🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 62 008
  • 1 491
  •   21
Отговори
# 1 455
Кристина има ли ринопластика, може ли снимки? Тя беше с някаква друга фамилия, ама се представяше с презимето, ако не се лъжа.

# 1 456
Елена от с2 е пуснала пост, че приключва с работата в риалитата. Споменава и че някои продуценти са й вгорчили живота. Дали има предвид Тушев и Любов в рая? Тя беше редактор.

# 1 457
Сбогом, лельо Лени. Никак няма да ни липсваш. Водеше Голямата сестра потресаващо.

# 1 458
Кристина има ли ринопластика, може ли снимки? Тя беше с някаква друга фамилия, ама се представяше с презимето, ако не се лъжа.
Има, виждала съм нейна снимка в инстаграм на някакъв турски доктор.

# 1 459
  • Варна
Не ме бийте, но аз смятам, че Киара ако съвсем лекичко си изпили върха на носа, ще е много добре 😉😉😉

И за гърдите приветствам, че го направи, но трябваше по малко кубици и да не са толкова раздалечени.
Не одобрявам работата на хирурга й!

# 1 460
Не ме бийте, но аз смятам, че Киара ако съвсем лекичко си изпили върха на носа, ще е много добре 😉😉😉

И за гърдите приветствам, че го направи, но трябваше по малко кубици и да не са толкова раздалечени.
Не одобрявам работата на хирурга й!
И един два вагона книги и всичко ще е топ!

# 1 461
  • Варна
А, книги! Това не е нейната супа!
Имаше ли такъв израз 🤣

# 1 462
А, книги! Това не е нейната супа!
Имаше ли такъв израз 🤣
Бурканче чия в нейния случай. Trollface

# 1 463
Не се подигравайте. Много жени, които са си сложили силикон, са едни гърди напред в живота в сравнение с онея, дето са висели по библиотеки, чели са и са учили нещо.

# 1 464
  • София
Не се подигравайте. Много жени, които са си сложили силикон, са едни гърди напред в живота в сравнение с онея, дето са висели по библиотеки, чели са и са учили нещо.

Добре, че в обкръжението ми няма подобни индивиди. Сигурно силиконките успяват повече в определени браншаве

# 1 465
Сигурно съм старомодна, ама хич не го разбирам това с тези надути джуки и сиси, че и г@зовете си почнаха. Ами фалшиво ми е. Като видя външно фалшив човек, не ми се мисли колко пък вътрешно е фалшив.

# 1 466
Гледам как с грим могат да се променят лица. А какви невероятни сутиени има, които могат да ни качат гърдите до ушите!
Е да, някои ще кажат - ама се измиваш и сваляш сутиена. А аз си мисля, че корекциите не се предават на потомството...

# 1 467
Аз за жените разбрах. Но не разбрах за кои мъже го правят. За такива като Красимира и Виктор ли Confused да не дава Господ.
Предпочитам сама да си изкарвам пари и да се грижа за тялото си както намеря за добре. Такива дето са поредния парцал за препиране, с или без пари, няма да ги мисля. Щом Киара я влече това, ок, нейно право. Хем виждат застарелите колежки до къде са се докарали, хем продължават.
Като споменахте Елена - може да не й се получава всичко, но е по-добре от труженичките.

# 1 468
  • Варна
Също отдавна си мисля, че КрасимирЪ си крие годините, лисицата такава, за да кълват младичките рИалитетки (старлетки).

# 1 469
Също отдавна си мисля, че КрасимирЪ си крие годините, лисицата такава, за да кълват младичките рИалитетки (старлетки).

Ами кълват си. От всички ергени, особено първите 3 за един мъж се бореха 20 жени, за 4 сезон бяха по 5-6 на човек, а Красчето оправи 3. при положение, че му се падаше една LaughingMask

Общи условия

Активация на акаунт