Играта става поради правилото на форума твоя спонсор /човека, който си казала, че ти е казал за сайта при регистрацията/ има правото да си избере дали да вземе същото, което си спечелила за пръв път или равностойността в точки. т.е. ако акаунт 3 в прмера играе на томбула за ключодържател /билетчето за ключодържателя е 1,39/ и спечели то веднага на акаунт 2 излиза съобщение дали иска същия подарък или ще вземе точките. Акаунт 2 взема точките /но вече точките са реалните за ключодържател, а не за томбула а в конкретния пример са 6,90/ доиграва още малко и отива да "купи" нещо. Ако успее да се вреди в навалицата и да го "купи" то акаунт 1 получава онова вече споменато съобщение дали иска подаръка или равностойността му в точки. Това е! Дано е станало ясно, ако не питай пак 
, а уж това ми беше целта, но криви ми излязоха сметките. Порових се и намерих на основния акаунт sponsorship списък, който е празен
явно бъркам, но къде 

Май понякога им се сбъгва програмата. Защо не им напишеш един маил да видиш какво ще ти кажат. Казваш единия моя, другия на мъжа ми и така
Пробвай сега да си направиш подакаунти да видиш появяват ли се в листата ти. Препоръчани теми