🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 58 789
  • 1 460
  •   39
Отговори
# 1 440
Киара е типичен славянски тип жена. Има страхотни черти, но е много пошла. Покрай предаването ми изказаха, а и аз я търсих като присъствие и клипове. Ами не ми харесва поведение на участия, стайлинг, пеене. Не мисля, че сме времето преди 15-20 години за такива тоалети и кълчене. Автоматично за мен има нещо в характера и вътрешния и свят, което я води към такова поведение и на нея и харесва, тя си е такава.

# 1 441
Каквото и да си говорим, баче Красьо и Киара изглеждат добре един до друг (ако се абстрахираме от 20 годишната им разлика). А и опредлено показват, че им е добре заедно, отпуснати, прегърнати и някак покрай тяхната еуфория, се оживиха всички в къщата. Картун няма нищо общо с онзи от преди.
Виктория е една жалка, злобна, лицемерна и анти секси жена. Не мога да я гледам вече. Аман!
Новото момиче е доста семпло като външност. Ще я видим как е интелектуално и като човек, ако й се даде възможност да се разгърне, но и там не очаквам нещо кой знае какво. Доста я бяха подучили от продукцията кой да покани и какво точно да пита. Не знам, не е за там, според мен.

Киара е на 26, а Карсимир на 37
Много се съмнявам Красьо да е на 37 г. На 47 г. може.

# 1 442
Каквото и да си говорим, баче Красьо и Киара изглеждат добре един до друг (ако се абстрахираме от 20 годишната им разлика). А и опредлено показват, че им е добре заедно, отпуснати, прегърнати и някак покрай тяхната еуфория, се оживиха всички в къщата. Картун няма нищо общо с онзи от преди.
Виктория е една жалка, злобна, лицемерна и анти секси жена. Не мога да я гледам вече. Аман!
Новото момиче е доста семпло като външност. Ще я видим как е интелектуално и като човек, ако й се даде възможност да се разгърне, но и там не очаквам нещо кой знае какво. Доста я бяха подучили от продукцията кой да покани и какво точно да пита. Не знам, не е за там, според мен.

Киара е на 26, а Карсимир на 37
Много се съмнявам Красьо да е на 37 г. На 47 г. може.

Аз също повтарям това, от както съм го видяла! 😄 На мен ми изглежда на 47г.
Или е водил доста кофти начин на живот и му се е отразило… но със сигурност не ми прилича на 37г.

# 1 443
И на мен леля Лени ми прилича на 50 годишна шивачка, обаче е на 30 и нещо.

# 1 444
Киара не е правила нос, а циците са съвсем нови. Дано наистина е от това че са още пресни. Носът си е нейният. А за корекциите - направени добре и с мярка аз пък съм много за. Ако човек има пари и комплекс, защо да си ходи грозен, като може да го оправи и да бъде щастлив? Лошото е когато красиви момичета, които нямат нужда от нищо, вземат че се загрозят или тия корекции са правени от някой, който сякаш няма представа от пропорции. Преслава изглежда много добре след първата си ринопластика, когато беше с все още характерния си нос. След втората, обаче, прилича на извънземно. Има момичета, които се спират на време. Кристина също е пипала носа си, но стои някак адекватно на лицето ѝ. Богданска също. Елвира, доколкото знам, от предния сезон и от ДиК също има ринопластика, но не прилича на обезобразена.

# 1 445
И на мен Кратун му прилича на 50 годишен. В моето обкръжение мъжете между 35 - 40 са си супер свежи, направо момчета и като ги сравнявам с Кратун, той им е като баща. Виктор и той изглежда на възрастта на Кратун.

И аз виждам пошлата същност на Киара. Само като започне да гледа Кратун с премрежен и похотлив поглед и тръпки ме побиват.

Не ми се гледат драми между Натали и Орлин. Ако Тушев на тях разчита за рейтинг, горко му. И двамата са безинтересни персонажи. Залагам, че фаза 3 може би ще е  с Филипа. Едва ли някой от новите ще предизвика интересни събития. Филипа срещу всички ми звучи най - логичното развитие.

# 1 446
Оф, дано не гледаме Стрина Фифи в главна роля последните седмици. Не че на Пър несподелената любов ми е по-интересна де. Но наистина ще ми хареса, ако финално Орлин се усети и ритне тая Натали.

# 1 447
Изглежда все едно си е сложила два балона под тениската. Много неестествена реклама и лоша актьорска игра. Сериозно е прекалила с филтрите при заснемането също.

# 1 448

Киара,промоционално Rolling Eyes
Дава повод на Шер-ментето да тържествува. Превърнала се е в нея. Надула е пазвата (едната гърда е по-надолу). Косата е същата разплетена метла. Жалко Rolling Eyes  Flushed Triumph Triumph Triumph
Май и нослето е пипнала.
Не й помага.

Поне като са изкуствени, да бяха ги направили еднакви. Дясната е по-надолу

# 1 449
  • Край морета северни и южни
Да, наистина се опулих като видях какви гюлета има. Grinning
Както пишат в коментарите станала е като ръгбистка.

RoseofVersailles, Фифица според мен не са достатъчно likable, за да станат топ двойка. Те дори не са и луди и на моменти забавни, като да кажем Красьо и Шермин бяха. Ако Шермин е злобна заради трудно детство и кариера в Дубай, то Фифи си е злобничка като същност. За Йовица не казвам - той може и да е израсал в някоя ромска паланка в РСМ.

Дори Натали и Киара получиха хейт, та тези двамата, които си признаха, че драпат за финала и да си правят реклама ли няма?! Те дори не се и прикриват защо са вътре, поне да ни продаваха някаква красива романтична илюзия като другите двойки. Май са объркали предаването, държат се сякаш са в Игри на волята и накрая има награда.

Според мен ако ги направят новият "супер капъл" в следващите седмици ще последва масов хейт. Чак и Йово се израдва, че Виктор му направил безплатна реклама. Йово щото е много харизматичен, прекрасен характер и голям красавец зрителките веднага ще хукнат да рисуват и пият вино точно при него! Grinning Голям смях, много си повярваха тези.

# 1 450
  • София
Не са на различна височина гърдите на Киара, от стойката е. И при мен става така като застана в такава поза. Нейните гърди са пресни, дори и да има разлика във височината, ще се изравнят. Двете зарастват и се наместват различно, рано е още да се прецени дали са закачени на врата и дали са различни, след 6 месеца вече ще се доближи до крайния резултат.

# 1 451
Киара има широки рамене, гърдите я правят квадратна, защото явно и по принцип са по-раздалечени. Можеше да сложи по-малко кубици.

# 1 452
  • In The Middle Of Nowhere
И на мен ми стои доста едра с тези гърди сега.
Иначе мисля едната стои по-надолу заради стойката. То и естествените се променят от позата на тялото.

# 1 453
Киара има широки рамене, гърдите я правят квадратна, защото явно и по принцип са по-раздалечени. Можеше да сложи по-малко кубици.

Нали тя точно това обясняваше на Краси, че заради широкият ѝ гръб/ голямата обиколка горе трябвало повече кубици, иначе щели да ѝ изгледат малки. И той я посъветва да сложи по-големите, да не я е яд после 🤣

# 1 454
  • София
++
нямам

+
Габриела (студентката) / Орлин

=/+
Фифи / Калоян

=
Денслав

= / -
Вики и Блага / Радо

-
Дениз и Криси / Петър и Йово

--
Натали и Габи Бланко / Виктор и Тишо

---
Киара / Краси

Преди месец и половина някъде при последното ми раздаване на рози, прогнозирах, че три двойки ще спечелят формата: Джан-Микеле и Габриела / Виктор и Дениз / Йовица и Филипа
Уви, най-твърдата ми двойка е АУТ от формата, така че ударих греда тук.
НО, другите ми два коня са все още в играта. Знам, че и двете двойки не са заедно в момента, знам и че Виктор е с Криси, но аз не давам прогнози за реалния живот, а за формата. Така че сега залагам на две двойки победители:
Фифи и Йово / Дениз и Виктор

Засега не виждам друг двойка с някакъв потенциал за победа в шоуто, за реалния живот пък абсурд.

Общи условия

Активация на акаунт