🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 31 627
  • 801
  •   81
Отговори
# 765
Омръзна ми да гледам Кратун, кога ще дават другите мъжове,има доста по-интересни типажи сред тях(скандалджии,комплексари,интриганти). Искам да се маха Красо с това дебилно изражение,крайно безинтересен Е.

# 766
Гледам на запис. Получавам дежа вю вече с тия уговорки на Краси относно раздаването на розите… тоя Радо нормален ли е като казва, че Киара нямало да му откаже роза?! Тя не го понася, ама ще вземе розата, много се съмнявам.
Киара можеше тя да му седне в скута на Краси, ама изпусна момента.
Чакам с нетърпение да махнат Шермин. В спойлерите казаха, че ще си ходи, но не знам дали ще е този път.
Обаче по нея всичко изкуствено - коса, лещи, уста, скули, нос, мигли, гърди… ужас някакъв. Била имала нещо славянско, ми не, имаш нещо циганско. 😀

Всички вече получаваме дежа вю от всичкото това. Снощи съвсем бяха докарали Шерминката като Малката булка, ако и сложат на главата една кърпа и точка на челото е същинска индийска принцеса.
Иначе и аз нямам търпение да си ходи да видим отвън какво ще каже в своя защита за всичките простотии дето сътвори. Тя се унижава вече няколко пъти в банята, но коментира кое не било дамско. Боже, та ти от дама си долкова далече колкото и от мис Свят. Преди казваше, че и за певица я канили, но отказала. Като я чух как пее поне едно правилно решение е взела в живота си. Вече я усещам доста отчаяна щом ходи да се мазни на Габи да се сдобряват.

Ако е в Надкаста с Туджаров въобще няма да я попитат даже

# 767
Гледам на запис. Получавам дежа вю вече с тия уговорки на Краси относно раздаването на розите… тоя Радо нормален ли е като казва, че Киара нямало да му откаже роза?! Тя не го понася, ама ще вземе розата, много се съмнявам.
Киара можеше тя да му седне в скута на Краси, ама изпусна момента.
Чакам с нетърпение да махнат Шермин. В спойлерите казаха, че ще си ходи, но не знам дали ще е този път.
Обаче по нея всичко изкуствено - коса, лещи, уста, скули, нос, мигли, гърди… ужас някакъв. Била имала нещо славянско, ми не, имаш нещо циганско. 😀

Ами как да знаем дали има славянско или циганско, като се е прекроила по арабски вариант , или просто по вариант на съответния доктор Stuck Out Tongue Winking Eye

Tess d`Urberville   

Tess d`Urberville - Потребител
# 557 12 ноем. 2025, 22:06 ч.
Не мога да видя какъв е парфюма на Шермин, на тоалетката в стаята - някакъв Xerjoff, обаче кой? 🤔

Господи , само да не е Herba pura ,че ще ми стане още по-отвратителна . Не го понасям , а от така наречените му ''аналози '' , които  се появиха ,направо имам позиви за повръщане .( сериозно )

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 15:59 от Phillipine

# 768
Мисля че Шермин отново ще си тръгне и този път завинаги.
И не знам защо, бъгната ли съм от тези два месеца пълни тъпотии, стокхолмски синдром ли имам, но усещам че ще ми липсва, ще остави празнота. Нямам кого да хейтя толкова много. Предния път се радвах просто защото много ме дразнеше. Но, тъй като не бях гледала няколко епизода, изгледах ги наведнъж и в момента всичките са ми еднакво тъпи. Не знам кой би трябвало да вкарат за да запълни празнотата която би оставила Шермин. Гергана....няма никакво излъчване. Блага...видя се снощи и тя не може да свърже изречение, глътна граматиката пред Красимир и Шермин. Другите женени двойки са също ужасно досадни. Но и Шермин е досадна, повтаря същите три фрази и това е. Само че първата седмица (там) на репертоар са били: "Олд мъни, 48кг, 5 езика".., а последната седмица: "тя ми завижда", "тънки провокации"...Бих искала изцяло нов състав. Няма никаква динамика.

Колкото до това коя да избере Красимира, Киара със сигурност повече му отива, запъват еднакво в изреченията си, имат еднаква енергия на болен ленивец, харесват се, говорят си, почти флиртуват.... С Шермин нямат никаква тема за разговор, или тя му говори с престорено гласче или нещо му се хвали, или го критикува, а той стои наведен с едно и също изражение когато е около нея.

Не разбирам защо са разточили излъчването в три месеца. Един ден ни дават как се събуждат, другия ден се подготвят, третия ден има банкет, четвъртия ден разговори след банкет, петият ден пак как се събуждат.......

# 769
На мен ми е интересно коя жена влиза тази вечер?

# 770
Златна роза щяло да има. Май пак ще спасяват Шармата.

# 771
Не мога да си обясня защо намирате Виктория за красива; тя има средностатистическа външност, устните й леко я загрозяват, особено на снимката, по която припадате. Не бих казала, че има особено женствено тяло. Но при нея определено проблемът е поведението й.

Киара била тъпа... Това също не го разбирам, очевидно не е ядрена физик, ама не е по-тъпа от която и да е там или изобщо от която и да е средностатистическа жена.

# 772
  • На морето!
Шармата ако си отиде ще остави празнота, защото след толкова епизоди безумно поведение, очаквахме поне в 2-3 да имаме възможността да видидм как сама ще изпие отровата, която сама забърка. Някак без възмездие останаха всички обиди срещу Натали, Виктория, Киара, Емили и всички, на които открито се подиграваше и нападаше. Свеикнахме с тормоза и го приехме като част от нормалното поведение, а то не е, трябва да направят кино вечер и да пуснат компилация от всички моменти на Шармата, да се изгледа пред очите на всички ергени и моми и да понесе тежестта на поведението си в реално време. Същото е редно да направят и с Габи. Тези момичета удобно изкривяват реалността и поради липса на ответна реакция, мнозинството забравя или просто приема гледната им точка.
Райна да влиза, да изрецитира нещо за любовта и омразата, да изкаже позицията на предаването и да пускат филма на срама + моментите с прането. Ей това възмездие искаме, не разни голобради момчета да ни увещават колко умна била Аната.

# 773
Негледаеми са вече дилемите на Красимайра. Сърцето, разумът, разумът сърцето и така 99999 епизода. Смърди на вениш *Дързозст и красота.* И как щял да се покаже на екран, моля ви. Не искал да се излага. МУХАХА, от толкова напъни да излезе Красо плейбоят, накрая излезе Бат Красо химическото. И схеми реди как да остане и с двете одалистки. Бе, Красуне, ти си на Родос, не в Топкапъ.
Шермилинго също една и съща плоча върти. Киара се унижава, Киара се самопредлага, където е нежелана... Ми, ти бе, ръчно пране ненакиснато, забрави ли, когато се чучна ни в клин ни в ръкав при Орлин и Натали? Толкова нелепо и конфузно беше. А как се прилепи за близнака и го отмъкна на среща. Кавалерът беше като в небрано лозе, едва й отбиваше набезите. Ми как лъготеше Красун, че момчето й било казало обичам те на иврит? Тиит номера, да предизвика ревност в Красо Ариела. Вече няма да се казва лъжеш като мръсна мингиянка, а лъжеш като неизпрана Шаварма. Продукцията я изсипа като психотропно оръжие за масово поразяване и на участници и на драгия зрител. Хайде да си ходи и заедно с нея да отпрашват и лакеят й Радо Шишарката, бат Лили и Виктория. Последната за нейно добро да я изпратят вкъщи, докато съвсем не си е разпердушинила и малко останалата репутация.

# 774
Киара, ако откаже роза, ако не са свършили розите, има право да чака до края, но Радо изхвърча... За мен това ще е перфектното развитие на нещата. Красимир може би иска да провери Кира и затова навива Радо, копирайки предишните ергени.

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 16:22 от Zara73

# 775
За мен най-прекрасния развой на нещата ще е довечера задружно да си тръгне Светата Троица - КрасимирА, Шермилинго и Киара. Joy

# 776
  • Край морета северни и южни
Направо ме е страх, че и на тази церемония ще е същото - без изненади. А точно изненадващите ходове биха направили едно такова риалити наистина интересно. Вътре повечето не са с достатъчно висок интелект явно за да направят нещо извън клишето или да играят наистина стратегически. Каквото и да си говорим в този тип шоута си има и игров елемент. Надявам се да не е много шум за нищо, но така е вече цял сезон. Grinning

# 777
Щом ще има златни рози, значи тази церемония си е чиста проформа - запълване на ефирно време.

# 778
  • Бургас
С риск да си навлека хейта на привържениците на Киара, но не е много по-красива от Габриела и Виктория. Нито усмихната, нито когато се мъчи да седи нацупондрена. Извинявайте! И държанието й само в началото биваше, доста бързо се оака.

# 779
На Виктория някой от приятелите да й изхвърли джуфките и червеното червило. Подозирам, че вървежните мадами не са и оставяли време за професионалните гримьори, подозирам, че и Кристина се довършва сама с любимото си червило и букли.

Общи условия

Активация на акаунт