Сайт с игрички и хубави награди - 4 серия "ЧАКАЩИ СПЕЧЕЛЕНОТО" :))

• 13 026
  • 307
  •   1
Отговори
# 135
  • ПАЗАРДЖИК
Сега влязох е страницата на клана ми, да видя колко точки имам и всички са нулирани с изключение на 2-ма играчи! #Cussing out Що така?

# 136
Сега влязох е страницата на клана ми, да видя колко точки имам и всички са нулирани с изключение на 2-ма играчи! #Cussing out Що така?

Всеки четвъртък нулират точките на клана, явно тези двамата са играли след нулирането.

# 137
  • ПАЗАРДЖИК
  Blush Ето това не го знаех. Благодаря   bouquet

# 138
  • Ботевград
The weekly event
Някой участва ли? В полунощ като играеш на платените ти давало награди? То при нас тяхното полунощ е 1 часа, ама аз довечера ще се пробвам да поиграя
Има Макспакове, 15 игри на пейнтбола и до 28 бубсчета  Hug
1500 награди за спечелване  Grinning

# 139
  • Berlin
имах 17 goes на пейнтбола.. а нищо май не съм правила, а акаунта ми е на 4 дни само (3тия Grinning ). не съм гледала на другите акаунти как е.
аз гледах как е weekly eventa, ама ми искаше да имам макспак, за да го пробвам.. какво се прави точно?

# 140
Ей, ей, ей! Спечелих за първи път на пейнтбол Mr. Green Чакам поздравления  Joy

# 141
Момичета имам въпрос към вас. Има няколко акаунта в моя клан: Mylenka, Anii14 и Debbra Нямат никакви точки. Моля ако сте ги затрили пишете, за да ги махна, че има и други желаещи за клана.  Laughing
цвете ама тои твои ли е клана  muni4eto ли си ти ?
и аз ги гледам отдавна там ..мен не ме махай амкабг - трупам всеки ден Simple Smile
Хулиганче ти не си в моя клан. Той е BGMAMMA.
Да ви се оплача какво стана. Тъкмо събрах точки за макспак и го поръчах в http://www.find-jeux.com/ и те взеха, че ме хванаха че съм с два акаунта и ми ги затриха. Направо съм бясна  #Cussing out И сега не ме пускат до регистрация. Явно засичат по ИП.

# 142
  • София
Момичета имам въпрос към вас. Има няколко акаунта в моя клан: Mylenka, Anii14 и Debbra Нямат никакви точки. Моля ако сте ги затрили пишете, за да ги махна, че има и други желаещи за клана.  Laughing
цвете ама тои твои ли е клана  muni4eto ли си ти ?
и аз ги гледам отдавна там ..мен не ме махай амкабг - трупам всеки ден Simple Smile
Хулиганче ти не си в моя клан. Той е BGMAMMA.
Да ви се оплача какво стана. Тъкмо събрах точки за макспак и го поръчах в http://www.find-jeux.com/ и те взеха, че ме хванаха че съм с два акаунта и ми ги затриха. Направо съм бясна  #Cussing out И сега не ме пускат до регистрация. Явно засичат по ИП.

И при мен се случи същото с тази разлика ,че аз съм само с един акаунд.

# 143
  • Spain
малеи и аз съм с 2 там - какво ще посъветвате - да трия ли единия ?

# 144
  • Spain
Hug Hug Hug
 4удя се на пейтбола дали не съм трепала някого - мноооого добра станах - на единия акаунт имам цели 80 то4ки . като няма кои да ме похвали - да се похваля сама Simple Smile
 а сега по сериозно - освен 0,03 бъбс дето дава, келепир от това май никакъв .  разбрах 4е   е важна посоката на вятъра  но не особено , по важна е силата с която стреля6 . обикновено дори не мърдам пистолета нагоре на долу (зависи от фона разбира се  ) . гледам да стрелям без параболи

# 145

newsm18 newsm18 newsm18ПОЗДРАВЛЕНИЯ  newsm18 newsm18 newsm18

Tada

А сега остана да почерпиш  Mr. Green

# 146

4удя се на пейтбола дали не съм трепала някого - мноооого добра станах - на единия акаунт имам цели 80 то4ки . като няма кои да ме похвали - да се похваля сама Simple Smile

Аз имам 178 точки   ppp

# 147
Оня ми ти ден на онез сладкиши ми даде един път 5 буби,полакомих се и повторих-даде ми още 5,обаче не ми стана ясно как в ковчежето ми имаше 9.80,полакомих се да ги направя 10,че да ми отвори тайната игра отдолу...и накрая опрасках всичко,направо съм за разстрел. #2gunfire

# 148
      Момичета, хвана ме мен шубето с тези 2 акаунта. Кажете как точно да си изтрия единия акаунт?

# 149
  • Ботевград
      Момичета, хвана ме мен шубето с тези 2 акаунта. Кажете как точно да си изтрия единия акаунт?
Ами аз цял ден търся, но не можах да открия от никъде да се трие  Rolling Eyes Shocked Ако ме делнат и съм играла там 2 месеца направо  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт