Лидл 195 - Предколедни настроения

• 76 349
  • 805
  •   1
Отговори
# 630
  • shumen
Баницата вкъщи се харесва.Вземам вече няколко пъти.

# 631
И тази баклава ме интересува как е на вкус,ако някой вече е успял да купи и опита?

# 632
Лидл ги поема, какви такси ви гонят? Горе се говореше за такси на пощенски оператори, съвсем различно нещо.

Не знам кой какво "го гони"! Аз попитах кои са тези банки, които начисляват такса при плащане с карта. Дайте ги и тези "пощенски оператори". Нека да чуем нещо конкретно, защото на мен не ми се е случвало. Единствената особеност при плащане с карта съм срещала в единични случаи в магазини, където има изискване за минимална сума на покупка от 5 или 10 лева. В БГ пощи и Изипей не приемат плащане с карта /освен ако не е карта на Изипей/. В Спиди искат някакви стотинки при плащане с карта и ги взимат не от получателя на пратката, а от получателя на наложения платеж.

# 633
Спиди. Има такса ако платиш с карта и тя се плаща от получателя на наложения платеж. Напр.при сделка в олх и пращане през Спиди. Получателят на пратката ако плати НП с карта, таксата за това се удържа от изпращача на стоката.

В лидл и др.магазини никога такса не ми е удържана за плащане с карта. ОББ съм аз.

# 634
Спиди. Има такса ако платиш с карта и тя се плаща от получателя на наложения платеж. Напр.при сделка в олх и пращане през Спиди. Получателят на пратката ако плати НП с карта, таксата за това се удържа от изпращача на стоката.

В лидл и др.магазини никога такса не ми е удържана за плащане с карта. ОББ съм аз.

Това казах и аз за Спиди, но там сумата е наистина дребни стотинки /плащала съм 2 или 3 пъти по 12 стотинки/. Но по-назад имаше коментар, че към някоя банка /не стана ясно коя/ всяко плащане с карта се таксувало с 50 стотинки.

# 635
Стана объркване май за двата казуса.

Да кажат коя е банката, и за кой случай говорят - спиди или лидл.
За да има яснота....къде им удържат.
Аз също не разбрах.
В магазини на мен НЕ ми удържат такса!

# 636
При плащане в магазин с карта няма такса за потребителя, но има за търговеца -магазин.
Таксата на пощенски оператор е за плащане с карта от страна на получателя на пратката, която такса се дължи от подателя на пратката, който е получател на наложения платеж. Това е.

# 637
На мен ми беше любопитно при кои банки имаше разминаване в бележката от Лидл и платежното онлайн. Две потребителки бяха писали, че при тях е така. Не знам защо не споделиха, защото това си беше факт, а не някакви предположения, както сега правим в темата защо се случва. Не съм обърнала внимание при мен да има разминавания.

# 638
И тази баклава ме интересува как е на вкус,ако някой вече е успял да купи и опита?
Мисля, че като цяло нещата не са им ок. Твърде сладко накъртващи са.

# 639
  • Буркина Фасо
на Амболино нищо не ми харесва.

# 640
  • София
И на мен на Амбелино нищо не харесва.

# 641

Подарявам.

# 642
  • Варна
Ние харесваме баклавата. Даже проверявах дали не са я пуснали.
Така и не успяхме да влезем в това колко е спестеното за годината. Нито от моя, нито от профила на дъщерята.

# 643
Хубаво ли е виното от подаръка днес Родна стряха?

# 644
  • Somewhere far away
Отдавна пробвах, не е лошо но не е и кой знае какво.

Общи условия

Активация на акаунт