Лидл 195 - Предколедни настроения

• 24 363
  • 281
  •   11
Отговори
# 240
# 241
Папунка, препоръчвам ти "Бисквитена торта с маскарпоне и боровинки" по рецепта от блога "Храна за мойте канибали" или "Лесна торта Тирамису за около десетина минути" от блога "Портокал, канела и щипка карамфил". Авторките са наши съфорумки, а рецептите са лесни, бързи и мнооого вкусни.

# 242
Здравейте, дали някой има отзиви за черният гайковерт,  който е в брошурата от другата седмица?
Искам да го подаря за Коледа на мъжа ми.

# 243
Тирамису никога не съм правила, но за тортата -благодаря, ще пробвам.
Само дето блатове никъде не намирам да купя, аз и блатове не мога да правя, та с готови я правя.
Същата цена и аз го взех. Винаги ми е изглеждало скъпо и съм се въздържала, ама сега викам празници идват, намалено, ще го взема и нали се търси ...ама пусто не съм домакиня никаква. Имам спомени от питане на оправни домакини, че слагали и крима сирене , и др. неща...много вкусно ми е било, ама..ще видя рецепти, сега съм го прибрала. Поглеждайте и долните картони, аз така намерих и късмет на тези, дето ги умеят нещата))

При нас имаше маскарпоне и взех две кутийки. Тирамису и торти няма да правя, смятам да го ползвам в комбинация със зелени подправки за хапки и подобни, тоест в "солен" вариант. Гледам разни идеи в интернет, но ако някой тук има изпробвани варианти, ще се радвам да сподели.

От таблетките за съдомиялня обаче нямаше, ама по-добре, понеже се бях наканила да взема, а моите още не са свършили. А заради тея тъпи промоции и нереално високите "регулярни" цени, все се презапасявам...Expressionless

# 244
Таблетки вече не се запасявам!

Сега бера гайлето на едни 100 бр, сигурно не съм ги започнала веднага след купуването, а и както ги деля на две, а те са и 100 бр..., премивам след тях, ама ми е жал да ги хвърля.

Намален е адвент календара на Фереро, в нашия Лидл е леко скрит,  но там където са го изпречили на входа вече посвършва.
Много намалени соба и удон нудли, на левче, годни почти цялата следваща година, запасих се добре.

# 245
  • София
Този душ гел е много приятен и не изсушава кожата, въпреки че не се води крем, а класически. Купувал съм го и ползвал в Испания, не знаех че го има и тук вече

# 246
При нас нямаше мед. Взех едно стекче лютеница, че ММ яде доста. Взех и вафличките с 50% намаление, детето ги харесва. Сега ме е яд, че не взех 2 пакета. Някой ако има излишен купон, може да ми прати, но не гарантирам, че ще ида пак специално за тях. 😅

# 247
  • София
При нас нямаше мед. Взех едно стекче лютеница, че ММ яде доста. Взех и вафличките с 50% намаление, детето ги харесва. Сега ме е яд, че не взех 2 пакета. Някой ако има излишен купон, може да ми прати, но не гарантирам, че ще ида пак специално за тях. 😅
какви са тези вафлички с 50% намаление?

# 248
Бразилският орех в постоянния асортимент на Лидл ли е? Онзи ден като ходи не го видях, ако го има, някой би ли споделил каква му е цената към момента?

Купон за вафлички и аз нямам, от мейла ли е? Ако имате излишен и аз бих се възползвала. Simple Smile

# 249
Тези:

Пратиха ми купон! Благодаря. 💜

# 250
Искам да взема хубаво вино за подарък - бяло или розе, по разни причини ми се иска да е испанско. Обаче, в нашето семейство не сме ценители на виното, така че моля за помощ - има ли в Лидл хубаво испанско бяло вино или розе?

# 251
Има ли ограничения за броя на вафличките

# 252
  • София
Да. 5 опаковки.

# 253
Горе на снимката пише до 5 бр. Изобщо не съобразих да взема поне 3. 😅 Хубави са.

# 254
Имам купон за вафличките, който няма да използвам

Общи условия

Активация на акаунт