🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 59 269
  • 1 460
  •   59
Отговори
# 1 455
  • Край морета северни и южни
И аз смятам, че Алекс Богданска е по-добре след корекциите, но на Киара си й отива естествения нос. При нас, южните народи е генетика това с леко гърбавите носове, в Израел например, където са с още по-гърбави или месести ринопластиките са масови. В Турция също - повечето им млади актриси вече задължително изпилват нослето, дори преди да дойдат големите роли.

Просто за красив нос като идеал се е наложил малкия, кукленски нос без гърбица, какъвто естествено притежават предимно скандинавките.

Не ми харесва това, че изобщо при повечето наши известни жени НЕ се постига този кукленски резултат, а по-скоро заприличват на прасета или Майкъл Джексън.

Криси от предаването ми е била по-красива преди ринопластиките, сега създава точно асоциации за прасенце понякога и изглежда по-бузеста от колкото е.

# 1 456
  • София
А знае ли се как някоя от двойките печели? С гласуване ли? Ако да - от публиката или от останалите двойки?

# 1 457
Кристина има ли ринопластика, може ли снимки? Тя беше с някаква друга фамилия, ама се представяше с презимето, ако не се лъжа.

# 1 458
Елена от с2 е пуснала пост, че приключва с работата в риалитата. Споменава и че някои продуценти са й вгорчили живота. Дали има предвид Тушев и Любов в рая? Тя беше редактор.

# 1 459
Сбогом, лельо Лени. Никак няма да ни липсваш. Водеше Голямата сестра потресаващо.

# 1 460
Кристина има ли ринопластика, може ли снимки? Тя беше с някаква друга фамилия, ама се представяше с презимето, ако не се лъжа.
Има, виждала съм нейна снимка в инстаграм на някакъв турски доктор.

Общи условия

Активация на акаунт