Хитринки за всякакъв случай - 42

• 47 455
  • 635
  •   1
Отговори
# 630
След едно боледуване потта под едната ми мишница започна да мирише. Цял живот не съм имала такъв проблем, видях се в чудо, не можех да се понасям. Най-вече ми помага един ролон на Юсерин. Общо взето ефективните ролони са си доста скъпички, имам още един-два, които са ефикасни. За сметка на това, когато минах критическата, изглежда от промяната на хормоните, започнах да отслабвам в бедрата и да трупам килограми в горната част на тялото и нямам проблем с протъркване на бедрата. Май имам някъде вкъщи Бороталко, ще го пробвам.

# 631
Между другото, отскоро пръскам с дезодоранта Бороталко и на стъпалата, за да не ми се получават мазоли и ранички от някои сандали и чехли. Действа и за това.🙂

# 632
Poni69, кое точно от Юсерин ти помогна за изпотяването

# 633

От тези двата съм доволна

# 634
  • София
И аз да се включа за протриването.
Преди ползвах стик на Дав ,но от миналото лято си купих от тези
https://www.temu.com/bg/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0 … 140997_a13fe753r0
Много са ми удобни, не се смъкват и имат страхотен ефект.
Дори ако се съблечеш пред мъжлето изглеждаш секси Stuck Out Tongue Closed Eyes
Второ лято ги ползвам и силиконовите им ленти държат
Съветвам ви да си купите по-малък размер ако са дантелени, че се отпуснаха

Последна редакция: ср, 12 авг 2026, 13:18 от vnd

# 635
Имам и такива, един чифт дантелени и един чифт гладки. Носих ги по 1-2 пъти и даже не помня защо не по-често, миналото лято беше... Май едните не ми бяха съвсем по мярка, а за другите хубаво ме подсети. Силиконът от вътрешната страна ги държи добре наистина.

Общи условия

Активация на акаунт