Лидл 195 - Предколедни настроения

• 76 399
  • 805
  •   2
Отговори
# 105
# 106
Акумулаторната прахосмукачка заслужава ли си? (По принцип питам, не че я има в момента по каталог. Дали да я чакам или да си купя друга марка)

# 107
  • оттам, откъдето започва България
Търся купон за топено пушено сирене и за бонбони Моцарт.Blush
Предлагам за балсам за устни 3 бр. - 2.09 лв., валиден до 22.11.2025 г.  включително.

Купонът за балсам е даден! Simple Smile

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 10:36 от Ранобудна

# 108
Някой пробва ли зелените балсами за устни (Сензитив със слънцезащитен фактор)? Имат ли нагорчаващ вкус (от фактора), белеят ли по устните?🤔

# 109
  • София
Търся купон за топено пушено сирене и за бонбони Моцарт.
Имам тези топени сирена, но не знам дали са пушени:
Скрит текст:

Тези дни пак има купон в имейлите. За сушени смокини или фурми с ядки е. Може да се активира до утре.

# 110
  • оттам, откъдето започва България
Това е, за което търся купон. Трябваше да го покажа още преди.

# 111
  • София
Нямам купон за топено сирене, но имам за кашкавал,обезмаслена извара, зърнесто сирене,плодов скир - два вида, бекон, десерт с извара и лешници, картофено пюре, балсам за устни и др.. До утре от скреч имам Чийзкейк. Пишете, ако искате нещо.
Скрит текст:

# 112
Момичета и момчета, никой ли не пие бяло вино от Лидл? Blush
Това от брошурата дали става?

Може и от друг магазин, стига да е хубаво.
Благодаря ви предварително! Simple Smile

# 113
Това е, за което търся купон. Трябваше да го покажа още преди.

Ранобудна, това е в опаковка от 300 грама, нали? При нас беше намалено мисля без купон.
Изтече ми купонът за балсамите.🤨 Исках да взема зелени или розови, но в нашия филиал имаше три кашончета и всичките само сини (каквито си имам)...
Мнение ореховото масло/олио на Делукс? За какво го използвате, има ли натрапчив/силен аромат?

# 114
  • София
Момичета и момчета, никой ли не пие бяло вино от Лидл? Blush
Това от брошурата дали става?

Може и от друг магазин, стига да е хубаво.
Благодаря ви предварително! Simple Smile
За тези пари, бих го пробвала, но без големи очаквания. В Лидл съм попадала на много добри вина, но като не са в ПА.. А за препоръка, трябва да дадеш ценови диапазон, с каква храна ще е поднесено...
Може да попиташ и в тази тема

# 115
# 116
Днес на касата човекът пред мен беше взел две опаковки бяло вино (нямаше марка, но беше в тетрадка пак и по 1,5 л в опаковка, общата цена за двете беше 8,98 лв). Та става ли това вино например за готвене? А за пиене бива ли?

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 10:30 от dolce miele

# 117
Здравейте,ето ги и ботите,които показах в предишната тема мисля.В новата брошура са и смея да твърдя,че са наистина водоустойчиви.Всеки ден са подложени на изпитание в дъждовната Англия и топлят.На мен ми излязоха 17.99 лири с Лидъл плюс тогава,според мен си заслужават.

Термо блузите и чорапогащниците също не са лоши.

# 118
Леле, брошурата е доста дълга!😂 И какви интересни продукти - напитка със златни частици, течен сапун с аромат на черен пипер...😃😁
Сухата смес за розови макарони  от 5,49 лв става ли? Имам рожденичка скоро и ми привлякоха вниманието с кутията си в розово; не съм правила макарони досега и ми се видя лесно приготвянето на тези...🤔

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 06:59 от dolce miele

# 119
Днес на касата човекът пред мен беше взел две опаковки бяло вини (нямаше марка, но беше в тетрадка пак и по 1,5 к в опаковка, общата цена за двете беше 8,98 лв). Та става ли това вино например за готвене? А за пиене бива ли?

Не зная кои вина визираш, но за готвене със сигурност става.
На запад тези за готвене са в тетрапак и са около евро литъра.
Ако вземете такова и не става за пиене ще готвите с него, не се губи.
Иначе дамата дето беше питала за хубаво вино в Лидл мога да препоръчам френското Chablis(25 лева) или нещо под 10 лева от рода на Ризлинг,Траминер и Совиньон Блан.
Чуждите вина са с много по-добро съотношение цена-качество спрямо нашите и затова сам си правя, но понякога купуваме бели от магазина и най-вече като сме в чужбина.

Общи условия

Активация на акаунт