Лидл 195 - Предколедни настроения

• 76 335
  • 805
  •   1
Отговори
# 660
В отделението за прах мисля се слагат. Аз поне там де...

# 661
  • Пазарджик
Adalind, да, тези коментирах аз. Нито един не ми хареса достатъчно.
Таблетките против котлен камък за пералня как се използват, къде се слагат? Тези, които са 60 броя. Май имаше и препарат в бутилка със същото действие, той става ли и къде се слага?
Ползвам  от години таблетките,но ги слагам в барабана на пералнята заедно с дрехите.

# 662
Телефон, на който мога да питам за артикул, който ме интересува?

# 663
  • София
Телефон, на който мога да питам за артикул, който ме интересува?
029066444

# 664
Някой има ли наблюдение по кое време изкарват кашончетата със зеленчуци и плодове за 5лв? Вчера за първи път видях такива кашончета и докато се усетя едно момиче взе 3 бр и край свършиха. Аз ли изпускам момента не знам. Иначе ми е много любопитно да взема да видя какво има вътре.

# 665
Някой има ли наблюдение по кое време изкарват кашончетата със зеленчуци и плодове за 5лв? Вчера за първи път видях такива кашончета и докато се усетя едно момиче взе 3 бр и край свършиха. Аз ли изпускам момента не знам. Иначе ми е много любопитно да взема да видя какво има вътре.

По обяд/следобед (13-14) според мен, когато успеят с другите задачи.

# 666
Последно седмица не съм виждала такива кашончета

# 667

Миналата седмица в нашия магазин в Пловдив имаше поне 10 броя. Мисля, че беше ок. 15,30 ч. Но съм виждала и преди обед да има.

# 668
  • Варна

Тази баница наистина ли се пече в опаковката си? Без горния слой, разбира се....обаче ме достраша, макар че така пише на нея 🤪

# 669
подаренПодарявам купон за 1ст, валиден до днес

Последна редакция: пн, 22 дек 2025, 14:11 от rosicapi

# 670
  • Варна
Подарявам купон за 1ст, валиден до днес

Може ли за мен.

# 671

Тази баница наистина ли се пече в опаковката си? Без горния слой, разбира се....обаче ме достраша, макар че така пише на нея 🤪
Да, така се пече.

# 672
  • София
Не е моя снимката, аз на живо не съм виждала кашончета,
само отделни единични пакетирани с до 50% намалени.

Скрит текст:
5 лв делено на 30 артикула=16 ст на 1 брой

# 673
Някой път са голяма пародия тези кашончета от 5 лв, друг път са си истинска находка.🙂 Според мен по кое време има кашончета в даден филиал зависи от това кога има свободен служител, който да може да "сглоби" кутиите.

Последна редакция: пн, 22 дек 2025, 14:55 от dolce miele

# 674
По повод за кашончетата ми казаха,че ги карат от София!Аз съм от Стара Загора.

Общи условия

Активация на акаунт