Пазаруване от Amazon- тема № 110- Black Friday

• 58 316
  • 771
  •   1
Отговори
# 675
Та, ако имате сходен казус и близък офис на спиди , съветът ми е да отидете директно.
Спокойно, знаем. Скоро също го коментирахме.

На първата страница в темата е малко остаряло инфото, но ще се поправи в следващата тема.

# 676
Здравейте, искам да купя прахосмукачка робот, но продавача не е Амазон. Няма директна доставка до България. Ще ползвам превозвач. Не съм наясно как стои въпроса с гаранционното обслужване на техника, когато продавач не е Амазон. Ако нещо не е наред, връщането към Амазон ли е или към продавача.

# 677
  • ВАРНА
Момичета, не съм връщала от 2 години, сега пак ли в офис на Спиди трябва да занеса товарителницата или връщането е с Еконт ? Доставката е до БГ, Еконт ми я донесоха, генерирам автоматичен етикет, там ми пише DHL ...
Моля за актуална информация , благодаря предварително Simple Smile

Скрит текст:

# 678
В Спиди трябва да занесеш!
И аз вчера генерирах етикет за робота. Днес или утре ще трябва да го отнеса.

# 679
Върнете назад, коментирано е.

# 680
Акция в Amazon.fr на Philips продукти до 15.01
Save €50 when you buy €150 of selected Philips items

# 681
Вече е свършила.  "to 15/01/2025 or while supplies last. "

# 682
До 7.01.2026 е било

# 683
Здравейте. Някои използвал ли е сума от amazon gift card от една страна в друга? Изплатиха ми customer supporta разходи за връщане на стока, не успяха в картата и генерираха сумата като ваучер (става въпрос за UK акаунта). Попитах ги може ли в немския да го използвам казаха да нямало проблем. Но не знам как да го генерирам в немския сайт. Или пък ако мога в картата да си ги върна. Ако някой знае да пише 😊

# 684
Здравейте. Някои използвал ли е сума от amazon gift card от една страна в друга? Изплатиха ми customer supporta разходи за връщане на стока, не успяха в картата и генерираха сумата като ваучер (става въпрос за UK акаунта). Попитах ги може ли в немския да го използвам казаха да нямало проблем. Но не знам как да го генерирам в немския сайт. Или пък ако мога в картата да си ги върна. Ако някой знае да пише 😊

Ще се радвам да споделиш как, аз такова нещо за пръв път чувам.
В картата си пак няма как да ги прехвърлиш. Преди време имаше опция те да ги прехвърлят веднъж като са ги заредили в баланса, но онзи ден ми отказаха и казаха, че не може...

# 685

Ще се радвам да споделиш как, аз такова нещо за пръв път чувам.
В картата си пак няма как да ги прехвърлиш. Преди време имаше опция те да ги прехвърлят веднъж като са ги заредили в баланса, но онзи ден ми отказаха и казаха, че не може...

Ъпдейт
След връзката със служител в UK, писах в DE. Отговориха ми, че нямат правомощия да прехвърлят купона и, че служителя не е бил много запознат в UK и ме е подвел и няма как да го ползвам при тях, нито в друга версия да си го използвам. Казаха пак да се свържа с UK за решаване на казуса. Попаднах на по-запознат асистент. Каза, че наистина няма как да се използва освен при тях и единственото, което може да направи е, да го анулира и да ми ги изпрати в картата, с която съм поръчвала. Повече ме устройва и се съгласих. Каза ще отнеме от 5-7 работни дни. Остава да видим😅

# 686
Някой получавал ли е пратки по FAN от началото на годината до момента?
Имам над 10 пратки, изпратени на различни дати и от различни места, и всички потънаха с еднакъв статус - напуснали или пристигнали в Czech Republic от 29.12 насам. Обикновено до 2 дни след Чехия вече се появяват в системата на Еконт. Ясно е, че имаше почивни дни и са затрупани, но никога не е имало подобни забавяния и до момента, ако нещо със статус Czech Republic се е забавяло повече от 2 дни, тази пратка се губи.

# 687
  • Пловдив
Някой получавал ли е пратки по FAN от началото на годината до момента?
Имам над 10 пратки, изпратени на различни дати и от различни места, и всички потънаха с еднакъв статус - напуснали или пристигнали в Czech Republic от 29.12 насам. Обикновено до 2 дни след Чехия вече се появяват в системата на Еконт. Ясно е, че имаше почивни дни и са затрупани, но никога не е имало подобни забавяния и до момента, ако нещо със статус Czech Republic се е забавяло повече от 2 дни, тази пратка се губи.

И при мен е така - имам 2 пратки, които трябваше да бъдат доставени днес, но още не се появяват в системата на еконт... Пристигнали са в Czech Republic на 30.12

# 688
  • Тополовград
Моята пристигна със спиди без да получа известие.

# 689
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Аз получих преди 2 дни пратка, която от 30.12 стоеше като пристигнала в Русе. Дойде смачкана и омазана. Увили я в прозрачно фолио и ми я носят с усмивка. Не я прегледах дори, заведох рекламация. Твърдят, че при тях е пристигнала така 🤔

Общи условия

Активация на акаунт