Сайт с игрички и хубави награди - 4 серия "ЧАКАЩИ СПЕЧЕЛЕНОТО" :))

• 13 014
  • 307
  •   1
Отговори
# 165
Открих си клан и ако някой има желание да заповяда има около 5 места

# 166
Fantasi_Girl - чака се минимум 1 месец докато дойдат наградите.
Ужас, как така един месец #Crazy от коя държава ги изпащат, че толкова много се чака....

# 167
Деб няма да те махна, няма проблем. Дано ти остава време да играеш и да печелиш разбира се  Hug
Силви честита ти нградка   bouquet
Еовин... милааа с тая торта ми развали диетката  Mr. Green как ще се покажа на плажа това лято не знам  Mr. Green

# 168
[/quote]
При мен пристигнаха за 20-тина дни.Последната награда я бяха изпратили на 3.04,и пристигна 20-23.04.

# 169
При мен пристигнаха за 20-тина дни.Последната награда я бяха изпратили на 3.04,и пристигна 20-23.04.
[/quote] Точно така,и при мен пристигна за около 20 дни  Peace .

# 170
Пак спечелих!!!  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 сега спечелих комплекта за баня  Laughing

# 171
Toку що Тайната градина се смахна  и ми даде 0.19 бубу  Shocked

# 172
Честито, Силве!  Grinning
Късметлийка си  Laughing

# 173
хехехех ти на 176 дни игра късмет ли им викаш  Wink Труд е това, нищо друго  Laughing

# 174
Честито на всички късметлийки, които са спечелили. Аз все още нищо за сега Rolling Eyes, но съм упорита Mr. Greenи ще се инатя до край Crossing Arms. Чао, отивам да играя за днес, че вчера ме нямаше и не можах Cry.

# 175
Здравейте.
Вече втори ден си купувам билети за триене и ни6то не печеля.
Утре 6те направя 17,77 бубз и 6те видя дали 6те ми отвори някоя секретна игра.
Браво на спечелилите smile3501, а на другите търпение и късмет ( на мен съ6то  Embarassed )

# 176
Днес минах 10 ниво на "Тайната градина"  newsm44  Даде ми 0,10 буби бонус + 0,02,които си бях спечелила.Утре съм пак на първо ниво.
На find-jeux днес най-сетне направих 1 090 000 findies и за мой късмет няма Getpass,свършили са  Sad Искаше ми се да хвана тази промоция "The weekly event",тя е до утре 12h.Дано нощес да заредят Getpass.  Praynig

# 177
  • Spain
На find-jeux днес най-сетне направих 1 090 000 findies и за мой късмет няма Getpass,свършили са  Sad Искаше ми се да хвана тази промоция "The weekly event",тя е до утре 12h.Дано нощес да заредят Getpass.  Praynig
Ани4ка според това което 4ета из испанския форум стават и тези  Speedcodes y AlloPass B .спеед код има доста и е на същата цена като гетпас-а .
ето пълния текст от форума - става въпрос за обясненята към един саит и пише 4е тези кодове са валидни в праиз-а.
Цитат
http://www.toilokdo.com --> Página de juegos donde se pueden pedir códigos GetPass, Speedcodes y AlloPass B que sirven como Pack+. Jugando a los juegos diarios vas consiguiendo puntos (entre 500 y 1000 diarios). Esos códigos valen 28000 y 30000 punto

# 178
  • Spain
още нещо за придобиване на безплатен МАкс-Пак
Цитат
http://www.maxicodes.com --> En esta se gana un código aleatorio cada 30 días. Si consigues un AlloPass B, GetPass o Speedcode, podrás utilizarlo como Pack+. Si no, puedes usarlo o venderlo en otras webs para así conseguir Pack+. Cada día tienes que pinchar en un banner para ganar una participación. Cuando lleves 30, te dan el código.
според тези обяснения в този саит се пе4ели по 1 код на всеки 30 дни . ако полу4ите AlloPass B, GetPass или Speedcode, могат да се използват като пак+. ако не е можете да го използвате или да го продадете в друга страница за да полу4ите пак+. всеки дел трябва да се  клика върху един банер  за да пе4елите у4астие . когато направите 30 дни ти дават един код !

аз нищо не разбирам от френски - а саита е френски - ако някои разбира и се поза4ете моля да сподели така ли е .. това е лесно - с едно кликане само - дали е така оба4е ?

# 179
  • София
Открих си клан и ако някой има желание да заповяда има около 5 места
  Здравейте  Simple Smile Бих искала да попитам как се казва клана ВИ и дали може да се присъединя към него?

Общи условия

Активация на акаунт