Стани богат - тема 29

• 9 590
  • 411
  •   1
Отговори
# 345
Хех, снощи си припомних откъде знам за Китчънър - от Кингсмен - първа мисия (Даваха го по Кинонова). Мда, мозъкът какви скрити килерчета има. Simple Smile

# 346
Това са сериали, не кино. И са като за нейната възрастова група.

# 347
  • София
Става и за другото умно предаване, но хайде тук: фобиите, за които (може би) не се сещаме, но ги има...
(Не знаех за доста от изброените. И внимавайте като пълните пернато по Коледа..., патицата може да ви следи и от тавата. Simple Smile) Затова: никаква херофобия!
Невероятна рядкост: Фобии, за които никога не сте чували
https://dariknews.bg/novini/liubopitno/neveroiatna-riadkost-fobi … e-chuvali-2438134

# 348
Как се споделя такова нещо - "Страх ме е, че една патица ме гледа. Не я виждаме, но е някъде там, спотайва се..." Joy

# 349
Ох, на мен ми е смешно. но на страдащите хора - едва ли.  А с аблутофобия се е сблъсквал почти всеки, който е имал деца в ранен пубертет. Насила съм ги вкарвала в банята, миеха си очите с по един пръст, абе кошмарна работа. Хубавото е, че изчезва толкова внезапно, колкото и се появява.

# 350
  • Пловдив
Как се споделя такова нещо - "Страх ме е, че една патица ме гледа. Не я виждаме, но е някъде там, спотайва се..." Joy
Не ли патицата, заклана и опечена, от тавата пред тебе?

# 351
Сега заради тази патица се сетих за Баща ми, бояджията - и кокошата глава, която си носеше едно от момченцата...

# 352
  • София
Радвам се, ако съм ви усмихнал малко в студената мрачина навън днес. Успешна и здрава седмица!
(Е за това, у нас по Коледата се приготвя прасе..., не пише, че учЕните са го разкрили да ни следи и от тавата.  Simple Smile)

# 353
Това стари епизоди ли са? Зле започва.

# 354
Да, повторения - не си го спомням и наистина е зле.

# 355
"Пугачов" може да важи за три отговора... Залагам на баскетбол,макар руснаците да не го долюбват...

# 356
Първият участник заслужени- 500 лв. Толкова лесни въпроси! И ни на един не знаеше отговора.

# 357
Не са чували за Наска.

# 358
Кой беше верният отговор? Коя картина? Че изпуснах.

# 359
  • София
Кой беше верният отговор? Коя картина? Че изпуснах.
Звездна нощ.
Аз го бях чувала някъде..

Общи условия

Активация на акаунт