Съвет как да процедирам за ТЕЛК

• 637
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
Напълно знам че Клонарекса е временно успокоение, затова търся начин и да го спра и него, сега следвам схема от невролог. През годините съм пил Золофт, Ремирта, Бриека, Тритико, Атаракс, Сертралин, Флуанксол, Лепонекс, Ципралекс, Есобел по схема и нищо, ясно че гаденето вече е хронично психологично и няма лечение, но ми пречи на живота, как човек да работи като пстоянно му се гади и повръща, имало е случай от гадене устата да не мога да си отворя, кошмар...

# 16
Цяла година работих с гадене. Ужасно е.
Не подценявай възможността да е от стомаха не само на психична основа.

# 17
Цяла година работих с гадене. Ужасно е.
Не подценявай възможността да е от стомаха не само на психична основа.
Няколко гастроентеролога потвърдиха че е от психиката като последния ми даде направление за психиатър

# 18
Да, и мен ме убеждаваха, че с АД ще мине. Мина от гавискона.

# 19
Да, и мен ме убеждаваха, че с АД ще мине. Мина от гавискона.
Аз Гавискон пия при киселини, карам лека диета и нямам киселини, ще трябва да се примеря и да си намеря работа, няма да се занимавам с ТЕЛК, сложно и негарантирано е. Каква работа бихте ми препоръчали, стига да не е в сектор където само връзкари взимат, и да е лека, работното време не е от значение, просто искам нормален живот и аз да се радвам.

# 20
С езици може и онлайн нещо да работиш.

# 21
С риск да прозвучи грубо ми направи впечатление, че майка ти "издава багажа". Мама е с 95% ТЕЛК, взема 725лв. Достатъчно ли е? Не. Стегни се всичко е в главата, и да знаеш,  понякога и парите спират да носят щастие. Аз от прочетеното виждам егоист, който мисли как да не работи, съжалявам.

# 22
С риск да прозвучи грубо ми направи впечатление, че майка ти "издава багажа". Мама е с 95% ТЕЛК, взема 725лв. Достатъчно ли е? Не. Стегни се всичко е в главата, и да знаеш,  понякога и парите спират да носят щастие. Аз от прочетеното виждам егоист, който мисли как да не работи, съжалявам.
Ако си на мойто място още първата седмица щеше да се самоубиеш Simple Smile а аз това го нося 7 години, знаете ли колко е изморително за тялото и духа? Обясни ми как човек да работи като е в постоянно гадене? От този деган имам страшни тикове, дано не се случва да видите такъв човек, за едни е живот за други е ада на земята, здравия на болния не вярва!

Общи условия

Активация на акаунт