🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 11 397
  • 329
  •   79
Отговори
# 285
Виктория без грим или с минимален такъв, не е чаааааааааааак толкова кофти.
В стремежа си “да се нагласи” и намаже ли се  с искрящи цветове,в комбинация с налудничавите й дрехи… просто чупи всякакви критерии.
Неглиже на басейна е най-приемлива.
Смятам, че тя живее с мисълта, че е грозна. И снощи го каза “търпя това, че съм грозна, че съм такава и онакава”.. което не бива да е вярно, втълпено й е от обществото. Факт е, че поведението й допринася това хората да не я искат, но откъм физически данни..чак крайно лоша, не е.

# 286
Не знам дали вие забелязахте, но сякаш Виктор иззе функцията на Джанката в предаването. Преди това глас не му се чуваше, а сега влиза от скандал на скандал. Започвам да се замислям дали не е сценарий целият този цирк. То ясно, че много пият вътре, но след като персонажът с агресията изчезна, то на негово място се появи нов. А изобщо не изглеждаше толкова сприхав. И аз като Филипа в началото имах добро мнение за него. Последните епизоди изплиска легена меко казано с толкова арогантност и надменност.

# 287
Още на лагера с Орлин се държа грубо и тогава също излезе извън релси. Но пък и не млъква, а и винаги казва нещо на място. Виктория беше само повод да се заяжда с Йовица и Филипа, защото го ядосаха още на банкета с въпросите и просто е злобен.

# 288
Може и да не е сценарий. Те следват някаква тяхна "йерархия" Joy където Красимира е на върха Joy затова си има перално помещение.Joy

# 289
Досега бях останала с впечатление, че Виктория има вкус и се облича добре. Какво е това чудо сега просто не проумявам. Сякаш се старае да е грозна.
Снощи засякох напрежонка между Натали и Орлин. Той и каза "шшт...тихо", тя " ама не ми казвай шшт тихо!". За пръв път да чуя между тях нещо различно от лигавене.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 17:02 от pandorina

# 290
Въобще не мисля, че Киара се излага — те са в предаване, това е идеята на предаването. Някои май не знаят къде се намират, затова висят закачени един за друг. Същото важи и за Тихомир — нищо толкова не е направил, съвсем директен е към Виктория, ама тя не вдява. Уж имаха договорка, ама тя не може да я спази — очаква от него неща, за които не са се договорили. Това не им е реалният живот. Филипа също беше права — никой не е длъжен да търпи изблиците на Виктор, който е изключително досаден. Радо лъже яко, все се прави на това, което не е.

# 291
Тъпомир си беше харесал Виктория в началото. Също толкова грозноватото Хени обаче добре му обясни , че се е хванал с най -нискорейтинговата жена там , и той като всеки безхарактерен мъжец , веднага се дръпна. Каква мъка е да живееш в подобни среди.

# 292
Да отворя ли сега кутията на Пандора и да кажа , че във втори сезон Елена като дебнеше Евгени в храстите и изскачаше при всяка възможност можеше , а тук Киара като прави същото било грозно.
Що така?!

# 293
  • somewhere near the sea
Мен Тъпомир ме възмути с това, че както беше залепнал до Наталия, спокойно слушаше Йовица как обсъждаше Виктория и се смееше. Не, не е от младостта, според мен. Нещо ментално е. И аз да бях, щях да запаля.

# 294
Отварям днес фейса и рийлс на Киара - "Елате едисо кога на концерт, ще пеем ще се забавляваме".  Поглеждам коментарите преди да и изслушам логореята: "ти не можеш да пееш", "ти си тъпа", пусна ли на Краси тъпото"...
Та се замислих, ако е влязла за рейтинг. Струва ли си?

# 295
Виктория е там на всяка цена, колкото и да отрича. Тихомир от началото ѝ повтаря, че не я харесва и че ще играят заедно без каквито и да е чувства. На Виктория все всички са ѝ фалшиви — що не си признае, че тя е най-фалшивата? Нали уж имала стратегия и щяла да гони хора — от къв зор, не е ясно. Тихомир има опция, а тя — не. Този път жените дават роза, но трябва да я прецака на следващото раздаване — заслужава си го, много е досадна.
Защо пък да не я обсъждат Виктория? Тя обсъжда всички. Тихомир има право да си обсъжда собствените взаимоотношения с другите хора и да чуе тяхното мнение.

# 296
Ами тя между другото наистина не може да пее. Предполагам, че тя не е на това мнение, защото я дават от време на време как пее по собствено желание пред другите самоинициативно, което за мен е странно. Сигурно е влязла за популярност, ето, такива като мен преди това предаване не знаеха, че тя съществува 😅

# 297
Ами тя между другото наистина не може да пее. Предполагам, че тя не е на това мнение, защото я дават от време на време как пее по собствено желание пред другите самоинициативно, което за мен е странно. Сигурно е влязла за популярност, ето, такива като мен преди това предаване не знаеха, че тя съществува 😅
Аз я знам от предишния Ерген, че е певица от настоящия формат разбирам.

# 298
Не знам какво толкова има възмутени от Филипа и Йори. Те бяха прави. Виктор е супер неприятен истерик. Виктория е интригантка.

# 299
Надеждата ми е във Виктория, съвсем сериозно! Да изритат безславно Житомир ( той друго не е заслужил). Да стъжнят живота на Фифица ( Фики-Йо), Радо да го изнесат като интригант!

Общи условия

Активация на акаунт