Хитринки за всякакъв случай - 42

• 47 388
  • 635
  •   1
Отговори
# 615
Ако загряваш, сложи два слоя хартия за печене - тя хем издържа на температура, хем има покритие, което няма да позволява на остатъците да проникват и на долната й страна, респ. върху самия съд.
Първо виж за разтворители, но се посъветвай със специалист в областта. Едва накрая пробвай с нагряване.

# 616
Решетка може да си купиш нова, а тази  ако се изчисти, ще си имаш две. Купувала съм решетка и тава от сервиз, по модела и номера на фурната. Има го странично от вътрешната страна на фурната.

# 617
Аз си мислех за нагряване със сешоар в единия край и постепенно отлепване.

# 618
Хитринка за по-пълните дами🤗 за да не ми се разраняват бедрата когато нося пола слагам ролков дезодорант в зонат,а където се търкат. Пробвала съм много неща, но това е супер ефективно☺️

# 619
Може ли да се споменат конкретни марки?
Иначе аз използвам стик дезодорант с талк или дезодоранта на Бороталко 72 ч (пак е с талк). Дезодоранта на Бороталко купих, защото не намерих стик с талк в магазина.

# 620
Най-евтините варианти върши работа, аз ползвам на Cien от Лидл

# 621
Аз имам точно този на Сиен, използвала съм го за подмишници и не мога да разбера има ли ефект изобщо...🤔 Но аз по принцип не съм фен точно на рол он, стоят ми мокри по кожата. Но пък може да го пробвам и за бедрата.

# 622
Никога не са ми помагали за това. Пробвала съм стандартни рол-он дезодоранти, стикове, даже бебешка пудра (Бочко имаха много удобна в тубичка преди години, супер лесно нанасяне без да поръсиш навсякъде).
Бях се заканила на един стик който е специално за целта и много хвален, но все забравям да го купя. С годините толкова свикнах носенето на пола да ми е проблем, че почти не се сещам. То не ми е от скоро, аз само на прекалено ниско тегло не съм имала проблеми...
Но пък много дами споделят за дезодоранти че им помагат, явно има нещо.

# 623
Стик или дезодорант с талк вършат идеална работа при мен. Проблемът е, че май в последно време заменят талка с друга съставка, защото сега не успявам да открия стик на Dоve или Rexona с талк - а преди имаха...

# 624
Ползвам за 1 евро ето този https://www.dm-drogeriemarkt.bg/p/d/1450782/balea-rol-on-5in1-protection Почти ми стига за цяло лято. При мен има ефект - като нанеса е мокро да, но изчаквам 10-15 минути след нанасяне и готово.

# 625
Ползвам за 1 евро ето този https://www.dm-drogeriemarkt.bg/p/d/1450782/balea-rol-on-5in1-protection Почти ми стига за цяло лято. При мен има ефект - като нанеса е мокро да, но изчаквам 10-15 минути след нанасяне и готово.
Интересно, имам такъв рол-он вкъщи, ако не забравя ще пробвам при кратко излизане че наистина съм скептична... Но аз и на подмишниците не забелязвам някакъв подсушаващ ефект от него, против миризма си върши работата иначе, изпотяването си го има колкото и без него.
Всеки течен рол-он си е мокър отначало, просто иска малко време да засъхне върху кожата.

# 626
Не съм го ползвама за подмишници и нямам наблюдение как е. Но за бедрата: ставам малко по-рано, минавам през банята, нанасям и без много много движение /полягайки докато изгледам новини и времето/  и то изсъхнало.

# 627
Засъхва си бързо, просто не на момента. Под мишниците ще е по-бавно че все пак не стоиш с вдигнати ръце Joy На бедрата очаквам по-бързо да е.

# 628
Пудрата на мен ми изсушава и не ми действа толкова добре. А ролката слагам и тръгвам, защо да,съхне, точно това хлъзгане действа добре😀

# 629
Аз пък например от хлъзгането на изпотени бедра най-лесно и бързо се протривам...Със стик или дезодорант с талк не съм имала и изсушаване на кожата (само талк или пудра не съм използвала обаче). Даже с дезодоранта на Бороталко 72 ч сякаш е най-добре. Той и за подмишниците има страхотен ефект - никаква неприятна миризма няма, против изпотяване също си върши работата. Пише нещо като Hypersweating на дезодоранта им 72 ч - аз нито съм чак с хипер потене, нито не се къпя по 72 часа, за да разбера дали действа чак толкова дълго😅, обаче за времето върху кожата ми е много ефективен.🙂

Последна редакция: пт, 07 авг 2026, 15:30 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт