Осмокласници 2025/2026 - тема 4

• 28 246
  • 558
  •   1
Отговори
# 555
  • ту тук, ту там
През приложението може да смениш, като отидеш на "още" (долу вдясно), излиза ти отгоре името , след него една въпросителна в кръгче и след нея една стрелка надолу в кръгче. Натискаш я и ти излизат училищата по години.
Аз ползвам браузър версията през телефона.
Ще опитам през приложението, имам го свалено, дано е запаметена паролата само. 🤭

Намерих! Тенкс! 🤗

# 556
Момичета, виждам, че 20.05 и 22.05, също 17.06 и 19.06 са дадени като неучебни дни. Мога ли да разчитам, че наистина ще са такива или има някаква уловка всеки директор да си решава и т.н.?
Мисля за леко бягство извън града ако е така, но пък ще трябва по-отрано да си организирам нещата!
Имам някакъв спомен, че миналата година бяха учецни и даже се чудехме как едни ще правят НВО, а другите ще беснеят из коридорите, но не помна как бяха обявени официално тези дни - учебни, неучебни, присъствени,но неучебни......

Обявени са за неучебни. Обаче имаше нещо, ако сте в гимназия, съответно училището няма ученици в седми клас и дните 17 и 19.06 са учебни. Сега гледам, че тогава е и изпитът на 10 клас. Проверете в сайта на училището най-добре.

# 557
Неучебни са. Само миналата година имаше експеримент да са учебни, но неприсъствени по преценка на директорите. Тогава в бившето ни училище излязоха онлайн. Но сега са си неучебни

# 558
Вижте програмата в Shkolo . При нас 20.05 и 22.05 са неучебни, но 17.06 и 19.06 са учебни дни. В училището ни няма 7 клас, но има 10 клас.

Общи условия

Активация на акаунт