Кутия за обяд – какво приготвяте за училище и офиса? - тема 17

• 3 817
  • 117
  •   1
Отговори
# 75
  • София
От групата във ФБ -  "Купи подарък от майка на дете с увреждане" са.

# 76
Ей, много вкусно и красиво е днес тук в темата!
Честито и на всички празнуващи!

Ето и от мен един обяд за понеделник:
Пилешко месо
Печен карфиол
Картофена салата
Марулка "Little Gem"
Мандарини

Скрит текст:

# 77
Записвам се в тази тема за идеи. Детето е малко за кутии с обяд все още, но аз съм принудена да си нося и вече съм почти изчерпана откъм здравословни хрумвания.

# 78
Novariel, добре дошла в темата. Дано да намираш подходящи предложения.
bibi, така ориза изглежда доста привлекателен и ако беше за мен щях да го хапна.
allllimei, гледам, че честичко си слагаш от тази картофена салата на Лидл. Хубава ли е? Защото съм малко капризна на майонезите в готовите салати, все усещам някакъв "дъх". Тази с майонеза ли е или  с някакъв млечен сос?

Аз да се оплача, за утре щях да правя вратни пържоли на фурна. Вчера ги купих от кварталната месарница. Днес отварям торбата и бяха вмирисани. Много съм ядосана - от една страна заради това, че съм дала пари на вятъра, а от друга, че за утре ще се чудя какво да правя.

# 79
  • shumen
Честито на имениците на патерици.
Novariel,добре дошла.
За утре-кренвиршки,ябълка,десертче.

# 80
За днес:
Закуска - мини пици, замразени от Кауфланд, само ги пека сутринта, Актимел
Обяд - омлет със сирене, салата
Междинно - плодове, бисквити

# 81

Домашни кифлички с яйце и сирене, овесени бисквити с шоколадови капки, банан ,бадеми и кашу.

# 82
  • София
Круша, чери домати, крилца, мусака.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 08:21 от sea.sea

# 83
За днес- закуска мини козуначета, замразени са, само ги изпичам сутрин, спагети “октопод” за обяд, малко торта за следобедно, плодчета и плодово нещо за пиене ( за първи път взимам, не знам, дали ще се хареса).

Скрит текст:

# 84
Моето не е в кутия, но...ябълка, оризовки и пълнозърнест сандвич с пуешко филе и чедър. Нямах време да мисля и правя друго.

# 85
Да дам отчет, ориза се хареса. Е, ако не изглеждаше по този начин нямаше и да го опита 😆
    Rozi, аз бих ги върнала в магазина. Не за да си търся парите, а за да разберат какви боклуци продават. Много неприятно!
     Sea наговорили сме се и при нас днес е мусака.

Киселото мляко е отделно.
А, за закуска филийки от хляб със семена, моцарела и домат.

Али, с тази картофена салата, днес слагам и аз да варя картофи.
   Колко хубаво, че темата се пораздвижи! Дано ставаме все повече!

# 86
  • shumen
За утре-кроасан с масло от К,ябълка,вафла.

# 87
Добро утро, за днес- закуската е купен от вчера геврек, за обяд- супа с телешко месо к филийка хляб, манго и грозде, бисквитки и барче за следобяд.
Скрит текст:

# 88
Добро утро!
Днес само за закуска и междинно хапване, защото е на стол. Бургер, малко домати и краставица, ябълка и боровинки, напитка Данонино и малко бисквити за десерт.

# 89
Днес ученика ще закусва запечени шишчета с кренвирш и кашкавал, кексче и краставичка.

За обяд, в бързината пропуснах да снимам, печена наденичка и картофена салата.

Общи условия

Активация на акаунт