Осмокласници 2025/2026 - тема 4

• 28 366
  • 558
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Задачите по математика за Общинския кръг се подготвят от учителите само за. 5 и 6 клас. За всички останали класове се дават от РУО.

# 121
  • София
Потвърждавам.
За големите задачите са едни и същи за всички в София.

И нашите са с по 3 (3 блока от по 80 мин за две седмици). Много бързо ще окапят като не затвърждават. А, ако остане същият министър, може и да държат матура по математика.

# 122
Е туй за матурата по математика не смея и да си го помисля!

# 123
Потвърждавам.
За големите задачите са едни и същи за всички в София.

И нашите са с по 3 (3 блока от по 80 мин за две седмици). Много бързо ще окапят като не затвърждават. А, ако остане същият министър, може и да държат матура по математика.

Пепел ти на езика/клавиатурата!

# 124
  • София
Пък на мойта кифличка днес целият клас избягал от час. И тя да не е предател, и тя. Обаче после някои се върнали. Та си поговорихме, да видим как ще се развие ситуацията.
Иначе видимо се чувства добре в новото училище, има си и приятелки.

# 125
Правилно е постъпила.
 А онези не е трябвало да се връщат. Ама у нас двама са чета, а трима души са чета с предател

# 126
  • София
Правилно е постъпила.
 А онези не е трябвало да се връщат. Ама у нас двама са чета, а трима души са чета с предател
Аз не го разбирам това с масовото бягство от час, само защото няколко с по изявени явно лидерски качества са решили, че няма да влязат и дай сега всички вкупом да бягаме. А който не иска е предател… щото всички трябва да понесем отговорността за нечие чуждо желание, а по отношение на училището: нежелание за учене.

# 127
Ми да не бяга, който не иска, да си отстоява пизицията.А не да се връща после с подвита опашка
 Не се прави така, и ние сме били ученици

# 128
От какво толкова бягат? Явно съвсем не мислят, че всъщност избягали или не, ще дойде следващият ден и няма как да избягват този час вечно...

# 129
Соулче, да не си била от тези, които са стояли сами на първия чин, когато целия клас се е чупил?
Училището не е само писане на планчета при молядругарката, а е също и изграждане на социални умения, които понякога минават през бунтарско поведение, което в доста от случаите има основателни причини

# 130
М, не, просто не сме бягали от час. Според теб е задължително ли?

От какво бягат и къде точно си мислят, че ще стигнат?

# 131
  • София
И ние бягахме. И дневника "губехме".

# 132
Най-хубавите ми спомени от училище, са бягствата от час.

# 133
  • София
Аз съм бягала от час 1 (един) път. По същата причина. Беше по музика (!!!).

# 134
Е, сега когато мога, бягам от работа, човек винаги има нужда от бягство, от свеж въздух, за да се почуства човек, а не товарен добитък. Стига да не стане навик, чат-пат подобни забежки са здравословни, даже полезни

Общи условия

Активация на акаунт