Стани богат - тема 29

• 9 973
  • 417
  •   1
Отговори
# 180
Джефру Арчър е благородник.

# 181
Похаби жокера. Много малък шанс за 30 секунди да прочете въпроса и да намерят такава дреболия в биографията. И после съвсем се издъни. По времето на Конан Дойл електричари не е имало, още повече по време на младостта му.  И падна отвисоко, малко анализ му трябваше... Жалко.

# 182
  • Другата България
Този играч имаше потенциал, и загуби.
Според мен и Кънчев го подведе.
Опитах в Гугъл - веднага излиза за Уелш, че е поправял телевизори.
Жалко.

# 183
Сам се надцени.

# 184
И аз го намерих, ама за 20 секунди ли ти излезе? Wink

# 185
  • Другата България
Веднага ми излезе, за по-малко от 10.

# 186
За пореден път се убеждавам, че избират интернет жокери които нямат опит за използване на търсачки и уикипедия.

# 187
  • Другата България
Да, има го и този момент.
Специално този обаче беше дал явно предварителни инструкции на жокера как точно, какво точно, къде точно да напише, какво да търси и т.н., което според мен в рамките и на без друго краткото време внася допълнително напрежение и обърква търсещия. Наистина веднага излиза биографията му в Уики, и там си пише и за едното, и за другото.

# 188
Според мен, избират жокери на които изобщо не им пука и са безотговорни (към човека, който им се е доверил).
Затова не трябва в никакъв случай да избираш някой "приятел", който е образован и има профилирана професия, а близък човек, който няма проблем с инструкциите (т.е. не се обижда) и трябва да е наясно, че от него се очаква бързо търсене, а не да се прави на умен.

# 189
Да, има го и този момент.
Специално този обаче беше дал явно предварителни инструкции на жокера как точно, какво точно, къде точно да напише, какво да търси и т.н., което според мен в рамките и на без друго краткото време внася допълнително напрежение и обърква търсещия. Наистина веднага излиза биографията му в Уики, и там си пише и за едното, и за другото.

Излиза, ама трябва да се прегледат поне 15 реда. А и ако търси като кон с капаци за електричар/електротехник, може да пропусне телевизорите. Не е много благодатен за телефонен жокер въпросът.
Десет секунди четене на въпроса, десет секунди въвеждане, чакане някоя секунда да се отвори, после да се прегледа текстът...

# 190
  • Другата България
Съвсем благодатен си е въпроса именно за телефонен жокер, всичко си го пише, по диагонал “преглеждането“ става за секунди. Особено когато питаш САМО за един човек, едно име, а не 4, това допълнително улеснява търсещия.
Преди абзаца за телевизорите пише и че се записва на курс по “електрическо инженерство“. Класика.

# 191
Аз мисля че трабваше да вкара още една дума в търсенето към името. И тогава по ключови думи щеше да му излезе като първи резултат.

Движеше се супер, имах надежда.

# 192
  • София

Ха, това изключително рядко се вижда. Ники Кънчев да даде отговор и той да се окаже грешен... И то за слаб участник на ниска сума, така че явно не върви тази конспирация, че не играе той, а продукцията и си избират според играч и сума...

Не е конспирация нещо, което не е оборено. Съвсем валидна хипотеза си е.

# 193
Кънчев си има области в които има интереси и там му е силата. Коментирали сме го вече.

# 194
  • Пловдив
Има си, но на мен определено ми изглежда, че някои отговори му ги подсказват. Вкл. по разсъжденията му съдя.

Общи условия

Активация на акаунт