Лидл 195 - Предколедни настроения

• 76 475
  • 805
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро!Виждали ли сте е Пловдив тази подаръчна кутия?
имаше я в Лидл Кичука, до 1во районно...мин.седмица със сигурност.
Толкова са мини-мини-мини опаковките, че не си струва за 40 лева.
100 мл вино ....

# 676
За първи път попадам на черно грозде, което да е кисело.
Лидл, вие сте вълшебници! Laughing

# 677
то гроздето е кисело
а) заради цената
б) не му е сезона сега
аз грозде ям между август и октомври и тогава не е кисело Wink

# 678
По повод за кашончетата ми казаха,че ги карат от София!Аз съм от Стара Загора.
Правят се индивидуално във всеки филиал. Не се карат от София. Служител “Свежест” има задачата да оглежда плодовете и зеленчуците и да ги прави с продукти, които стават за ядене, но са пред разваляне или има 1-2 развалени боровинки в пакета и прочие.

# 679
Някой виждал ли е подобна ситуация
касовата ми бележка е за 72.08 лв., а банковата транзакция е за 73.66 лв.

датата и часът съвпадат, и нямам друга такава сума от същия ден
не че е сумата е голяма, просто е интересно как се е получило така

Ъпдейт по тази ситуация - днес вече излезе плащането като осчетоводено, и с коректната сума 72.08, и остатъка беше възстановен. Напълно автоматично, без да съм им писала.
Явно се случват такива грешки, хубавото е човек да следи разбира се.

# 680
  • софия
За първи път попадам на черно грозде, което да е кисело.
Лидл, вие сте вълшебници! Laughing
Обаче бялото е хубаво, сладко.

# 681
Подарявам купон за 1ст, валиден до днес

Може ли за мен.
Такива купони падат ли се от нещо или?

# 682
Правят се индивидуално във всеки филиал. Не се карат от София. Служител “Свежест” има задачата да оглежда плодовете и зеленчуците и да ги прави с продукти, които стават за ядене, но са пред разваляне или има 1-2 развалени боровинки в пакета и прочие.
Така ми казаха служители!
И аз Ви казвам като жена, чийто мъж работи в Лидл.
Служителите в Стара Загора Ви лъжат😅

# 683
Така ми казаха служители!
И аз Ви казвам като жена, чийто мъж работи в Лидл.
Служителите в Стара Загора Ви лъжат😅
Ама то и малко трябва да мислиш логично, не да вярваш сляпо.

Последна редакция: пн, 22 дек 2025, 21:16 от Zlat_na

# 684
  • София
На място в магазин съм виждала как в кашонче подбират и мятат П/З с леки дефекти  за да сглобят кашон за 5 лв. После го опаковат в мрежа и поставят на определеното място.

# 685
Tо и няма много логика да превозват специално от София до другите градове стока с малко мухлясало вътре/загнил плод или зеленчук.

Последна редакция: вт, 23 дек 2025, 14:49 от dolce miele

# 686
  • В офиса
Някой има ли наблюдение по кое време изкарват кашончетата със зеленчуци и плодове за 5лв? Вчера за първи път видях такива кашончета и докато се усетя едно момиче взе 3 бр и край свършиха. Аз ли изпускам момента не знам. Иначе ми е много любопитно да взема да видя какво има вътре.
Целта на кашончетата е да не се изхвърля храна, а не да си го вземеш вкъщи, защото струва 5 лева. Това по повод на момичето с 3-те кашончета. Няма как в нормално домакинство да се употребят 3 кашончета преди да се развалят.
Иначе може да има всичко (вкл. и подправки в саксии е имало, толкова всичко може да има), както и няма определени часове, когато се изваждат. Вземали сме няколко пъти. Повечето неща са били добри, имало е такива, от които е трябвало веднага да изхвърлим 1-2 мухлясали и много рядко нещо е директно за боклука. Но съм виждала и течащи касетки, предполагам с повече неща са боклука.
Иначе силно уважавам този принцип да не се изхвърля храна (одобрявам и 50% намаление на месо, на което срока на годност му е до утре) и ако видя някой награбил 3 касетки, ще ми стане много криво.

# 687
  • София
Да допуснем, че момичето може да прави добро, купувайки за нейното домакинство и по кутия за две възрастни съседки (или за двете си баби).

# 688
  • софия
Отзивът на майка за киселото зеле на Авис: "Ужасно неестествено кисело. Зелката е разрязана на 4 в кофата."
Не съм опитала. Купих го за сарми за Бъдни вечер. Ще се изядат, но съжалявам, че не взех от проверено място.

# 689
И на "Реколта"/другия вид/ - и то е с добавена киселина, не е само на сол. Поне имаше цяла зелка вътре, открита след доста оглеждане из кофите.
Отзивът на майка за киселото зеле на Авис: "Ужасно неестествено кисело. Зелката е разрязана на 4 в кофата."
Не съм опитала. Купих го за сарми за Бъдни вечер. Ще се изядат, но съжалявам, че не взех от проверено място.

Общи условия

Активация на акаунт