставка беше вчера. Сега влизам и пише, че няма дата за доставка има бутон за възстановяване на сума или замяна. А часовникът, който исках мога пак да го закупя, но цената е различна
 Това редовна практика ли е?

# 391
dete2, изчакайте още няколко дни. Датите за доставка, които излизат в сайта, не съвпадат съвсем.

Арабиката е истинското качествено кафе. Самото то има десетки сортове, някои от които са по-киселинни, други - не. Не може да се обобщава. Масовите брандове не пишат на опаковките точния сорт, но някои търговци на спешълти кофи го пишат. При Дъбов, например, има над 10 сорта арабика.
Същият този Дъбов робустата въобще я няма за кафе. Слушах го в някакъв подкаст. Както се вижда от името (robust), тя била създадена като устойчив вид, а не за да се търсят някакви вкусови качества. Общо взето я ползват за пълнеж.
Между другото в Амазон има спешълти кафета на доста добри цени. Не съм запозната с точните им вкусови характеристики, но като цена има изгодни варианти.

# 392
  • Пловдив
И моята поръчка от 28.11 няма движение. Но ,да ви питам някой има ли https://www.amazon.com/s?k=vacuum&rh=n%3A14611812011? Много и се чудя.

# 393
  • София
И моята поръчка от 28.11 няма движение. Но ,да ви питам някой има ли https://www.amazon.com/s?k=vacuum&rh=n%3A14611812011? Много и се чудя.
Има ли ги в Европа?

# 394
Здравейте. Поръчах от немския амазон и ми пише че е изпратена с куриерска фирма ФАН куриер, които са румънци. Да знаете с коя българска фирма имат договор ФАН куриер за доставка в България. Еконт или Спиди? Да знам от кого да си чакам пратката и къде да я следя

# 395
  • Сливен
Еконт

# 396
  • София
Днес ми пристигнаха 2 пратки. Едната, с Интайм, бях отложила от сряда за днес, защото бях на работа и нямаше кой да я получи. В крайна сметка я взех от склада им на Военна рампа, защото ми казаха, че ще я доставят следващата седмица в някой от работните дни, но не могат да ми дадат конкретен ден 🤯
Другата, сешоара на Шарк, ми я доставиха от Еконт/ФАН. Не я очаквах, защото статуса на поръчката в Амазон, че е шипната, се промени преди 2 дни. Добре че днес останах да работя от вкъщи.

Много се дразня на нашите куриерски фирми. Не знам толкова ли е трудно да изпратят един ден по-рано смс, съобщение във вайбър, елекронно писмо, въобще някаква нотификация, че ще има доставка?!

# 397
Ти пък, поне ти доставят Grinning
Моите си стоят в склад или офис в Еконт и си чакат. Нито ми пишат, че имам пратка, нито нищо.

От моите 4 поръчки нито една не е тръгнала по инфо от Амазон. Все се надявам до края на другата седмица все пак да са в София, че от тях има и за коледни подаръци.
А, и съм набелязала още неща, на които чаках да падне цената около ЧП, но не се случи и затова още ги мисля - да ги взимам ли или да не харча пари Smile
Но и те ще ми трябват за Коледа!

# 398
Здравейте. Поръчах от немския амазон и ми пише че е изпратена с куриерска фирма ФАН куриер, които са румънци. Да знаете с коя българска фирма имат договор ФАН куриер за доставка в България. Еконт или Спиди? Да знам от кого да си чакам пратката и къде да я следя
По Коледа стават и чудеса Simple Smile Последната ми пратка, всъщност 1/2 от последната поръчка дойде с Еконт/ФАН. Втората половина ми изписваше, че е чрез DPD и очаквах Спийди да я донесат, но ми се пръкна известие от Български пощи, та ходих да си я прибирам от пощата.

# 399
  • София
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Sobstvenikut-na-Ekont-s … -pratkite-2809816
За всички очакващи поръчките си от Амазон!

# 400
Боже мой, тази снимка истинска ли е? Не мога да повярвам, че някой друг освен Зоро носи такива очила?

# 401
Здравейте!
Някой поръчвал ли е външен хард диск  и да е доволен?

# 402
Това е нищо по-различно от минутка за реклама, която от скромния ми напоследък опит с еконт е крайно наложителна, но изцяло невярна. По зле не са били никога!

# 403
Имам проблем.

Искам да поръчам неща от американския амазон. Обаче ми отказват поръчките. Необичайна активност.

Не мога да намеря на да се свържа с чата от никъде Confused
Хвърля ме от линк в линк за самопомощ.

Оправих се

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 18:41 от ver4eto_sv

# 404

Общи условия

Активация на акаунт