Лидл 195 - Предколедни настроения

• 76 348
  • 805
  •   1
Отговори
# 645
По-нагоре ставаше дума за разтворимото какао 5,99лв. е за 500 гр.

# 646
  • Варна
Прахосмукачката, която е от утре, дали си струва? Ще я ползвам основно за сухо почистване.

# 647
Гъбите на Делукс от купона да имате предвид, че са с червеи. Вече няколко публикации виждам във фейса.

# 648
От сушените чушки някой взе ли вече, отвори ли си пакета? Забравих да взема вчера, утре ще ходя пак. Обаче забравих горе-долу колко бройки има в пакет и сега не знам колко пакета да купя.

# 649
Морковелка, по спомен 6-8 чушки според размера.

# 650
И аз някакво такова число си спомням 6-7броя - 6 ако са едри, а 7 ако са дребни.

# 651
На Делукс са пуснали парфюми. Не ми харесаха обаче като аромати.

# 652
На Делукс са пуснали парфюми. Не ми харесаха обаче като аромати.
Ако са тези Cherry нещо си, Salty breeze и още един вид, и на мен не ми харесаха. Salty breeze най-малко неприятен ми беше и се пръснах с него- ами, то това нещо наистина ми миришеше на нещо като солена вода...😂

# 653
Освен тях има и други в големи и цветни шишета.
Някой взимал ли е теза играчка? Интересна ли е и за каква възраст е подходяща, повече за бебета ли е?

А и тази ми е любопитна

# 654
Вярно, че гледах някакви нови парфюми преди няколко седмици. И на мен не ми харесаха, но принципно нито Baccarat Rouge, нито Lost Cherry харесвам, та затова. Мъжките не ги тествах, два от тях май са реплики на Том Форд.

# 655
Два вида женски и два вида мъжки са

# 656
Не съм ги видяла, ще ги проверя.

Тези пробвах, имаше тестери скоро:

# 657
Черито ми хареса на мен и мислих да го купя, но същия ден го нямаше в другият магазин. Разубедиха ме в парфюмната тема, не е траен и не си струва

# 658
На мен ми беше любопитно при кои банки имаше разминаване в бележката от Лидл и платежното онлайн. Две потребителки бяха писали, че при тях е така. Не знам защо не споделиха, защото това си беше факт, а не някакви предположения, както сега правим в темата защо се случва. Не съм обърнала внимание при мен да има разминавания.

На Пощенска банка съм, и изчаквах да стане делничен ден, за да осчетоводят транзакциите и тогава да видя какво става.
Със сигурност е някаква грешка, а не такса, тъй като редовно пазарувам така и до сега не е имало подобни.

Ще пиша пак като стане ясно какво е. Благодаря на всички за отговорите.

# 659
Adalind, да, тези коментирах аз. Нито един не ми хареса достатъчно.
Таблетките против котлен камък за пералня как се използват, къде се слагат? Тези, които са 60 броя. Май имаше и препарат в бутилка със същото действие, той става ли и къде се слага?

Общи условия

Активация на акаунт