🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 36 976
  • 981
  •   109
Отговори
# 780
  • София
Киара и на мен ми е нелепа все повече. Просто падение. Поне да си струваше обектът на чувствата й. Или не дават всичко и ние не виждаме причините да му пърха с мигли и да се лендзоти глупаво, но мисля че ако имаше, щяха да го покажат. Тя си изфабрикува влюбване.

# 781
  • Street of Dreams
На мен друго ми стана смешно. Кратун казва на Ана, че била злобна, щото "не знам, гледаш ме едно такова злобно, сякаш нещо съм ти направил" 😆 Жената, дето уж избра и сега живее с нея, а излиза с друга, държи я за ръка, става от общото легло след секс и отива цяла нощ пак при другата, го гледала злобно, милия. Тая Ана, огън и жупел, дето ако иска може да го разпилее и да го накара да се моли за глътка въздух, а няма почти никаква реакция от нейна страна. Не вика, не плаче, не се унижава - просто пуска онзи поглед, дето казва „Добре, скъпи, отивай да видиш как е при евтините версии“. Ако беше филм, това щеше да е моментът, в който тя си сипва чаша вино, докато той се чуди защо навън духа студено.
Обаче го била гледала злобно, сякаш нещо й бил направил.

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 18:23 от OnDiNe_

# 782
Очаквам, церемонията аха  да започне в края на епизода днес и да я оставят за петък Joy Trollface

# 783
Аз нямам нищо против Киара, ама да кажете, че не е по-тъпа от средностатистическата жена си е обида към много жени. Grinning Глуповата е и не може да се изразява, но пък е симпатична и успява да отключи в мъжете онова закрилническото, което Шерми се мъчи да направи с Мини Маус гласа, ама никой не ѝ вЕрва.

# 784
Видях промо с 3 златни рози.
Ако Райна ги раздаде, никой няма да си тръгне довечера.

# 785
Виктория можеше много по-добре да си изиграе картите и дори да омае Тихомир. Просто трябваше винаги да е гримирана и добре облечена, и да не му се натиска постоянно, а да се държи на положение. Видя се, че в началото той сам се лепна за нея. Можеше да му задържи интереса, ако се беше постарала.

Така е, но аз лично мисля, че това е извън възможностите й. Ако можеше да прави това никога не би повторила участието си в Ергенът, а щеше да си има връзка навън. В моментите, в които не се натиска и не изисква отговори на несъществуващи налудни въпроси за някакво общо, в случая с Тихопир, тя плюе останалите. Направо я мютвам  на синхроните.

# 786

Райна ще даде само едната, така пише…

# 787

Райна ще даде само едната, така пише…
Ана или Киара...
и старата пералня на нов глас

# 788

Ана или Киара...
и старата пералня на нов глас

Кой знае, може и на Виктория да я дадат, ако Тихомир избере Гергана… ще видим. Само дано не ни карат да чакаме до утре за тази прословута церемония!

# 789
  • here and now
Те церемонията ще я започнат, но дано я довършат тази вечер...

# 790
Аз лично вече се надявам на Краси да му върнат розата и да излезе и той, че вече станаха бетер Дързост и красота. Да влизат още хора и да се раздвижат малко, че сега е страшна тъпотия.

# 791
Ако и тази седмица няма нови лица, не виждам смисъл да вкарват някой за 2 седмици само.

# 792
Искам Ана да върне розата на Красун,така ще си тръгнат и 3-мата от тъпоъгъника.Крайно време е

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 19:55 от Berussa

# 793
Стана ми любопитно за парфюма на Xerjoff и връщах да гледам - прилича на Naxos сякаш, но според мен е на Краско по-скоро, защото аромата си е повече мъжки и е точно до кофата със зоб върху шкафчето. Подозирам, че козметиката на Шерката е пръсната из банята.

# 794
То наистина безсмислено ще вкарат още хора, сезонът свършва скоро и снимките са приключили по-рано. Цял сезон гледаме тъпоъгълника Ана-Красимиро-Киара.

Общи условия

Активация на акаунт