Лидл 195 - Предколедни настроения

• 24 363
  • 281
  •   11
Отговори
# 225
На мен гелът им за съдомиялна ми харесва значително повече.

# 226
  • Сливен
В ДМ има бонбони без захар.Стевия препоръчвам от сайта стевия.бг

# 227
В Лидл до Халите има маскарпоне.

# 228
Хубаво ли е кафето Беларом, 2 по 500, което е на промоция сега?
Или другото на дозичките, 40 бр, никога не съм ги пробвала, а имам такава приставка на машината

# 229
  • София
На вълна "торти" съм.
Погледнах какво предлагат при нас.
Има Шоколадова торта 1,200 кг за 13,99 лв.
Предвид цените на други места, тази е много евтина.
Някой опитвал ли я е, дали става горе долу?

# 230
  • София
Ама маскарпонето хем си е намалено с карта, хем купон пускат...Thinking
Имах такъв случай. Хвана по-голямото намаление. Но тогава купонът беше "За теб". Сега май е за всички.

Яд ме е, че миналата седмица ми трябваше маскарпоне. Тази и в Кауфланд има намалено.

# 231
А, това е класика.

Приемливи алтернативи на захарта - стевия, еритритол, ксилитол. Не знам да има стевия в Лидл.
А еритрол и ксилитол има ли в Лидл?
Ина еритритол, ксилитолът е в акции само. Стевия не знам дали има в Лидъл.
В Кауфланд има и еритритол, и ксилитол, и стевия.
Веднъж да ме уцелят с купона за маскарпонето - то пък свършило!🤣

# 232
Аз се уредих с маскарпоне. Проверявайте и под кашоните. Беше празен горния, като го повдигнах отдолу имаше друг с 2 кутии останали и ги взех, че тук...много се търси. Ама сега , като не съм правила нищо с това маскарпоне се чудя от лакомия какво да го правя. По принцип тортите рядко правя и ползвам заквасена сметана от 20% и готови блатове, смилам орехи, слагам сладко и става -бижу. Ама сега....съм в чуденка.
Купих и някакво дърпано пиле, пак на промоция, преди взимах от американската седмица свинско и беше супер крехко и нямаше нищо за вечеря та...., не знам за пилешкото дали си заслужава, но и за него съм в чуденка сега какво да го правя. Отидох за бурканите с гювеч на Родна стряха (много съм доволна ) и излезнах с куп неща , дето...

# 233
  • софия
Като никога успях да купя маскарпоне в понеделник. Доволна съм. Предстоят празници, а срокът е средата на януари 2026 г. Такава цена другаде няма (по-малко от 7 лв./ 500 г).

# 234
  • Пловдив
Кое от всички видове крема сирене ще е ок като заместител на Филаделфия? За чийзкейк...до сега го правех със закв.сметана и течна Simple Smile

# 235
  • София
Аз се уредих с маскарпоне. Проверявайте и под кашоните. Беше празен горния, като го повдигнах отдолу имаше друг с 2 кутии останали и ги взех, че тук...много се търси. Ама сега , като не съм правила нищо с това маскарпоне се чудя от лакомия какво да го правя. По принцип тортите рядко правя и ползвам заквасена сметана от 20% и готови блатове, смилам орехи, слагам сладко и става -бижу. Ама сега....съм в чуденка.
Купих и някакво дърпано пиле, пак на промоция, преди взимах от американската седмица свинско и беше супер крехко и нямаше нищо за вечеря та...., не знам за пилешкото дали си заслужава, но и за него съм в чуденка сега какво да го правя. Отидох за бурканите с гювеч на Родна стряха (много съм доволна ) и излезнах с куп неща , дето...
Същото направи, но 50 на 50 маскарпоне и сметана. Става доста по-вкусно. Аз предпочитам пресни плодове пред сладко.

Или тирамису.

# 236
Тирамису никога не съм правила, но за тортата -благодаря, ще пробвам.
Само дето блатове никъде не намирам да купя, аз и блатове не мога да правя, та с готови я правя.
Същата цена и аз го взех. Винаги ми е изглеждало скъпо и съм се въздържала, ама сега викам празници идват, намалено, ще го взема и нали се търси ...ама пусто не съм домакиня никаква. Имам спомени от питане на оправни домакини, че слагали и крима сирене , и др. неща...много вкусно ми е било, ама..ще видя рецепти, сега съм го прибрала. Поглеждайте и долните картони, аз така намерих и късмет на тези, дето ги умеят нещата))

# 237
  • София
Тирамису никога не съм правила, но за тортата -благодаря, ще пробвам.
Само дето блатове никъде не намирам да купя, аз и блатове не мога да правя, та с готови я правя.
Същата цена и аз го взех. Винаги ми е изглеждало скъпо и съм се въздържала, ама сега викам празници идват, намалено, ще го взема и нали се търси ...ама пусто не съм домакиня никаква. Имам спомени от питане на оправни домакини, че слагали и крима сирене , и др. неща...много вкусно ми е било, ама..ще видя рецепти, сега съм го прибрала. Поглеждайте и долните картони, аз така намерих и късмет на тези, дето ги умеят нещата))
Блатове има в Кауфланд. 7 лв са.

# 238
  • Sofia
Може и с бишкоти или обикновени бисквити да пробваш.

# 239
Блатовете в Кауфланд често ги виждам намалени с 40% в нашия филиал. Иначе може и с бисквити, бишкоти - пак става добре.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 00:14 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт