Лидл 195 - Предколедни настроения

• 76 367
  • 805
  •   1
Отговори
# 615
Понеже сметката е на ЮЛ, но с възможност за карта пластика, това беше най-доброто, което намерихме като условие. В Общинска банка таксата беше 1 лв на транзакция.
За куриерите таксите са динамични - в Спиди наложения платеж ако се плаща с карта има такса.
Това в Еконт, което са ви питали е защото подателят е поставил такова условие - може да ви се забрани да платите с карта, а само в брой.

# 616
Био моцарелата на Милбона е намалена на червен етикет минус 70%.
Не ни хареса, като тебешир е. На редовна цена не бих купила.

# 617
Къде е намалена?

# 618
В магазина на регала на моцарелите, а не на преоценения щанд. Срока на годност е до днес.

# 619
В кой филиал, в кой град? 😀

# 620
Някой опитвал ли е витата баница със сирене от 3.49?Дали е прилична на вкус? Има я в брошурата до утре,ще я има и в новата брошура от понеделник?

# 621
Имам свободен купон от Лидл "обзора" за -25% на печива (брецел, пура със сирене и донът с шоколадов пълнеж).

# 622
Имам свободен купон на Лидл за 20% на пица на пещ - шунка 2 х 330гр. за 7.99лв.

# 623
Някой опитвал ли е витата баница със сирене от 3.49?Дали е прилична на вкус? Има я в брошурата до утре,ще я има и в новата брошура от понеделник?

Ако е тази, която на редовна цена е 4.99, ние много я харесваме, но все пак е въпрос на вкус.

# 624
В Лидл има ли разтворимо какао, тип Nesquik? Някой срещал ли е? Може ли снимка, цена?

# 625
В Лидл има ли разтворимо какао, тип Nesquik? Някой срещал ли е? Може ли снимка, цена?

Има, не е лошо, не бих могла да го различа от Нескуик на вкус. Не помня точната цена, защото скоро не съм купувала, но да речем около 5-6 лв:

# 626
Купувала съм отдавна и ми е харесвало, както и на 10 годишната ми сестра.

# 627
Бонго очевидно не ползва онлайн банкиране, защото сумата с минус означава разход, но кой да знае. Joy
 А към съфорумката - удържаната сума не зависи от магазина, а от банката.
Давам пример с банка ДСК и договора, който ние сключихме. Взимат 0.50 ст удръжка за плащане с карта, 0.30 ст удръжка за плащане на битова сметка и т.н.
 Разликата от 72.08 лв до 73.66 лв вероятно е банкова такса за транзакцията.

Как така за плащане с карта взимат 0,50 лв.? Това го чувам за пръв път. За толкова години нито веднъж не ми е била начислявана такса за плащане с карта, а аз плащам почти изцяло с карта. Дори миналата година по това време платих доставка през Еконт с карта и заради това имах ок. 4,50 лв. отстъпка от цената на доставката. Обяснението на Еконт беше, че това било някаква политика или договор на Еконт с банката
Това, че някой не го е чувал, не значи, че не съществува. Всичко зависи от договорните условия с банката. От тези, които ползвам, в две различни банки две различни по вид карти си имат такса за плащане с карта.

# 628
Бонго очевидно не ползва онлайн банкиране, защото сумата с минус означава разход, но кой да знае. Joy
 А към съфорумката - удържаната сума не зависи от магазина, а от банката.
Давам пример с банка ДСК и договора, който ние сключихме. Взимат 0.50 ст удръжка за плащане с карта, 0.30 ст удръжка за плащане на битова сметка и т.н.
 Разликата от 72.08 лв до 73.66 лв вероятно е банкова такса за транзакцията.

Как така за плащане с карта взимат 0,50 лв.? Това го чувам за пръв път. За толкова години нито веднъж не ми е била начислявана такса за плащане с карта, а аз плащам почти изцяло с карта. Дори миналата година по това време платих доставка през Еконт с карта и заради това имах ок. 4,50 лв. отстъпка от цената на доставката. Обяснението на Еконт беше, че това било някаква политика или договор на Еконт с банката
Това, че някой не го е чувал, не значи, че не съществува. Всичко зависи от договорните условия с банката. От тези, които ползвам, в две различни банки две различни по вид карти си имат такса за плащане с карта.

Кои са тези банки?
Абсурдно е да мотивират хората да пазаруват на каси на самообслужване с плащане с карта, ако това им коства допълнителни разходи.

# 629
Лидл ги поема, какви такси ви гонят? Горе се говореше за такси на пощенски оператори, съвсем различно нещо.

Общи условия

Активация на акаунт