Кутия за обяд – какво приготвяте за училище и офиса? - тема 17

• 3 817
  • 117
  •   1
Отговори
# 60
Най - сетне седмицата свърши.
За днес:
Закуска - сандвич, напитка
Обяд - боб, зеленчуци
Междинно - банан, десерти

# 61
Да, най-накрая сме петък! Да идва ваканцията, малко да си починем☺️

Омлет с чушка, шунка и кашкавал.

Стек от карфиол, млечна и маслини.

# 62
Най-хубавият ден е петък! Желая на всички ви приятен уикенд!
Ето малко храна и от мен: Simple Smile

Мини сандвичи от пълнозърнест хляб, масло, шунка и кашкавал
салата: Домати
за дояждане Лешници
за десерт: Ябълка
Скрит текст:

# 63
  • София
Да се включа и аз при вас. Не правим кутии всеки ден, понеже дъщеря ми ползва стола понякога, но все по-рядко се случва:

Маслини, ябълки, яйца и сандвич с крема сирене.

# 64
  • Berlin
Кроасан с моцарела, домат, рукола и песто; плодово пюре.

# 65
Включвам се и аз в тази хубава тема, доста полезна ми изглежда. Аз приготвяям кутии за една изключително капризна госпожица в първи клас. За днес има пиле с ориз, макарони само с маслко за закуска, грозде и малинки, шоколадово барче и мини бисквитки за десерт.

# 66
  • София

Пържени кюфтета, чери домати,  краставици,яйце и меденка.

# 67
  • shumen
За утре-домашен кекс,грозде,кифлички с крем Ванилия и десертче Република.

# 68
# 69

За обяд в 3ти клас. Домашно кексче ,банан ,боровинки ,пилешко панирано филе и краставичка+ филия хляб ама отделно. Закуската е тестяна и следобедната закуска е нещо в пакет.

# 70
За утре ще са макаронена салата с грах, царевица, домати, риба тон, цедено мляко и зехтин + ябълки Simple Smile

# 71
Добро утро, за днес има за госпожицата- мляко със зърнена закуска, за обяд-пица, която ппръчахмв вчера вечерта, грозде и портокал, и меденки за след обяд. Ще почерпи и децата с мъфини и гризини, защото в именичка, та да видим изобщо колко от нейното ще си изяде.

# 72
philipa_, здрава и честита да ти е именичката.
За днес за детето само закуска и междинно, защото е на стол - две кифли на Лагард, напълних ги с шунка и кашкавал, напитка Актимел, краставица и плодове. За почерпка на децата му сложих бисквити с фъстъчено масло, които вчера заедно приготвяхме.

За ММ:
За закуска - два сандвича на тостера
За обяд - омлет със салата
Междинно - плодове, бисквити и ядки (извън кадър)

Хубава седмица на всички!

# 73
  • София
Честит празник! И моята е именичка днес!
Нямахме време да снимаме кутията, но съм сложила- чери домати, ябълка, сандвич с крема сирене и свинска шунка и макарони.
А за децата взехме такива:

# 74
Привет в слънчевия понеделник ! Отпочинали през уикенда, готови за новите предизвикателства!
    Честито на имениците! Да са здрави и щастливи!
     Sea.sea от къде са пликчетата с горещия шоколад? Прекрасно допълнение към коледните подаръци 😉
       При нас за закуска солени мъфини с  маслини, сирене и сушени домати.

За обяд ориз със зеленчуци приготвени по отделно и салата от репички и краставица.

От известно време отказва да яде ориз. Реших да го пробвам в по различна форма. Да видим дали ще пожъна успех.

Общи условия

Активация на акаунт