🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 14 637
  • 437
  •   90
Отговори
# 150
Тея пък Дениз и Криси кво ми се бутат да стават някакви измислени трейдъри, щом дори не могат веднага да сметнат колко са 5% от 350 000...Та това са елементарни работи. Много ясно, че го питаха колко изкарва.
Дениз е същата труженичка като Шермин, само дето не знаем коя струва повече.

# 151
  • София /Абсурдистан
ВикитУ е много досадна, направо не се трае. Всеки мъж ще избяга от такава.

# 152
Тушев, тушев, тушев.....последните НЕ  са с главни букви. Разбираемо......Горкият некадърник.
След като излушах всякакви ли не подкасти,надкасти и сие, реших, както и за ИГ да дам на задна..
ИГ не съм го гледала от 7 - 8 дена и с твоето предване ще направя същото. Рейтинга трябва да падне.
Нивото е покъртително, Селско, помия.....

Не, че една птичка пролет прави, но все пак....
Омръзна ми да гледам проститу...ки и кур...ви да се разправят за ефирно време.
Омръзна ми да гледам македонец, който се е впил в кожата на козметичка като кърлеж да какнижат едно и също и когато биват засегнати да си отварят устите. Интригант и злобарка. Не ги понасям тези фалшиви хора. От тях лъха фалш. Те били " печелили ", кое манифеста на фалша ли ?
Омръзна ми лилипут с надраскан гръб като все едно е Микеле Мороне да цвили, не разбирайки какво дори казва зад педера,..кото си  , ге...ско гласче.
Омръзна ми хитър Петър да се прави на света вода ненапита, за си рекламира евтините рекламки, които и аз не знам кой ги гледа.
Омръзна ми да гледам една красива статуетка - Кристина, лишена от емпатия, чувства и каквато и да е емоция. Лед на ледовете.
Омръзна ми да гледам Тихомир - мекотело и плазмодии, който само яде и нищо друго не прави.
Омръзна ми да гледам Габа Джуката да ми закрива екрана с джуката си като конска пи.Ч..ка.

Спирам, всяко нещо със своите граници.
Имало във всеки сезон, определни персонажи, казват познавачите....Зрителите не разбирали...Един трябвало да е влюбения, другия скандалджията, третия не знам си какъв. Ок и какво ? Който не искал, не гледал. Ми да, така е.

Ами избирайте поне малко по-добре персонажите си тогава , защото самата селекция тази година е толкова лоу кост, Али Експрес паста да яде.
Нито ще кликвам на Петърчо и неговите клипчета,нито на други. Не следвам и сульо и пульо по мрежите. Нивото е прекалено ниско.
Аз слагам граница в коментарите си, нивото е прекалено евтино. Биг Брадър е на по-вискоко ниво.
ДЪНО
Чао за сега от мен

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 13:53 от BlackCat12

# 153
Виктор ми е отврат , толкова комплексиран селяк , че на сила ме кара да симпатизирам на Йовица.
Надраният милионер има една такава низост в характерчето да “сподели” какво  си говорели мъжете  ,да определя кое е мъжкарско и не , да  не изтъква ролексчето , но да се пени как  “умряло студио прави 100 Хил . оборот на година” ,да се умилква около Кристина  ей така да защити приятелчето Петърчо .
Преди време гледах подкаст с него  за бизнес успехи , не го догледах че ми беше още тогава топ дърво , но няма начин фонд за рисков капитал да инвестира милиони в е смешния му бизнес с шоколади.
Тъпакът все му завиждат и той не толерира Simple Smile

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 23:35 от gerido

# 154
Той и Тихомир не си е направил труда да я отреже Виктория точно и ясно и да се насочи към друга като му е толкова неприятна.

# 155
  • На морето!
Не искам да защитавам Дениз, въпреки че на мен ми е симпатична и не вярвам на ромските внушения на Анна, обаче според мен най-долните жени там са Анна и Йовица. Сигурна съм, че макето за достатъчно пари също ще се пусне в Дубай.
Той и Тихомир не си е направил труда да я отреже Виктория точно и ясно и да се насочи към друга като му е толкова неприятна.
Е, колко по-ясно да й каже? Каза й, че не му пука за нея.

# 156
  • София
Тишо да вземе да ни отърве от жалката Виктория и да даде роза на Гери.

# 157
Сериозно ли ви харесва Блага? Много е нелепа.
Очевидно е там в ролята на главен хроникьор на всички клюки
С нищо конкретно не ме е подразнила, нито с поведението си, нито с коментарите, а всички обичаме клюки, макар и да не признаваме, така че и това е нормално. Нелепа ми е Шермин, Фифи, Лили, която стои като фон.

Принципно няма лимит за брой нелепи. Но те поне формално са в някакви двойки. Блага е нелепа и не е в двойка - това, за мен, прави присъствието ѝ там двойно по-нелепо.

Тихомир ще постъпи много умно, ако не даде роза на Виктория. Доста ще ѝ спести.

# 158
Не искам да защитавам Дениз, въпреки че на мен ми е симпатична и не вярвам на ромските внушения на Анна, обаче според мен най-долните жени там са Анна и Йовица. Сигурна съм, че макето за достатъчно пари също ще се пусне в Дубай.
Е, колко по-ясно да й каже? Каза й, че не му пука за нея.
Може, аз просто не съм разбрала.

# 159
Киара пък колко зле си е направила устните...Приличат на детски плувки изтипосани на лицето ѝ. Joy
Виктория е изключително досадна и жалка! Тихомир ѝ обяснява как не му пука за нея, а тя все едно чува как ѝ казва, че я обича.
Виктор е адски противен психар.

# 160
  • В Града на липите
Тоя Тихомир да направи поне едно добро нещо и да даде роза на Гергана.

# 161
  • here and now
Пак ли ще перат утре? Или ще ни претоплят манджите?

# 162
Няма да я бъде Киарчето, за съжаление… Шарана се е забила в него и пак отиде да пере.

# 163
Киара си показа рогата и си я припомних от сезон 3. Неприятно арогантно момиче, спасява я само фактът че Шермин умее да се излага сама.
Тихомире, спаси ни от тая напаст с панделка и дай розата на Гери 🌹

# 164
Връщам си думите назад относно Тихомир, няма нормален мъж, който би изтърпял “пиявица” като Виктория. Дано даде роза на Гергана и да се свършва тази мъка.  Срам ме е като жена да я слушам, да гледам пореден епизод в самоунижения.

Общи условия

Активация на акаунт