Стани богат - тема 29

• 9 963
  • 417
  •   1
Отговори
# 195
Има си, но на мен определено ми изглежда, че някои отговори му ги подсказват. Вкл. по разсъжденията му съдя.

Да, те гледат в публиката за кихане, покашляне, намигване, жестове и пр., които продължават части от секундата или са съвсем кодирани, та на Кънчев ли няма да кажат коя буква е верният отговор, докато една минута се намества да свали слушалката.

Дожаля ми за вчерашния играч, имаше данни.

# 196
Това май сме го коментирали и друг път. За мен свалянето на слушалката е хвърляне на прах в очите, защото очевидно тя е за допълнителна комуникация, а не за основна. Верният отговор се появява на екрана на Кънчев, въпросът е дали това става, преди да отговори участникът, или след. Обясненията около верния отговор Кънчев ги чете от екрана, по каква логика самия верен отговор ще му дават в слушалката? Водещият при всички положения трябва да има предимство пред участника, а не обратното, така че си представям екрана на Кънчев по съвсем различен начин от този на участника. Може и да греша, де. 🙂

# 197
Да, и това го има. Участникът само гледа на своя екран, каквото виждаме и ние, Кънчев маркира отговорите на неговия си екран, който не виждаме.

Няколко пъти "греши" и все хързулва участници с потенциал. В останалите случаи, с родилни мъки и с 3 жокера стигнали до 2-3 хиляди, "познава".

# 198
  • София
Мъжът можеше да постигне повече, малко кофти въпроси му се паднаха и лошо си отигра/разпредели жокерите.
Отлична игра на Г-н Димитров и много долно сготвяне на човека. Държа лично Кънчев отговорен. Точно пък сега изведнъж да няма идея. 3000 лв. без нито един жокер и накрая да изгори след използване на 3 жокери на един въпрос?! Аз не го знаех, но няма значение. Това е безумие направо. Гавра.

# 199
Да беше се отказал.

# 200
Беше прекалено самоуверен, наду се, че е стигнал до 5000 без жокер, и много се амбицира, което го заслепи. Ясно беше, че ще го затапят.

# 201
Ноздрите - не дишаме едновременно и с двете.

# 202
Да, това го разбрах преди покрай страдащият ми от влагата нос Simple Smile

# 203
Много странен въпрос, но всички останали отпадат.

# 204
  • Другата България
Мъжът можеше да постигне повече, малко кофти въпроси му се паднаха и лошо си отигра/разпредели жокерите.
Отлична игра на Г-н Димитров и много долно сготвяне на човека. Държа лично Кънчев отговорен. Точно пък сега изведнъж да няма идея. 3000 лв. без нито един жокер и накрая да изгори след използване на 3 жокери на един въпрос?! Аз не го знаех, но няма значение. Това е безумие направо. Гавра.
Не само, че “нямаше идея“.
Дано не говоря нахалост, но в самото начало на разсъжденията си той започна точно с Уелш и каза нещо от рода на “надали е бил електротехник“. Да, не го каза категорично, но за мен беше достатъчно подвеждащо. Според мен точно тогава играчът изключи този отговор от вероятните си.
А този играч наистина беше много самоуверен, но имаше защо - имаше знания.
“Сготвиха“ си го.

Този въпрос наистина ли е за 3000?

# 205
В Долни Дъбник има помпи, но не съм убедена, че работят. Минаваме покрай тях от време на време, но не помня дали се клатят, или са неподвижни...

# 206
Плама Плевен е построена заради нефта в Долни Дъбник. После се оказало, че е символичен. Но все пак има/имало находище там.

# 207
Егати лесния въпрос за 3000. Долни дъбник.

# 208
Да, и аз знам, че е пренебрежимо малко количество.

# 209
  • Другата България
Егати лесния въпрос за 3000. Долни дъбник.
Аз още не мога да повярвам, наистина.
Не защото съм от този край, но дори да не го знаеш, само като погледнеш останалите отговори и ....това категорично НЕ Е въпрос за 3000 лева. Че и жокер....Astonished

Салвадор Дали е тук.

Общи условия

Активация на акаунт